Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
raimis200 rašė:O gal kas zinote, po keliu dienu/savaiciu atsiranda priklausomybe nuo ju? Man daktare sake, gali pavartoto juos ne daugiau kaip du kartus per savaite.
Stengtis kuo maziau gerti siuos vaistus,po to atsiranda priklausomybe.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Katastrofa rašė:Dabar jau geriu šešių miligramų, bet nejaučiu jokio skirtumo.
Labai jau stiprus,as zinau ir geriu tik 3 mg.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Silva rašė:kai as viena karta pasidalinau su gydytoja baime kad galiu priprast prie vaistu,ji pasake kad nuo tokiu doziu(geriau 3 tabletes per diena)pripratimas net negresia
as tai priprasciau,nebent neilgai gerti.O paskiau atprasti sunku.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Benny rašė:pabandziau si vaista ir nusiviliau nes isgerus diena Jis mane migdo o geriau tik 1.5 mg ryte...
gal Ji reikia tik nakciai gert? ar cia labai panasus vaistas i lexotanili? nes lexotanilis mane ir gi migdo o tokio kaip nerimo nelabai nuima
:bloga
Tas pats vaistas bromazepamas ar lexotonilis.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#243999 Priklausomybe raso neissivysto,nuoLexotonilio ,o as jauciu pripratau,jei neisgeriu,nors 0,5 tabl. ,jauciuosi blogai.Matyt ,ne visus vienodai veikia. :tarpas
Parašėnegative
#244012 maingirdas, aš atpratinėjau ir jaučiau lomkes nuo lexotonilio gerus kelis mėnesius...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
enigma rašė:maingirdas, aš atpratinėjau ir jaučiau lomkes nuo lexotonilio gerus kelis mėnesius...
Tu labai teisus ir protingas zmogus.Niekas nezaiskite su Lexotonil,ir as visiems patariu,kad atprasti velniskai sunku,kaip nuo rukymo.Velnias cia sugalvojo negerus dalykus.O nuo alkohokio nesu priklausomas. :aciu
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
enigma rašė:maingirdas, aš atpratinėjau ir jaučiau lomkes nuo lexotonilio gerus kelis mėnesius...
As irgi Lexotonilio noreciau negerti,bet ka daryti,kai kiti vaistai nepadeda.Man padeda nuo galvos skausmo,o kiti vaistai nelabai.As viska isbandziau.Bet as geriu tuos vaistus,kuriuos paskiria gydytojas.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:
Katastrofa rašė:Dabar jau geriu šešių miligramų, bet nejaučiu jokio skirtumo.
Labai jau stiprus,as zinau ir geriu tik 3 mg.

As be ju nesukalbama. Bet jau geriau lextonil! Kap prisimenu, kai ryjau clonozepama ir kaip nusokinejau nuo jo - purtyt pradeda....
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#245930 o nuo bromazepamo niekam alergijos nera. Taip pradejo niezteti visur. Sakyciau nesiprausiu tai taip :D bet juk prausiesi. Ir taip galva pradejo, rankas, kojas. Geriu nuo sausio 26 dienos. Sia savaite pradejo niezuliai vaiskcioti gali buti nerviskai? As jau priskaitau, gal koks debetas prasideda.... :-(
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#246343 Raimis, o kokį dar vaistą naudoji? Gali būti kad nuo jo. Man šiaip kažkada kojas niežtėjo, kažkoks nervinis niežulys ir nemanau kad aplamai su kokiais nors vaistais siejosi. Kaip užėjo taip ir praėjo nors vienu momentu taip draskiausi kad sakes. O gal ir nuo kokio drabužio tai galėjo atsitikti... Sunku dabar jau spresti, bet dermatologe tik savo ligas zino tai kazkokio ziauraus tepalo bande man ipirsti kad tepciausi, o pazystami paskaite kad ten man oda nusilups patepus, ir atkalbejo. Kaip jau sakiau panieztejo savaitele ir praejo. Vis gi verta pasiteirauti gydytojo jei per keletą dienų nepraeina savaime. Nusiprk antialeginiu vaistuku, isgerk ir paziurek kokia reakcja. Gali but ir kokiu erkuciu patalyneje uzsiveise, kas zino?

Lexotanili (kita bromazepamo forma) as vis pavartoju jau kokie 5 metai bet pagrinde tai tik protarpiais. nevartoju ilgiau kaip 1-2 savaites ir tai dazniausiai tik puse tabletes kas tesudaro 1,5 mg. Po to kuri laika geriu po ketvirti, veliau po ketvirti kas antra diena ir taip nulipu.

Bet tarkim visus praeitus metus as ji naudojau tik reikalui esant vienai dienai, tarkim kai labai zusierzinu ar koks didesnis stresas uzeina, kad neuzkibti ant depresijos ilgesniam laikui. Toks "on demand" naudojimas manau cia labiausiai tinka, nes kaip jau kazkas minejo anksciau sitas vaistas negydo, o tik duoda atsikvepti. Maskuoja varginancius simptomus.
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#246345 Beje... isgerus po kiek laiko jau pajauciate poveiki bromazepamo ir kiek jusu patirtimi jis trunka?
Parašėnegative
Mints rašė:Beje... isgerus po kiek laiko jau pajauciate poveiki bromazepamo ir kiek jusu patirtimi jis trunka?

jei reikia greitesnio poveikio - dėk tabletę po liežuviu. ištirpus po liežuviu man asmeniškai atpalaiduodavo per kelias minutes, jei geriant - po kokių penkių, septynių minučių, ne vėliau. o veikimo laikas ir pats pikas priklauso nuo dozės, tolerancijos, svorio ir dar daug veiksnių kaip mityba, nuovargis, nerimo lygis, kitų vaistų vartojimas, alko vartojimas, t.t.
Vartotojo avataras
Parašė Mints
enigma rašė:ištirpus po liežuviu man asmeniškai atpalaiduodavo per kelias minutes, jei geriant - po kokių penkių, septynių minučių, ne vėliau.

Woow, taip greitai? Maniau kalba eis apie valandas, ne minutes...