Moderatorius: signs

Parašėnegative
Mints rašė:
enigma rašė:ištirpus po liežuviu man asmeniškai atpalaiduodavo per kelias minutes, jei geriant - po kokių penkių, septynių minučių, ne vėliau.

Woow, taip greitai? Maniau kalba eis apie valandas, ne minutes...

pamaniau, kad kalbi apie tai, per keik laiko nuo tabletės suvartojimo prasideda jos poveikis.
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#246391 Na taip, apie poveiki - nes is savo patirties sakyciau kad po poros valandu man ima kazkoks palengvejimas jaustis
Parašėnegative
#246393 taip, trukdavo ir man apie kelias valandas, ne ilgiau. bet sakau, labai priklauso. jei esi nusikalęs ir mažiau sveri, nevalgai, išgeri alko, tai gali ir parai po keliu mg užmigt. bent jau man taip buvo.
aš maniau, kad tu klausi apie tai, per keik laiko PRADEDA veikti, o ne kiek tęsiasi.
Vartotojo avataras
Parašė Mints
enigma rašė:aš maniau, kad tu klausi apie tai, per keik laiko PRADEDA veikti, o ne kiek tęsiasi.

tai as apie tai ir klausiau. Man PRADEDA VEIKTI tik po 2 valandu bet veikia bent jau 6 ar ilgiau.
Parašėnegative
Mints rašė:
enigma rašė:aš maniau, kad tu klausi apie tai, per keik laiko PRADEDA veikti, o ne kiek tęsiasi.

tai as apie tai ir klausiau. Man PRADEDA VEIKTI tik po 2 valandu bet veikia bent jau 6 ar ilgiau.

oho, tai labai lėtai PRADEDA VEIKTI.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
enigma rašė:maingirdas, aš atpratinėjau ir jaučiau lomkes nuo lexotonilio gerus kelis mėnesius...
Dabar tik pastebejau,kad tu cia man rasei.As pastoviai geriu lexotonili,bet galvoju jei kada negersiu siu vaistu ir man blogai bus.Enigma,tu po vaistu nutraukimo kentejai kelis menesius,tai reikejo palaipsniui mazinti doze,nebutu lomkiu.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
enigma rašė:
Mints rašė:
enigma rašė:ištirpus po liežuviu man asmeniškai atpalaiduodavo per kelias minutes, jei geriant - po kokių penkių, septynių minučių, ne vėliau.

Woow, taip greitai? Maniau kalba eis apie valandas, ne minutes...

pamaniau, kad kalbi apie tai, per keik laiko nuo tabletės suvartojimo prasideda jos poveikis.
Po liezuviu laikyti tablete,tai suprantu greitesnis veikimas ,o veliau buna tas pats ,kaip as geriu su vandeniu.Man po liezuviu laikyti tablete ,labai neskanu .As nelabai suprantu,ar tada vaistu veikimas buna stipresnis.Parasykite.
Vartotojo avataras
Parašė Mints
maingirdas rašė:As pastoviai geriu lexotonili,bet galvoju jei kada negersiu siu vaistu ir man blogai bus.Enigma,tu po vaistu nutraukimo kentejai kelis menesius,tai reikejo palaipsniui mazinti doze,nebutu lomkiu.

Benzodiazepinu nutraukimas gali ir prie komos privesti, jei tai ivyksta staiga, o palaipsninis yra visiskai saugus, tik reikia valios nedidint doziu prie iprastu ir laikytis susigalvoto grafiko. Zmones po kelis menesius mazina vaista jei buvo naudoje ilgai, tablets lauzo vos ne i 8 dalis...

Ka cia apie vaistus kalbeti, as pusmeti pasedejau ant energetiniu gerimu ir nutraukiau staiga - tai švininę galvą kad nenuluztu nuo kaklo nesiojausi prisilaikydamas rankomis. jegu neturejau net kompiuterio pele paspaust, ir taip pora savaiciu - stai koks ten narkotikas tie visi redbuliai... :bloga

Ka jau kalbet apie psichotropinius vaistukus.
Vartotojo avataras
Parašė Mints
enigma rašė:jei reikia greitesnio poveikio - dėk tabletę po liežuviu. ištirpus po liežuviu man asmeniškai atpalaiduodavo per kelias minutes, jei geriant - po kokių penkių, septynių minučių, ne vėliau.

