F25.1: 25mg Zoloft, 400mg Seroquel XR, 2000 mg Depakine Chrono
Moderatorius: signs
- 2011 11 20, 14:35
Ech. Pradėjau lankyti Dienos stacionarą Vilniuje, Vasaros g.
- 2011 11 20, 14:55
Tris kartus buvau pas psichiatrę, ir visus kartus, jis man vis užsimindavo apie ligoninę. Kalbėjo apie Naująją Vilnią arba kažkokią ligoninę Šiauliuose, kadangi Kaune, anot jos, nėra vietos. Turbūt, mano mama labiau bijo, kad aš galiu gulti ten, nei aš pats. Ji bijo, kad po gulėjimo aš visam gyvenimui galiu likti psichinis ligonis "ant lapelio". Na, aš ir pats nelabai noriu ten, nes turiu šiokią tokią sociofobiją, ir neįsivaizduoju, kaip reikėtų kelias savaites išgulėti palatoje su kitais žmonėmis, kurie irgi turi, gal net didesnių problemų. Kartais atrodo baisu, o kartais man visiškai nusispjaut, kur mane veš ir ką su manim kas darys...
- 2011 11 20, 17:05
Man irgi sake gultis jau daug kartu, bet as kaip ir bijau, o priedo to man dabar egzaminai ant nosies, o apie gulejima mano tevai lygiai ta pati mano ir as, kazkaip truputi bijau is tikruju, negalima tureti nei kompiuterio, nei televizoriaus, tai ka galima isveigti tenais 52 dienas? As greiciau pats isproteciau tenais bebunant, negu namuose... hm..
- 2011 11 20, 17:09
Valtiel, patikek, jeigu paguldys i ligonine, tai tiktai tavo paties labui. Daktarai turetu viska daryti, kad issiaiskintu kokiu vaistu tau reikia ir kaip tau imanoma padet. Nebijok likti ant lapelio ligoniu, as irgi gavau invaliduma ir visai delto nepergyvenu, dar uz tai ir pinigu duoda.
O ligoninej jei atsigulsi tai greitai priprasi. Laikykis ir zenk i prieky ryztingai!
O ligoninej jei atsigulsi tai greitai priprasi. Laikykis ir zenk i prieky ryztingai!
- 2011 11 20, 18:36
Ten nei telefono neturėsi, nei muzikos klausyt galėsi, nei jokio privatumo, nieko...
Gercyk rašė:Man irgi sake gultis jau daug kartu, bet as kaip ir bijau, o priedo to man dabar egzaminai ant nosies, o apie gulejima mano tevai lygiai ta pati mano ir as, kazkaip truputi bijau is tikruju, negalima tureti nei kompiuterio, nei televizoriaus, tai ka galima isveigti tenais 52 dienas? As greiciau pats isproteciau tenais bebunant, negu namuose... hm..
Ten nei telefono neturėsi, nei muzikos klausyt galėsi, nei jokio privatumo, nieko...
- 2011 11 20, 19:14
Na tikrai as negalesiu buti toks izoliuotas, as megstu laisve, tai gal ten tik sizofrenikai daugiau guli ar kitokie labiau, stipriau sergantys pacientai, o man yra depresija, generalizuoto nerimo sutrikimas, obsesinis-kompulsinis sutrikimas, agorafobija. Dabar kaip parasei, kad negalima tureti nei telefono ir net silelio televizoriaus, tada as geriau kitur kur pasiieskosiu, gal ten bus ne tokia izoliuota aplinka.
- 2011 11 20, 19:19
Paprastose psichiatrinėse leidžia ir telefus ir kompus turėt, bent jau klaipėdoj.
- 2011 11 20, 19:47
Naujosiso Vilnios (Parko 15 g.), kiek esu girdejes, tai ten paguldo, neziuri su kuo, pazystamas gulejo, vos istvere 2 savaites (alkoholizmas), sake pagulde su tokiais pacientais, kurie rekauja naktim, visiskas nesamones daro, kaip sakoma su durnais visiskai, tak, kad neziuri su kuo guldo, tai tiek..