Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#135163 Pridedu info vartotojui (temos pradžioje). ;flash
Parašėnegative
mantas5533 rašė:ar kas nors vartojata si ad?
ar padeda?
Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
#207072 Vartoju fevarin jau apie pusę metų, šalutinis poveikis buvo mieguistumas.. bet šiaip jaučiu, kad jie man nelabai padeda, galbūt reiktų stipresnių..
Vartotojo avataras
Parašė Psichodelika
#231437 As geriau fevarina, bet nieko gero apie ji pasakyt negaliu... miego norejosi nezmoniskai, mokytis irgi neisejo, sukonsentruot demesio irgi. Ir apetita jis man sukele, o poto svori bemesdama ir valgymo sutrikimu isivariau! :twisted:
Parašė hysteria
#233972 Geriau Fevariną apie kelius menesius. Nežinau ar padejo, nes kartu geriau ir dar vienus vaistus, tai kurie suveikė labiau, taip ir neišsiaiskinau. Man tai šalutinio poveikio labai nebuvo, tik mieguistumas retkerciais uzeidavo.
Parašė Arlen
#234006 tai buvo pirmieji mano antidepresantai ir menesio nemigos priezastis.
Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
#236426 gėriau juos kone metus, nieko nepadėjo, o nutraukiant galva baisiausiai svaigdavo...
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#239718 Vartoju gal trys savaitė kaip, jokio poveikio nejaučiu.
Parašėazuolas
#382676 Geriau ir as fevarin, tai pirmas dvi dienas lb gerai issimiegojau atrode kad jau depresijos net nebera, o paskui nuo trecios dienos man nebeveike, tiesiog jokio poveikio, nei salutiniu nebuvo. Daktaras man taip ir sake kad sio vaisto veiksmingumas greit praeina.
ParašėRajoninis
#414346 Yra kas vartojo ar siuo metu vartojat? Koks poveikis?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Baran rašė:Ar padeda fevarin nuo nerimo ir socialines fobijos?

Nu jis SSRI tai greiciausiai veiks. Ikyrumams galbut net geriau nei kiti SSRI
Parašė Baran
biggie rašė:
Baran rašė:Ar padeda fevarin nuo nerimo ir socialines fobijos?

Nu jis SSRI tai greiciausiai veiks. Ikyrumams galbut net geriau nei kiti SSRI

As skaiciau kad jis panasus i prozaka, tai tas mane per daug aktyvino ir nerimo sukele belenkiek