Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#243165 vartoju vaistus nuo 1998 m. Buvo ir atkryčių, todėl ir dabar be vaistų nė dienos. Mano palydovai - kvetiapinas ir duloxetinas.
Vartotojo avataras
Parašė ImP
#246424 Vartojau antidepresantus 6 mėnesius (pusę metų). Nustojau tik pirmadieni. Ir turiu klausima, būtų gerai, kad kuo greičiau kas nors padėtų ir atsakytų. Po tokio laikotarpio vaistų vartojimo, kada galima gerti alkoholinius gėrimus? Suprantama, ne dideliais kiekiais :sos:
Parašė vardasss
#246484 Antidepresantus 1,5 metų.
Neuroleptikus 3 mėnesius.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#246495 nuo 19 metų iki dabar
Vartotojo avataras
Parašė Mints
aviete rašė:As pastebejau,kad man dingo ilgalaike atmintis...atsimenu tik nuotrupas...Bet del praeityje skaudziu ivykiu tai visai patinka man ,kad viskas blunka :)
Bet va renkantis filmus pvz.-jeigu ziurejau filma pries kokius 6men.,zinau pagal pavadinima ar virseli zinau,kad macius,bet tik tiek..net antra kart ziuredama atsimenu tik kazkokias detales...

Nepergyvenk, aš nuo gimimo toks. Vargais negalais vieno kito klasioko vardą ar pavardę pamenu. Apie matytus filmus geriau jau neklausti. Bet tame yra fokusas - ilgalaikė atmintis niekur nedingsta, organizmas kusikarpo saitus į tuos stalčiukus, kur tie prisiminimai padėti. Nes kartais būna taip kad imi ir prisimeni tai ką seniai pamiršai. Tai ne degradacija, tai arba apsauginė arba terapinė reakcija su ta atmintimi. Jei stengtis ją galima atstatinėti.

--

Vaistus vartoju gal 4 metai, bet ne ištisai. Man sezoniškai, po 4 mėnėsius maksimum per metus ir nutraukiu. O lexotanilį tai nešiojuosi su savimi. Jei suima tai puselė pagelbsti. Bet tik periodiškai. ne dažniau karto per porą savaičių.

Ne visi AD sodina kepenis - Tianeptinas tarkim išeina per inkstus, tai gal but kai kada galima pasikeist vaistus kad nesodintų vieno organo.
ParašėKatastrofa
#246920 11 metų.
Parašė Elis
#247659 Aš tai su vaistais "draugauju" apie 19m. kažkur. Buvo ir trumpų pertraukų. Bet ačiū Dievui nedidelem dozėm, tai nors tiek gerai. Dabar vartoju clonazepam ir anafranil. Clonazepam vis bandau atsisakyti, bet visai be jo dar negaliu. Jis padeda kai būna sunku..
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#247865 8 metai, gal su mazom pertraukom
Vartotojo avataras
Parašė Ele777
#248863 o aš dar naujokė šioje srityje vos pora mėnesių vartoju antidepresantus, todėl tikriausiai normalu, kad nejaučiu jų jokio paveikio... o gal kaltas tas kad psichiatras nelabai susigaudo kas man yra ir nenutaikė dar tinkamų vaistų...
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#248871 Pora menesiu jau turetum pajust
Vartotojo avataras
Parašė Ele777
#248908 daktarė irgi taip sakė, bet turiu beveik visųpsichinių ligų požymių, tai galimas daiktas, kad yra ne tik depresija... ištikrųjų net neisivaizduoju kodėl taip.
Parašė Tolima
#251679 Dar tik antra savaitė. Labai tikiuosi, kad ilgai neteks...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Ele777 rašė:o aš dar naujokė šioje srityje vos pora mėnesių vartoju antidepresantus, todėl tikriausiai normalu, kad nejaučiu jų jokio paveikio... o gal kaltas tas kad psichiatras nelabai susigaudo kas man yra ir nenutaikė dar tinkamų vaistų...
Todel psichiatras is pradziu pacientui paskiria 14 dienu ismeginimui.
Parašė All_Of_It
#251738 cipralexa geriau 2 metus , o seip metus nieko nevartoju , vaistai yra labai blogai , jau geriau pakenteti , bet negerti vaistu :by