Benzai isisavina jei neklystu per kepenis, dar ten jiems reikia spet patekti. Negi vartoji ant tuscio skrandzio? Pasiskaiciau kad poveikis issivysto per laiko tarpa skirtingai ivairiems zmonems - nuo 30 min. iki 4 val. O pats poveikis jauciasi mazdaug 12 val.
Parašėnegative
#246450 vartodavau ir ant tuščio. jo, o lieka poveikis irgi įvairiai, nuo paros iki dviejų savaičių. iki 2sav galima aptikti šlapime benzų.
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#246479 21 diena kai juos vartoju. Pradejau cipralex gerti. Daktarai liepe paciam dozes susireguliuoti, kai noresiu mazinti....Tai galvoju kaip tai padelioti.

geriu ryte 3 ir vakare 3mg

Jau taip nenoriu tu lomkiu, dieve mano.

Speju vakarui puse reikes palikti, savaite, paskui rytui ir vakarui puse, paskui dar per puse, savaitei, nu nzn, bandysim pjaustyti gabaliukais.

Gal kam buvo sudare daktarai situ metimo grafika? Kaip protingiau?
As turejau klonazepamo, bet tada po jo keitesi mirtazapinas ir viska atlaikiau, viena diena lomkes buvo, nes neturejau mirtazapino. Mirtzapinas kompensavo ta lomke kuri turejo ivykti.
Vartotojo avataras
Parašė Mints
raimis200 rašė:21 diena kai juos vartoju. Pradejau cipralex gerti. Daktarai liepe paciam dozes susireguliuoti, kai noresiu mazinti....Tai galvoju kaip tai padelioti.

Speju vakarui puse reikes palikti, savaite, paskui rytui ir vakarui puse, paskui dar per puse, savaitei, nu nzn, bandysim pjaustyti gabaliukais.

As turejau klonazepamo, bet tada po jo keitesi mirtazapinas ir viska atlaikiau, viena diena lomkes buvo, nes neturejau mirtazapino. Mirtzapinas kompensavo ta lomke kuri turejo ivykti.

Jei skaitai angliskai tai gali cia rastinfo apie nutraukima:
http://www.benzobuddies.org/benzodiazepine-withdrawal-methods/direct-taper

Arba galima pasiskaityti toki juokinga Google roboto vertima:
http://translate.google.lt/translate?sl=auto&tl=lt&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.benzobuddies.org%2Fbenzodiazepine-withdrawal-methods%2Fdirect-taper&act=url

Ilgai vartojus nutraukiama dienos norma kas savaite mazinant 10%. Jei neskubi tai labai saugu. Reiskia tenka lauzyti tabletes i 10 ar bent 8 dalis, jei pavyksta. Na pvz jei per diena susivartoji 1 tablete, tai ja lauzi per puse ir nuo puses dar nulauzi penktadali ir pasidedi kazkur, ir ta diena apsieini be jos ir taip mazdaug savaite.

As darau panasiai bet kiek kitaip. Nelauzau i mikrobines daleles. As tai nevartoju ilgai, niekad ilgiau menesio - o nutraukineju irgi pamazu. Va dabar man liko 1/4 tabletes dienai ir as dabar ta ketvirtuka kas antra diena vartoju, paskui darysiu 2-3 d. pertraukas ir per savaite nutrauskiu. Nes zinau kad esu taip dares ne karta ir neikad jokiu lomkiu. SVarbu nepaskubet per greit.
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
Mints rašė:
raimis200 rašė:21 diena kai juos vartoju. Pradejau cipralex gerti. Daktarai liepe paciam dozes susireguliuoti, kai noresiu mazinti....Tai galvoju kaip tai padelioti.

