Moderatorius: signs

ParašėKatastrofa
#218961 Vemti verčia mane nuo jo.. Tik seilės urnoj pradėdavo kauptis, apsvaigdavau ir viskas. Jokio poveikio (gero).
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#221707 Na va, šiand išrašė šito, nes estazolamas manęs nemigdo, o tik sukelia pavargimo būseną, kurioj lovoj dar porą valandų sukinėjuos. Kažkodėl neskiria šis daktaras zolpidemo, kurį labai mėgstu :achtung
Tikiuos lorazepamas migdys ir jei duoda apgirtimą, tai galėtų būt puiki zolpidemo naktinių misterijų alternatyva :achtung
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#221745 Išgėriau prieš dvi valandas, tik db ligu pradėjo veikt.
Jaučiuos atsipalaidavęs, ramus ir lyg reiktų pamėgint eit į lovą, gal įvyks stebuklas ir užmigsiu kaip normalūs žmonės (per 10-15min jie užmiega). :)
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#221773 Liuks. Padėjo, užmigdė po dviejų valandų. Atsiguliau į lovą ir viskas.. Pagaliau surado tinkamą.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#243535 Netikiu,kad Lorafen taip blogai veikia.As jau daug metu geriu ir nieko man nebuna.Gal organizmas priprato.Kaip jus cia rasote ,kad vaistai lorafen blogi,jie man geri. :angel
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#243544 man db dozuoja lygiai po vieną 2,5mg tabletę, tai net juokinga :achtung išgeriu 21:00, nueinu į lovą 2:00 :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
sapnabernis rašė:man db dozuoja lygiai po vieną 2,5mg tabletę, tai net juokinga :achtung išgeriu 21:00, nueinu į lovą 2:00 :achtung
Kai pripranta organizmas prie Lorafen tai tikrai nemigdo.Man irgi taip pasidare.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:Netikiu,kad Lorafen taip blogai veikia.As jau daug metu geriu ir nieko man nebuna.Gal organizmas priprato.Kaip jus cia rasote ,kad vaistai lorafen blogi,jie man geri. :angel

Man jie dzin. Saldainis. Nemigdo.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
sapnabernis rašė:Na va, šiand išrašė šito, nes estazolamas manęs nemigdo, o tik sukelia pavargimo būseną, kurioj lovoj dar porą valandų sukinėjuos. Kažkodėl neskiria šis daktaras zolpidemo, kurį labai mėgstu :achtung
Tikiuos lorazepamas migdys ir jei duoda apgirtimą, tai galėtų būt puiki zolpidemo naktinių misterijų alternatyva :achtung

Zolpidem - super miegui. Ar tau kitaip?
Parašė Žydėjimas
#314108 Nu jau tas lorafenas... Švaistosi juo gydytojai į visas puses kaip kokiais saldainiais. Ar lengva nemiga, ar sunki depresija su miego sutrikimais - vis lorafenas. Ar septym metų pacientui, ar aštuoniolika - lorafenas. Populiarumu man primena pertusiną.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#316002 vartojau vienu metu ir po 7.5mg i diena, poto nusprendziau mesti. Metus, pastebejau, jog daug maziau energijos diena, sunkiau islipti is lovos. Niekaip nesuprantu kaip tai paaiskinti, nes juk turetu kaip tik maziau slopinti, ar kam nors panasiai buve su benzais?
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#325699 lorafen gėriau gal kokią pusę metų po pirmo karto ligoninėj, tai kaip ir gerai veikdavo, gėriau, kad geriau miegočiau. Dabar, karts nuo karto išgeriu mažom dozėm Lorans (veiklioji medžiaga ta pati), tai nelabai padeda.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#325701 Geriu ryte 2,5mg ir vakare, galiu pasakyt super
Vartotojo avataras
Parašė LaumeRaganele
#326016 sveiki. israse gerti lorafeno 1-2 tab pries nakti. nuo vienos neuzmigdavau, nors sake daktare, kad uzmgidciau. su 2 tabletem 3 paras miegojau fantastiskai. o db viviskai neiveikia is tos neviltias sianakt isgeriau 4