Moderatorius: signs

Parašė Procella
#241568 Sveiki!
Pasidarė įdomu kiek laiko vartojate vaistus? Ar vartojant vaistus ir/ar gydantis psichoterapija buvo atkryčių? Kaip tada keitėsi gydymas? Ar buvo iš pradžių tikę vaistai, pradėję nebeveikti?

Nes aš dabar pagalvojau, kad man nors ir diagnozuotas pasikartojantis depresinis sutrikimas, atkryčiai visada buvo vartojant vaistus. Nors paskutinysis ir pats sunkiausias buvo dėl streso, alkoholio, žolės besaikio vartojimo, tačiau tai buvo išprovokuota įtampos ir tokie gynybą pradėjau..
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#242274 Nuo 2009. Buvo gerai. Bet va siais metais, vel atsinaujino viskas nuo pradziu. Stresas padare savo. Nezinau ar isbrisiu :-(
Vartotojo avataras
Parašė Asta0
#242292 Nuo 2002 m. Geriau rispolepta. Po pusmecio atkritau. Paskyre zyprexa. Geriu iki siol.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#242337 3 metai olanzapina pries pusmeti prisidejo kvetiapinas ir bromazepamas , siaip tik viena karta per tuos metus buvo blogai kaip savavaliskai nutraukiau vaistus , man sizotopinis . Olanzapinas jau nemigdo seniai , todel kvetiapino reikia
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#242447 Apie 11metu... :bloga
Su pertraukom neilgom.....
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
aviete rašė:Apie 11metu

siaubas
Parašėhappymouse
#242553 Apie metus su savavališkom pertraukėlėm. Keitė ne kartą, bet prašysiu trečiadienį kad dar keistų ad, nes valgau beprotiškai nuo jų.
Parašė bimbam123
#242602 2 metai greitai bus. O kaip jum, kas ilgai vartojat, jokių problemų su sveikata neiškilo nuo ilgo vaistų vartojimo?
Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
#242618 vartoju nuo 2010, apie 1,5 metų
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#242632 Kaip keista, kad vartojant vaistus būna atkryčių.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#242680 as tai bijau biski del kepenu..bet atrodo dar vietoj jos...
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#242692 As pastebejau,kad man dingo ilgalaike atmintis...atsimenu tik nuotrupas...Bet del praeityje skaudziu ivykiu tai visai patinka man ,kad viskas blunka :)
Bet va renkantis filmus pvz.-jeigu ziurejau filma pries kokius 6men.,zinau pagal pavadinima ar virseli zinau,kad macius,bet tik tiek..net antra kart ziuredama atsimenu tik kazkokias detales...
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#242722 man jau prieš pradedant vartoti vaistus su kepenimis ne kas, tai vartojant vaistus įvairius net nenoriu pagalvoti, kas bus vėliau.

o tau aviete kaip su kepenimis?
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#242821 Tyre kepenu fermentu veikla pries koki pumeti-viskas norma :super

O as dar ir nuo skrandzio vaistus geriu kasdien. Nuskausminanciu dar tenka isgert. Ir nieko -gaji =) :achtung