Jei skaitai angliskai tai gali cia rastinfo apie nutraukima:
http://www.benzobuddies.org/benzodiazepine-withdrawal-methods/direct-taper

Arba galima pasiskaityti toki juokinga Google roboto vertima:
http://translate.google.lt/translate?sl=auto&tl=lt&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.benzobuddies.org%2Fbenzodiazepine-withdrawal-methods%2Fdirect-taper&act=url

Ilgai vartojus nutraukiama dienos norma kas savaite mazinant 10%. Jei neskubi tai labai saugu. Reiskia tenka lauzyti tabletes i 10 ar bent 8 dalis, jei pavyksta. Na pvz jei per diena susivartoji 1 tablete, tai ja lauzi per puse ir nuo puses dar nulauzi penktadali ir pasidedi kazkur, ir ta diena apsieini be jos ir taip mazdaug savaite.

As darau panasiai bet kiek kitaip. Nelauzau i mikrobines daleles. As tai nevartoju ilgai, niekad ilgiau menesio - o nutraukineju irgi pamazu. Va dabar man liko 1/4 tabletes dienai ir as dabar ta ketvirtuka kas antra diena vartoju, paskui darysiu 2-3 d. pertraukas ir per savaite nutrauskiu. Nes zinau kad esu taip dares ne karta ir neikad jokiu lomkiu. SVarbu nepaskubet per greit.

Kaip as to straipsnio neradau. Gerai paaiskina. Dekui tau. Panasiai ir darau. Tik dabar ryte 3 mg tabletes skeliu i 4 dalis, ir isgeriu 4 dalele, vakare taip pat 4 dalele. Taip jau savaite. db reikes pereiti prie dar mazesniu,
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252121 kartais pagerdavau nedidelem dozem, bet jauciau, kad gali kilti priklausomybe, tai nevartoju. o viena syki buvo taip: is ryto nevalgius isgeriau tablete, poto parukiau ir sedau i autobusa vaziuot i mokykla. pavaziavus kelias stot pajauciau, kad man nesveikai bloga ir, kad galiu tuoj alpt. islipau. praradau visas jegas, mane pradejo kratyti, nenulaikiau galvos ir norejau skmabint greitajai, kol siaip ne taip atradau jegu pakelt telefona i rankas, surinkau nr, po kazkiek laiko jie atvaziavo. isedau i autobusiuka pas juos ir pati jauciu, kad vos apverciu liezuvi. jie man sako: tu, ka vartoji narkotikus? sakau neee, cia tik vaistai ir balsas toks ramus, viskas taip ramu, pusiau miegu pusiau kalbu.. sako: tu ryskiai apsivartojus. sakau ne, cia tie vaistai. na galu gale draugsikai issiaiskinome ir jie mane nuveze namo :) bet matyt negalima ju ant tuscio skrandzio gert ir dar po to rukyt..
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
dddeganti rašė:kartais pagerdavau nedidelem dozem, bet jauciau, kad gali kilti priklausomybe, tai nevartoju. o viena syki buvo taip: is ryto nevalgius isgeriau tablete, poto parukiau ir sedau i autobusa vaziuot i mokykla. pavaziavus kelias stot pajauciau, kad man nesveikai bloga ir, kad galiu tuoj alpt. islipau. praradau visas jegas, mane pradejo kratyti, nenulaikiau galvos ir norejau skmabint greitajai, kol siaip ne taip atradau jegu pakelt telefona i rankas, surinkau nr, po kazkiek laiko jie atvaziavo. isedau i autobusiuka pas juos ir pati jauciu, kad vos apverciu liezuvi. jie man sako: tu, ka vartoji narkotikus? sakau neee, cia tik vaistai ir balsas toks ramus, viskas taip ramu, pusiau miegu pusiau kalbu.. sako: tu ryskiai apsivartojus. sakau ne, cia tie vaistai. na galu gale draugsikai issiaiskinome ir jie mane nuveze namo :) bet matyt negalima ju ant tuscio skrandzio gert ir dar po to rukyt..
Nevalgius gerei lexo ir dar rukei ,todel ir pasidare blogai.Reikia butinai ryte ,nors arbatos ar kavos isgerti .Saugok save.