Moderatorius: signs

Parašėnemoku
aufigo rašė:Sveiki. Gal kas geret situos vaistus KVENTIAX. Nelabai suprantu, kodel man juos israse. Pas mane sunki pasikartojanti depresija. Bet anotacijoje parasyta kad jie gydo sizofrenija. Geriu 3 tab. po 25mg.
Parašėdragonfly
memfis25 rašė:Ilga laika geriau maximalia doze,atsirado pakitimu kaip regos deformacios,kordinacija rodos kita.

man burna dziusta, miegu gerai
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#241007 Chm. Dienos stacionare 400 mg Seroquel XR (ilgo veikimo) man keičia ta pačia doze trumpo veikimo. Kiek žinau, dėl vaisto skilimo pusperiodžio kvetiapino skiriama dukart per parą, man gydytoja paskyrė gerti visą dozę beveik prieš miegą. Kaip kitiems? Ar geriat keliskart dienos metu, tik prieš miegą, dar kitaip?
ParašėKatastrofa
#241017 Aš tą pačią dozę gerdavau prieš miegą, bet po to negalėjau, nes tachikardiją sukėlė, netoleruoju jo, visad būdavau kaip girta nuo šitos šlykštynės.
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
Katastrofa rašė:Aš tą pačią dozę gerdavau prieš miegą, bet po to negalėjau, nes tachikardiją sukėlė, netoleruoju jo, visad būdavau kaip girta nuo šitos šlykštynės.

Oh.. warm
Parašė Smilte
#241512 Ar daug iš Jūsų jautė tachikardiją (dažną širdies plakimą), dusinimą ar kokius kitus simptomus susijusius su širdele?

aš tai pamenu, kai gėriau paprastą Quetiapiną, tai šakės būdavo, net naktį nemiegodavau, o gulėdama skyriuje kasnakt gydytoją kviesdavau, bet gavusi XR šiek tiek atsigavau.
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#241933 Jokio minėto poveikio, Smilte.

Mane stebina XR'o poveikis šiuo metu: prasidėjus depresijos epizodui lapkritį, gėriau jo tiek pat, kiek ir anksčiau (400 mg), tačiau kuo toliau, tuo labiau jo poveikis, sakykim, švelnėja - anksčiau gerdavau kavas, energizuojančius vitaminus, kad "pramuštų" mieguistumą dienos metu, dabar slopinimą vos jaučiu ir nuolat budinėju naktimis (o, būdavo, sunkiai rytais keliuosi), toks jausmas, kad "nebeveikia". :bloga
Parašė Smilte
#241934 oho ir man poveikis švelnėja, dienos metu nejaučiu jo mieguistumo, o naktį nuolat budinėju, bet man gydytoja sakė, kad čia dėl mano naktinio darbo, liepė ieškotis kito, kur nebūtų naktinių pamainų :(
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#241937 Tiesą sakant, man panašiai, nors mano naktinė pamaina vadinasi "15.30-24.00", bet vis vien einu miegoti apie 1.00 nakties, o vaistus geriu 18.00. Labai jau lengva pasakyti "ieškokitės kito darbo", ypač kai studijuoji, pats save išlaikai ir dar turi psichologinių sunkumų.
Parašė C'est la folie
#246285 Šitas tai smagus. Vartoju po 300mg per dieną, norėjo 600mg skirt, bet išsigando, kad ligoninėj pramiegodavau, tiksliau daugiausia prasnausdavau ištisas dienas (iš esmės dėl neturėjimo ką veikti, nes slopinimas jautėsi tik pirmą savaitę), tai nuėmė, paliko mažesnę dozę ir po to nuolat žadindavo mane, kad nemiegočiau, o ką nors veikčiau, ale vaistais tiek nebeglušinam, elkis normaliai, bet aš vistiek snausdavau, ką daugiau ligoninėj beveiksi. O šiaip gana efektyvus daiktas šitas vaistas, nesąmones gana efektyviai veja iš galvos. Tik vakarais kai geriu 200mg ant tuščio skrandžio, jaučiasi truputi tas poveikis per visą motoriką. Šiaip jo poveikis panašus į morfijaus, tik tiek, kad morfijus daugiau euforijos prideda. Apetitas žvėriškas. Per nepilnus du mėnesius priaugau 12kg. Bet nesuku dėl to sau galvos.
Vieną vakarą for fun sumąsčiau išgert 4 tabletes, dėl įdomumo pažiūrėt šito medikamento full power. Po maždaug pusvalandžio vos bepastovėjau ant kojų, kojos tiesiogine prasme linko, sąmonė gesinėjo, atrodė, kad bet kurią akimirką galiu nualpt, tad nuėjau miegot.
Parašėnemoku
C'est la folie rašė:Vieną vakarą for fun sumąsčiau išgert 4 tabletes, dėl įdomumo pažiūrėt šito medikamento full power.

Gaila, kad dar neišrasti vaistai nuo kvailumo.
Parašė C'est la folie
nemoku rašė:
C'est la folie rašė:Vieną vakarą for fun sumąsčiau išgert 4 tabletes, dėl įdomumo pažiūrėt šito medikamento full power.

Gaila, kad dar neišrasti vaistai nuo kvailumo.

Tikrai gaila.
ParašėVaiduoklis
#246433 Tai va geriu saroqveli ir neseniai apsilankiau pas stomotologa pasirodo turiu daugybe skyliu dantyse ,tada norečiau sužinoti ar ir kiti vartojantys šį vaista susiduria su dantu gedimu, tiesiog labai baisu nes skiliu tikria daug ir visai nauju, skaičiau kad vaistu vartojimas silpnina dantis ar gali saroqvel jos silpninti vaista vartoju apie 1,5 metu ?
Parašėnemoku
#246435 O kodel turetu gesti dantys butent del vaistu? Net vaistu nevartojantiems pakankamai daznai genda dantys - del blogos mitybos, sveikatos sutrikimu, genu, ypac del prastos burnos higienos. Ar tikrai reguliariai ir teisingai valai dantis, kasdien naudoji dantu siula, reguliariai lankaisi pas odontologa? Nes jei ne, tai turbut ir be vaistu gestu.