Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2335 nueiti į parduotuvę. ojoj kaip tingiu.
ParašėBegaline
#2419 na ką gi, šiandiena tuoj prasidės. taigi: nė menkiausio gramelio į burną. iškrovos diena su arbata.
ParašėSandra
#2430 sUSITVARKIAU NAGUS IR BUVAU PAS GYDYTOJA RECEPTO CIPRALEXUI, PO kAUNA IESKOJAU BUTU, kur gyventi, nieko gero neradau....
Ryt EINU PAS ADVOKATE, PRIDUODU MASINA TOLIMESNIAM TAISYMUI, IR NEBEBLIAUSIU!!!!JEI RINKSIS ASAROS, JAU GERIAU GERSIU cLONAZEPAMA, NES UZEJUS PRIEPUOLIUI SKAMBINU VYRUI IR GAL 10 KLAUSIMA KLAUSIU" AR TU TIKRAI NEPASIDARYSI SEIMOS ZMOGUS, O JIS MAN DESIMATA KARTA ATSAKO: NEPASIKEISIU...TADA BLIAUNU, ISVADINU JI MELAGIU, O PO TO JAUCIUOSI SILPNAVALE. Daugiau taip nedarysiu (nors......)
Parašė Aqua
#2520 Numegsiu šįvakar gabalą šaliko dukrai.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#2526 baigiau visus su mezgimu susijusius įsipareigojimus ką tik :) šiam vakarui mano užduotis miegui neprisiryt tablečių, o išgert tik puse. Ir nesiparint :)
ParašėSandra
#2555 AS NEZINAU AR MAN UZDUOTIS SKIRTIS NAKCIAi ar rytojui, nes dabar vel 01:20 , o keliuosi 06:40, nes be masinos, drauge ves. Ryt save myleti.....atsiimti pagaliau gal masina ir nuvaziuoti paziureti dar keletos butu....
ParašėSandra
#2715 viska pakolkas atlieku, ryt einu pas advokate ir PIRMAKART VIENA I DRAUGES 30 METI...BUS ISBANDYMAS GYVENTI BE VYRO....ir dar ryt nereikia i darba:miegosiu.....kiek noresiu, nevesiu vaiko i darza, nes reikia pagaliau issimiegoti.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#2768 o kokios tos apgaulingos mintys?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#2802 šiandien mano užduotis labai rimta: nusiraminti. nėra jokių priežasčių nerimauti, todėl turiu nurimt. kokiu nors būdu.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2803 po darbo nueiti į parduotuvę ir nusipirkti bombonkių alkio priepuoliui, kai užeis malšinti bei lipdymo molio vaikui ir su juo ką nors palipdyti.
taip pat pasportuoti ir paskaityti ES konspektus.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#2805 o tos bonbonkes derinasi su didziojo tikslo igyvendinimo programa?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2807 čia tam tikslui ir perku. kad jeigu vakare užeitų baisus alkio priepuolis, tai sučiulpčiau vieną saldainiuką. veiksmingas būdas. o 20 kcal tikrai reikalo nesugadins. aš noriu svorį numesti pamažu, keisdama mitybos įpročius. kokia prasmė badauti, o po to atsiauginti dvigubai?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#2808 o nenori darzoviu pasipjaustyt alkiui malsinti?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2812 nenoriu. kai būna alkio priepuolis, norisi kažko rimto suvalgyt ir į daržoves ar vaisius negaliu net žiūrėt, o saldainis nuramina. aš nesiruošiu savęs kankinti drastiškais metodais ir dietom. niekur neskubu. geriau lėtai, bet užtikrintai.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2844 viską įvykdžiau išskyrus paskutinį. einu dabar mokytis.