Moderatorius: signs

Parašėnemoku
Mona rašė:Aš geriu, išsimiegu gerai, gal net per daug slopina. Apetitas tik pirmą savaitę buvo didelis,paskui susitvarkė ir svorio nepriaugau.Bet noriu mest juos ir gert tik seroxatą, ar bent jau sumažint iki 15 mg.

egzotika rašė:kelia apetita, gal dar padeda miegui, nu bent man tai su nuotaika nepadejo ir aktyvumo nepridave

egzotika rašė:
Sunrise rašė:Mane jis stipriai slopino... Ir iš lovos keltis būdavo lb sunku. Džiaugiuosi, kad daktarė leido nutraukt :)

man taip buvo gal tik kelias savaites, dabar jau viskas normaliai o dar kai pridejo cymbalta tai jau trecia diena kaip grizus po pamoku nemiegu :da
Parašėnemoku
As Galiu rašė:Sveiki, ar yra vartojanciu siuos vaistus,kokie atsiliepimai?ar padeda?
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#235167 as geriau bet man netiko...miegojau ir valgiau :) o siaip sako labai geri vaistai..
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#236378 remeron man buvo israse nakciai,kad uzmigciau,bet jis padejo tik savaitei,is pradziu geriau po tablete,po to 2,po to 3 ir taip iki 4 nebeveike jie man ir tiek veliau
Parašėhappymouse
#240033 man šiandien išrašė mirzateno, tai žiūrėsiu, kaip čia su manim bus. pastarasias dienas valgau grynai per prievartą, bet svorio priaugt nenoriu. :x na, parašysiu, kaip seksis jį vartoti. =)
ParašėKatastrofa
#240080 Pagaliau.
Pagaliau mano psi. nuėmėm mirtazapiną ir olanzapiną. Jei dar bent pusmetį būčiau juos pagėrusi - būčiau tapusi bomba. Laiku sustojau.
Parašėhappymouse
#240102 tai štai, pasidalinsiu pirmos nakties su šiuo vaistu įspūdžiais. visą naktį varčiausi nuo šono ant šono, spanavau du tuos pačius, labai ryškius sapnus (priklausomai ant kurio šono atsigulsi), užmigau labai sunkiai, visą naktį prabudinėjau. Bet vis dėlto dabar mieguista nesijaučiu, tiek, kad apie apetito pagerėjimą nėra ir kalbos - toliau viduriuoju ir pykina. :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#241063 Man sitas vaistas 30 mg, ciulpiamos padeda miegoti iki 3. Paskui prabundi ir prasideda vartymaisi. Pastebejau, kad suciulpus ja, man reikia ka nors uzkasti, tada miegas ateina staigiai :-)
Parašėhappymouse
#241097 Pagaliau pradeda grįžt į vėžes rėžimas vaistų, jau nebeužmiegu nuo mirzaten'o aštuntą vakaro, pratempiu iki devynių. O dėl apetito nežinau, nesu tikra, kad tikrai nedidina, lavbai saldumynų norisi, bet norėjosi ir negeriant tų vaistų. Bet šiaip ir miegas tvarkoj, ir apskritai gyvent galiu, nebėra tos šuniškos nuotaikos ir apatijos.
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#242275 Siaip dabar pastebejau, kad man asmeniskai ciulpiamos tabeletes labai gerai veikia. Pakisai po liezuviu, taip gerai nuramina. Dar geriau nei raminamieji.
Parašėnemoku
Svenska rašė:Iš anksto atsiprašau, jei jau tokia tema yra, tačiau man jos rasti nepavyko. Norėčiau iš geriančių šį vaistą išgirsti atsiliepimų. Pati geriu jau kokius 3 mėnesius. Pradėjau nuo pusės 15mg tabletės, tai pirmos dienos buvo žiaurios, vangumas, nekoordinuoti judesiai, net galvot apie nieką negali, bet praėjo ir dabar padidinus iki 30mg slopinimo nebėra. Tačiau yra nerimas, panikos priepuoliai (nuo ko man ir skirtas šis vaistas), bloga nuotaika, amžinos ašaros etc.

Kaip greitai jums pasireiškė šio vaisto poveikis? Jei geriu jau 3 mėnesius ir nieko, tai gal man jis ir nepadės? Daktarai tai nieko konkretaus nesako. Pirmai laukėm kol pradės veikt, po to kitas daktaras dozę padvigubino, bet aš poveikio nejaučiu. O kiek girdėjau čia naujos kartos vaistas, labai veiksmingas etc. Esu gėrus ir Zoloft, ir Citalopramum, tai galiu pasakyt gal tik pastarasis kažkuo yra padėjęs, bet Remeronas.. Užkniso kiekvieno priepuolio metu Xanax'o griebtis! Išvis nebegaliu tų priepuolių pakelt, jau nebesinori gyvent. Koks čia gyvenimas kai nuolat krataisi, į gatvę išeit bijai, o ką kalbėt apie paskaitas, sesiją..

Pasidalinkit patirtim. Koks poveikis, kokie pojūčiai.

Katastrofa rašė:Šūdų šūdas.

Svenska rašė:Nu ir man taip atrodo. Tik didžiulis pliusas tas, kad ištirpsta burnoje ir netrikdo virškinimo. Bet kiekvieną dieną nuo priepuolių kratausi ir niekuo nepadeda.

mariusss rašė:Aš jį gerdavau vakarais po 15 mg., bet, kad būtų koks šalutinis poveikis - nebuvo. Ko gero, kad jis man tiko.

Svenska rašė:Man šalutinio irgi nebėra, svoris susinormalizavo, slopinimo nebėra, bet kokia nauda? Aš tai nejaučiu jokios. Žiauriai nenoriu vėl keist vaistų ir kęst adaptacijos, bet turbūt teks.. Nes laikas eina, o kaip nėra poveikio, taip nėra

mariusss rašė:
Svenska rašė:Man šalutinio irgi nebėra, svoris susinormalizavo, slopinimo nebėra, bet kokia nauda? Aš tai nejaučiu jokios. Žiauriai nenoriu vėl keist vaistų ir kęst adaptacijos, bet turbūt teks.. Nes laikas eina, o kaip nėra poveikio, taip nėra

Ko gero, dar nepritaikė tokių vaistų, kurie tau tiktų. Bet kuriuo atvėju lakykis.

Svenska rašė:Citalopramas tai galbūt ir tiko, net tiksliai nežinau kodėl sugalvojo man juos pakeist. Atseit šitie geresni, nedirgins žarnyno. Sakė pagersiu ir tuoj nebereikės man jokių lexotanilių ir xanaxų tiems extra atvejams. O dabar per dieną po dešimt tokių extra.. Tai laukiu, laukiu.. Bet turbūt jau poryt žygiuosiu pas daktarą ir prašysiu keist kažką, nes taip jau nebeįmanoma.
Parašė All_Of_It
#258865 man juos israse svoriui priaugt jau 10 kilu priaugau per 2 menesius , dar 10 reikia , bet viskas i pilva eina labai nervina :( kazkaip geda net zet i ta pilva , noretusi preso :D
Parašė Baran
#259905 vaistas grynas svorio auginimas ir edimas belekiek
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#259908 Jo, svorį augina, bet man buvo taip bloga kad buvo dzin tas svoris...
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#260051 pasiunciau gyd. toli toli....is kur daugelis gryzta,.bet tos ssssssssssssuktos gyvetes i burna neimsiu..ok bus ir seraquel