Moderatorius: signs

Ar vartojate AD?

43
17%
183
72%
29
11%
Parašė macernyte
#245083 o jėrgau, kokiais kiekiais ir gausa kai kurie geria vaistukus.:bloga
aš cipralex 10mg ryte (Escitalopram Actavis)
lekxotanilį 3mg, bet geriu po pusia tablėtės, bevik kasdien kai užeina 'banga".
ir kai nesimiega lorafeną. Bet jis baigėsi tai išrašė estazolam 2mg, bet jis manęs nemigdo, tai retai kada ir jį geriu.
Parašė svetimapalata
#250709 Citalopramas 60 mg ryte
Chlorpromazinas 200 mg ryte 100mg diena 300 mg vakare
Haloperidolis 5 mg ryte ir 10 mg vakare
Cyclodolis 2mg ryte 2mg diena 2mg vakare
Relanium 5 mg ryte 5mg diena 5mg vakare

Kažkoks siaubas, pati vos susigaudau tarp tų vaistų.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#250715 ujjjjj vaikeli kas tau tiek skyre?
Parašė svetimapalata
#250720 Gydytojas. Čia išėjus iš ligoninės tokias dozes paliko.
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#250727 nekompetentinga mano nuomonė, bet vis gi... atsiduoda sovietmečio gydytoju. kaip sakoma, sviestas sviestuotas
Parašė All_Of_It
#251737 cipralexa geriau 2 metus , o seip metus nieko nevartoju , vaistai yra labai blogai , jau geriau pakenteti , bet negerti vaistu :)
Parašė All_Of_It
#251741 Beja kas tas AD ;/
Vartotojo avataras
Parašė Revenant
#268281 Setraline 100mg
Diazepam 2mg
Parašė renstute
All_Of_It rašė:cipralexa geriau 2 metus , o seip metus nieko nevartoju , vaistai yra labai blogai , jau geriau pakenteti , bet negerti vaistu :)

na gal nekalbek nesamoniu, tai tusiulai man su sizoafektibiu neger vaiztu ir vel patapt Marija arba visatos valdove ir lakstyt po kaukus :lakstau , kad su policija atveztu, ne siaip tai manijos netu manviskas liuks netgi per daug....gersiu as tuos vaistus, noriu vaikus uzauginti ir senatveje nesirgti silpnaprotyste :aciu
Parašė renstute
#278102 kai rasau su nesiojamu, visada labai daug klaidu pridarau ,sory, nepatogus tas LP.atrodau kaip kokia beraste :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
renstute rašė:gersiu as tuos vaistus, noriu vaikus uzauginti ir senatveje nesirgti silpnaprotyste
ar tikrai senatveje nuo vaistu nebusim silpnaprociai ?
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#278128 Ai, kas bus, tas.... :bloga
Parašė Asassinas
#278708 Vartojau kažkokį klo.. klo.. klozetmepamą ar kažkaip panašiai, absoliučiai jokio poveikio. Tik truputį mieguliukas paėmė ir viskas. Daugiau nieko. Vistiek neužmigau. Paskui pabadžiau tuntą Benosen, tai šitas tas pats kas valerijono pauoščius t.y. tiksliau nieko. Paskui pabandžiau Lorafen (ankščiau veikdavo), dabar šūdas kažkoks. Tik kažkiek apsvaigino, o užmigau eilinį kartą paryčiais.

Aš iš to išgaščio dėl mylimosios pasiekęs tokią fiziologinę būseną, kad manęs net neima narkotinės medžiagos...
Parašė mariusss
#278709 Nematau kur čia tas balsavimas vyksta?