Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#234722 kuomet pertraukos metu kalbėjau telefonu,priėjo draugas ir pabučiavo į žandą..taip visiškai ne į temą :angel
Parašė acefalija
#239938 turbūt dabar jau tai, kad kątik kažkas žybtelėjo lange
Parašėhappymouse
#239953 kad nuo zoloft'o visą rytą lakstau iš tualeto į vonią, niekada nuo jo taip nebūdavo.
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#240005 Mano durna galva vienu momentu.
ParašėŠiršė
#240395 Šiandien valiau naftos kompanijos ofisą. Buvo vienas kabinetas, kuris, matyt, priklausė kokiai aukštesnes pareigas užimančiai darbuotojai. Kambarys pilnas nuotraukų, kur ta moteris su savo vyru, bendradarbėmis, visokiose kelionėse, aišku, labai turtinga (visi toj kompanijoj tūkstančius uždirba ).
O valydama grindis jos kabinete radau seroxato tabletę.
tai, matyt, mes tiek pat laimingos, tik kad aš be jos tūkstančių :achtung
Parašėt56uum
#245287 Kaip pasikeitė mano požiūris į akluosius. Tiesiog prikausto dėmesį. Anksčiau taip niekad nestebėdavau jų.
Parašėhappymouse
#245357 Nustebino, jog bandau mokytis specialybės įskaitai, ir bent kažkas galvoj išlieka :DD
Parašė mariusss
the ending rašė:kuomet pertraukos metu kalbėjau telefonu,priėjo draugas ir pabučiavo į žandą..taip visiškai ne į temą :angel

Patiko:)
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#245771 Grizau 8 vakaro is paskaitu i svarius namus :))) draugas namus iskuope, patalyne pakeite, indus suplove, issiurblavo, vonia sutvarke, net buvo isneses kilima ant sniegelio ispurtyt. Puse dienos plusejo. Klausiu, pas tave gal draugai vakare ateis? :achtung
(pastaruoju metu neturiu jegu net buities darbams atlikti...)
Jauciuos nenusipelnius 'tingine' ir skolinga... :birst:
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#265532 jog žmonėms,nežinantiems mano vardo,tik pamatymas mane su maudymuku padeda suprasti mano lytį.
Vartotojo avataras
Parašė bauhausas
#268476 Mačiau didelį driežą kuris bėgo pieva.
ParašėVanilėOre
#284333 Nustebino, tai kad nebeturiu pakankamai jėgos.
Šiandien ėjau į vaistinę. Ten stiklinės durys. Bandau įeiti ir jaučiu kaip tos durys pačios mane stumia.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#286145 jog pabudus pamačiau zylę savo kambary, kuri gan greit išskrido pro langą
Vartotojo avataras
Parašė Kai
#286188 Tai,kad ant svieto vistik yra nuostabiu zmoniu.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#302408 tokios agresijos dar nebuvo........