Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#239021 Nepiktnaudziaukit Xanaxu, nes priprasit prie sito narkotiko ir ateity bus liudna. As rimtai.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#239023 don't worry. Vienintelis vaistas prie kurio buvau pripratęs dviem savaitėms tai - zolpidemas (dėl malonių gliukų), bet po to padarius pertrauką saikingai vartojau ir viskas gerai. Dabar išvis nebevartoju jo
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#239717 Dvi rūžavo Xanaxo - iš karto nugali nerimą ir nukelia į patalą.
ParašėKatastrofa
#239724 Violetinis ksanaksas - stipriausias ir geriausias. Bet, aišku, prie jo greit priprantama. Nerimą jis nuima puikiai.
Parašėhappymouse
#239783 violetinis tai 1 mg ar klystu?
ParašėKatastrofa
#239784 Taip, 1 mg.
Parašėhappymouse
#239795 nu geras, man sakė jie silpniausi...
ParašėKatastrofa
#239846 Apsimelavo.
Parašėhappymouse
#239870 arba aš ne taip supratau. kad sakė silpnų išrašys.
Parašėeggle
#242033 Man raso ant pakuotes 0,5mg, ir rozines yra. Na bet tik siandien nusipirkau, egzu sukeltas stresas priverte.
Parašėnemoku
pasveiksiu rašė:Sveiki,norejau paklausti, man paskyre gerti xanaxa ryte ir vakare po tablete po valgio.gal ir kvailokas klausymas, bet tas ''po valgio'' tai cia iseina kad vartoti vaistus iskart pavalgius ar po kokios valandos? kaip jus vartojat? dekui uz atsakymus.

lapė pašovė medžiotoją rašė:Nesu tikra, bet gal čia reiškia, kad iškart pavalgius. Aš, jei atvirai, Xanax'ą geriu bet kaip - ir pavalgius, ir išvis nieko burnoj neturėjus, ir jokio skirtumo nejaučiu. Gal tas "po valgio" labiau rekomendacinio pobūdžio:)

benderis rašė:Vaistų tuščiu skrandžiu gerti negalima. Tavo atveju išeitų, kad po pusryčių ir po vakarienės. Pavalgai ir išgeri.

enigma rašė:kai kuriuos galima ir ant tuščio. pvz, zoloft.
Parašė Rituletas
#254588 Sunku pasakyti, ar taip ir yra, galbūt čia nerimo simptomas, tačiau tiek Relanium, tiek ir Xanax man asmeniškai, atrodo, sukelia tachikardija.
Vartotojo avataras
Parašė ladyruby
#254954 man jis sukelia skrandzio skausmus....
nuima nerima, stresa ir uzmiegi greitai...kaip sakant luzti atsipalaidaves... :)
man asmeniskai ilga laika vartojant, toliau nebepadeda... sake gydytoja, kad jo daugiau negu men laiko negalima gerti..
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#262784 Prie jo ypac greit iprantama.
Parašė Dirt
#266718 Sveiki, geriu šitą vaistuką prailginto veikimo (XR) jau virš mėnesio ir kažkoks siaubas dedasi. Iš lovos išlyst negaliu ant tiek jėgų ir noro nėra nieko daryt. Kam nors kitam taip būdavo?

Iš pradžių geriau po 0,5mg ryte ir vakarė, mėnesio pradžioj sumažino iki puses tabletės, t.y. 0,25mg, bet vis vien žlugdo mane kaip žmogų.

Iki tol kažkur mėnesį geriau vien Fluanxolį ir jausdavausi tiesiog puikiai ir jėgos likdavo ir nerimas sumažėdavo iki proto ribų. Bet pakeičiau psichoterapeutą, tą pasakę, kad gilį nerimo somatizaciją, mat dėl to man kelius metus viskas skaudo, ir išrašę tokią sunkia artileriją.