Moderatorius: signs

Parašė mariusss
#248029 Gal kam nors teko turėti reikalų su psichiatre Živilę Gutauskienę?
Parašė Arlen
mariusss rašė:Gal kam nors teko turėti reikalų su psichiatre Živilę Gutauskienę?
sutrauksit jus cia visus mano gydytojus pazistamus. as pas ja pora menesiu lankiausi rinkdamasi nauja gydytoja. tada per trumpa laika pakeiciau keleta gydytoju. nors sirgau silpna depresija ir galejau sau leisti nusipirkti normalius vaistus (pas ja ejau privaciai) israse pigius, labai stiprius vaistus nuo depresijos. paskui man sake kiti gydytojai, kad jie zalingi ir geriau jau butu nerasius. galiausiai baigiau gydyma pas ja, kai israse vaistus nuo psichozes. paskaicius informacini lapeli daugiau pas ja nejau. nors siaip atrodo maloni ir pan.
Parašė mariusss
#248034 Kai lankydavausi dieniniame skyriuje, (Kaune, Dariaus ir Girėno g.) tai manė iš pradžių gydė Marija Tamulienė, bet man ji nepatiko. Vėliau pasirinkau Ž. Gutauskienė - ji man daug geresnė.
Parašė Arlen
mariusss rašė:Kai lankydavausi dieniniame skyriuje, (Kaune, Dariaus ir Girėno g.) tai manė iš pradžių gydė Marija Tamulienė, bet man ji nepatiko. Vėliau pasirinkau Ž. Gutauskienė - ji man daug geresnė.
tai va, kad ji psichiatrines ligonines gydytoja (na bet tada dirbo ligonineje, o ne dienos centre). aisku yra gan svelni ir pan., bet kas liecia vaistu parinkima irgi gydo valdiskai. vietoje naujos kartos AD, gausi 30 metu senumo AD, su stipriais salutiniais, nes gal ligonineje tokiais gydo. as nesigydziau ligonineje ar poliklinikoje ir norejau geru vaistu, minimaliai kenksmingu, maksimaliai padedanciu, ne nuo psichozes, o nuo depresijos.
Parašė mariusss
Arlen rašė:... kas liecia vaistu parinkima irgi gydo valdiskai. vietoje naujos kartos AD, gausi 30 metu senumo AD, su stipriais salutiniais, nes gal ligonineje tokiais gydo.

Man irgi tas pats buvo, kai is pradziu paskyrė Halipirdoli, vienas žmogus pamates, koks vaistas, staigiai rekomendavo pakeisti kitais. Kaip jis sakė, tai 50 metų senumo vaistas - yra geresnių. Su mažiau, šalutininiais poveikiu.
Parašė Arlen
mariusss rašė:
Arlen rašė:... kas liecia vaistu parinkima irgi gydo valdiskai. vietoje naujos kartos AD, gausi 30 metu senumo AD, su stipriais salutiniais, nes gal ligonineje tokiais gydo.

Man irgi tas pats buvo, kai is pradziu paskyrė Halipirdoli, vienas žmogus pamates, koks vaistas, staigiai rekomendavo pakeisti kitais. Kaip jis sakė, tai 50 metų senumo vaistas - yra geresnių. Su mažiau, šalutininiais poveikiu.
tai va keista ta gydytoja. raso senus vaistus, kai jie nepadeda tada raso vaistus nuo sizofrenijos kliedesiu, haliucinaciju.
Parašė lynx
#250276 sveiki, gal kas esate lankęsi pas šeškinės poliklinikos psichiatrus, psichologus? kokie atsiliepimai?
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
mariusss rašė:

Mariau, man nuo haloperidolio taip bloga buvo, galvojau mirstu....
Parašė mariusss
#250301 Ačiū Dievui, man neteko jų vartoti :)
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
mariusss rašė:Ačiū Dievui, man neteko jų vartoti :)

As ju siaip nevartoju. Kazkada israse, tipo nuo durnu minciu. Radau ir maktelejau. Siaubas. Ismeciau.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#258741 Kokios nuomonės apie gyd. psichiatrę P.Rudalevičienę?
Parašė Svenska
#258848 Man teko lankyti grupinę terapiją pusantrų metų ir gerų prisiminimų išvis neturiu. Eidavau kaip į darbą, laukdavau kol pasibaigs, nemėgdavau šnekėt ir kai pagaliau apsisprendžiau išeiti sulaukiau žiauraus spaudimo ir vos ne gąsdinimų kaip man bus blogai jei nebelankysiu grupės. Bet dabar lankausi pas D.Pūrą privačiai ir kol kas tik geriausi atsiliepimai. Minusas - brangiai kainuoja, nes privačiai. Bet žmogus klausosi, reaguoja, komentuoja, klausia, rūpinasi, mąsto kokius vaistus parinkti. Ir šnekam apie problemas, o ne šiaip belenką, ką man yra tekę patirti prieš tai. Kai konsultacijos metu pusę laiko grybaudavom ir išeidavau nepasakius ko norėjau. Nors čia ir mano bėda - kažkaip neišdrįsdavau pasakyt apie ką noriu šnekėt.

Bet gal kas žinot kas Kaune specializuojasi ties valgymo sutrikimais?
Parašė All_Of_It
#258866 Silva Gruzdiene geriausia gydytoja kiek gyvenime esu sutikes , o teko bendraut su daug :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
kunigaikštisMyškinas rašė:Kokios nuomonės apie gyd. psichiatrę P.Rudalevičienę?

Užklausiu kitaip... kokios nuomonės apie Vasaros g. gydytojus konsultaciniam?
konkrečiau: P.Rudalevičienę, D.Pocienę, D.Verseckienę, N.Mackiną, L.Dembinskienę, R.Viliūnienę? Ir psichologą Albertą Daugvilą?
Yra dar ten visokių nepaminėtų gyd., bet man teko susidurt tik su šiais...