Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Spindulelis rašė:
Aqua rašė:Vartoju Clonazepamą 15 metų be pertraukos.Kaip čia kažkas buvo minėjęs, nuo ilgo vartojimo pradeda vystytis debilizmas . Turbūt tiesa, nes nebeturiu emocijų, atminties ir pastoviai dezorentuota. Per tą laiką daug kartų bandžiau "nulipti", bet nesėkmingai. Kai prisimeni, kokios prasideda lomkės :x . Šiaip baisus vaistas, gaila, kad gydytojai taip neatsakingai jį skiria ir dar kokiomis dozemis.
Atsikėliau šiandieną ir pasakiau "užteks". Geriau mirsiu, nei dar vartosiu tą vaistą. Juk clonazepamas vistiek pavers visiška daržove :achtung .
Taigi pradėjau mažinti. Jau jaučiu lomkes, tuoj prasidės panikos priepuoliai, bet nepasiduosiu!

Kazin kaip sekasi?
As sunkiai nulipau.....
Atsikandu puse, jei jau visai ku ku.
Pirma karta girdziu ,kad nuo clonazepamo vystosi debilizmas. O galvojat nuo kitu vaistu niekas nesivysto .Vystosi,bet gal mes nejauciam.O ka daryti ,jei jau be vaistu negali gyventi.Negersi vaistu ,dar didesnis debilas busi.Na ,zinoma reikia ziureti i savo amziu .Ypac jauniems reikia buti atsargiems ,juk jusu gyvenimas pries akis.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#247943 Maingirdai, gal jeigu daug jo vartoti, daznai.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#253757 Siandien gavau klonazepamo , super ,kazkuriam laikui bus :)
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#253779 O tau jo daug reikia?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#253796 vakar viena mg suvartojau ir gerai buvo :)
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#253929 Tu nakciai geri?
Ar diena? nemigdo?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#280918 Siandien gyd . pasakiau ,kad reikia migdomuju ,tai pasiule klonazepamo daugiau vartot , tik kad man 3-4 tab jau jo nuli reiskia man jis rytinis "vaistas" ,tada israse kitu :bloga

Bet fobijas vis dar mazina , tik kad nesijauciu toks atsipalaidaves .
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#281326 Tu atrodo alventa gėrei? Geras?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#281333 Ne Truxali ,palyginus kaip kvetiapinas isjungdavo ,tai truxalis nelabai ,bet miegu ,atsikeliu su relaxiniu svaiguliu ,bet greitai praeina ,gyd sake kad jis labai stiprus ,bet nepasakyciau , o kas bus kaip jis nemigdys ... :bloga Pries gydantis miegas normalus buvo tik su alko , kiek metu ryju vaistus ,bet miego atzvilgiu tai man problema , ilgiau pavartojus nustoja migdyt bet kurie ,gyd sake is neuroleptiku arsenalo jau neturiu ka tau rasyt daugiau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#281335 ai cia venlafaksinas , jo geriau , jai blogai pavartoju as jo 2-3 dienos ir praeina mintys apie suicidus ir pan
Parašėtomykas
#281341 o tu savas dirbi dabar kur nors ?
Parašėtomykas
#281343 nes as ti dirbau statybose bet vat irgi turiu tokia bendravimo beda tai ir isejau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#281345 Statybose tai taip faina ir zmones ten faini as be soc fobijos iseiciau , o ir net nedirbciau ten .
Parašėtomykas
#281347 man toks jausmas kad tu is mano daerbo saipaisi :x
Parašėtomykas
#281349 o tai pats ka dirbi ?