Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Spindulelis rašė:
maingirdas rašė:
Spindulelis rašė:
rugpjūtis2006 rašė:prie sios kategorijos priskiriamas paprasciausias toks preparatas kaip cavinton forte beje kai kuriais atvejasi efektyvus

Kaip tik geriu.
ir as geriu cavinton forte

Draugiskai. O tu du kartus?
Na ir sutapimai .As ir du kartus geriu per diena .Gerciau tanakan ,bet brangus vaistai
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#247942 Tanakan kisene neisnes
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Spindulelis rašė:Tanakan kisene neisnes
Jau neisnesa ,reikia juodai dienai pasitaupyti ...
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#247970 Gerai ir cavinton. O trental negerei?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Spindulelis rašė:Gerai ir cavinton. O trental negerei?
Trental negeriau
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#248078 Man tiko irgi.
Parašė gmd
#304417 Tyrimui ieškomi žmonės, vartojantys (-ę) įvairius preparatus mokymosi ar darbo efektyvumui gerinti

Kviečiami dalyvauti individualiuose anonimiškuose* interviu antropologijos magistrinio darbo tyrimui

- Nesvarbu, kaip dažnai ir kaip seniai vartojote
- Nesvarbu, ar vartojote vaistus, maisto papildus ar narkotines medžiagas
- Norintys pakalbėti apie savo patirtis (kad ir vieno karto) ar gauti daugiau informacijos apie tyrimą rašykite: email - gabijamd@hotmail.com arba PM

* Dalyvių tapatybės darbe yra įslaptintos ir prieinamos tik tyrėjai, kuri įsipareigoja saugoti dalyvių anonimiškumą
Vartotojo avataras
Parašė anglis
sapnabernis rašė:man piracetamas sukėlė stebuklus :)))
kiek i diena isgeri tableciu ir kokio stiprumo as nuo 800 pradejau :)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#333603 sveiki norejau paklausti ar nootropa galima su neuroleptikais ir benzo gerti:)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
anglis rašė:sveiki norejau paklausti ar nootropa galima su neuroleptikais ir benzo gerti:)

galima. Yra nootropu, kurie irodyti padedantys sizofrenijai ar tai bipoliniam, pagrinde gliutamato NMDA receptoriu co-agonistai: glycinas arba d-serinas
Parašė Baran
#414388 Sveiki. Kas nors vartojat Piracetama? Kokia doze per diena isgeriate? As ryte vartoju 800 mg, per pietus 400 mg ir 17:00 - 400 mg, bet va per pietus ir 17:00 man kazkaip neveikia, gal per mazai? Ryte kai isgeriu, tau jauciasi poveikis, kai per pietus ir veliau - dabar nesijaucia. Parasyta palaikomoji doze yra 1.2 g. - 1.6 g., idomu ar galima vartoti didesne doze? Nieko nebus?
Parašė ciaupas
#414393 Esu gėręs po 2g per dieną, deja efektą jaučiau tik pirmą savaitę paskui visiškas nulis. Šiaip leidžiamas geriau ir ilgiau veikė.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#414402 As ir po 2gr geriau, nieko nejauciau.
Parašė Baran
#414404 Man nuo 1.6 g. jauciasi, siaip iskart isvis geriau buvo, gal po truputi priprantama ir nesijaucia tada poveikis. Man siuo metu tik rytais jauciasi kai isgeriu 800 mg, bet veliau, per pietus ir 17:00 val. geriant po 400 mg, tai nieko nesijaucia. Parasyta, kad terapine dozote - 1.2 g. - 1.6 g.. Man gydytoja pasake isvis vartoti ryte 800 mg ir per pietus 400 mg, man, tai atrodo per mazai.