Moderatorius: Astro-Meška

Parašė biznierius777
#253177 jei tikrai idomu, galim per skype susiskambint. daug apreiske tikrai, kai pradejau greztis nuo nuodemiu ir Jo ieskot. as seniau antzmogis buvau, Jis mane pakeite. maciau daug stebuklu visokiu rusiu. melsdavaus gatvese kartais uz zmones ir Jis uztvirtindavo savo zodi zenklais. maciau koju isauganciu(kartais buna viena ilgesne uz kita, ir del to skauda nugara), maciau stubura kylanti i virsu pro mano pirstus, kai zmogus dejavo del to kad liete ji elektra Dievo. kartais nereikdavo ne melstis. uztekdavo tik paskelbt Evangelija ir Dievas padarydavo pats. tai vadinama Dievo slove, kai Dievas pats veikia. ir tai parodo kad cia ne saviitaiga. pirma karta meldziausi uz sese, nes buvo pasake kad reiks gerkle jai operuot, o veliau dazniau pradejau. buvo sykis kai draugas vienas net jaute kai iejo Dievo Dvasia pas ji. ir padejo jam priesintis nuodemes gyvenimui. daug ko maciau tikrai, ir pranasysciu ir viziju Dievas buvo daves ir per tu zinuciu konteksta tai uztvirtindavo kad tai is Jo. sunku paaiskint daug rasyt, bet tikrai mane apimdavo baime net, nes tikrai suprasdavau kad tai Dievas, nors Jo ir nematau. viena syki pamenu kai dar netikejau taip, buvau pas drauga, ir paemiau testamenta jo mociutes, tas sako: duok man. daviau. paeme paziurejo ir mete ant lovos ta maziuka testamenta. o ant jo atsirado mociutes akiniai iskart. as paziurejau i ji, jis i mane ir abu kaip durni ziurejom. sako tu padejai akinius ant testamento? sakau: tu ka durnas? taigi pats tikka ji numetei. tai va maciau as tu Dievo kvietimu, bet kai pamatydavau, nenoredavau tiket.;]
Parašė biznierius777
#253178 man daug ko gaila dabar. gaila ir tu paciu okultistu. bendrauju su keletu buvusiu rimtu okultistu,raganu is uzsienio, kur is to turejo jau namus su baseinais pasistate, puslapius interneto rimtus ir pan. bet vis tiek galop pradejo suprast, kad ne ji kontroliuoja dvasias, bet jos ja. tai galima isitikint tada, kai mediumai ar kiti rimtesni veikejai pradeda bandyt greztis i krikscionybe, demonai pradeda sneket kad nuzudys ir pan. tos vienos pazistamos is anglijos mama taip ir nusizude. ir lietuvoj tokiu atveju pakankamai... jei kam idomu galit paspaust jutubej ar feisbuke pasikviest Laura Maxwell, Witch Avalon DeWitt, Allan Rich. yra skaicius ir tokiu kam pasiseke. arba galit tiesiog jutubej spaust ka former occult ir pan.
ParašėKatastrofa
biznierius777 rašė:jei tikrai idomu, galim per skype susiskambint. daug apreiske tikrai, kai pradejau greztis nuo nuodemiu ir Jo ieskot. as seniau antzmogis buvau, Jis mane pakeite. maciau daug stebuklu visokiu rusiu. melsdavaus gatvese kartais uz zmones ir Jis uztvirtindavo savo zodi zenklais. maciau koju isauganciu(kartais buna viena ilgesne uz kita, ir del to skauda nugara), maciau stubura kylanti i virsu pro mano pirstus, kai zmogus dejavo del to kad liete ji elektra Dievo. kartais nereikdavo ne melstis. uztekdavo tik paskelbt Evangelija ir Dievas padarydavo pats. tai vadinama Dievo slove, kai Dievas pats veikia. ir tai parodo kad cia ne saviitaiga. pirma karta meldziausi uz sese, nes buvo pasake kad reiks gerkle jai operuot, o veliau dazniau pradejau. buvo sykis kai draugas vienas net jaute kai iejo Dievo Dvasia pas ji. ir padejo jam priesintis nuodemes gyvenimui. daug ko maciau tikrai, ir pranasysciu ir viziju Dievas buvo daves ir per tu zinuciu konteksta tai uztvirtindavo kad tai is Jo. sunku paaiskint daug rasyt, bet tikrai mane apimdavo baime net, nes tikrai suprasdavau kad tai Dievas, nors Jo ir nematau. viena syki pamenu kai dar netikejau taip, buvau pas drauga, ir paemiau testamenta jo mociutes, tas sako: duok man. daviau. paeme paziurejo ir mete ant lovos ta maziuka testamenta. o ant jo atsirado mociutes akiniai iskart. as paziurejau i ji, jis i mane ir abu kaip durni ziurejom. sako tu padejai akinius ant testamento? sakau: tu ka durnas? taigi pats tikka ji numetei. tai va maciau as tu Dievo kvietimu, bet kai pamatydavau, nenoredavau tiket.;]

Įdomu. Parašyk savo skype man į PM. Ir negalvok, kad aš ruošiuosi tapti religinga ar dar ką, mane domina tavo "stebuklai" ir visa kita. Esu vedama smalsumo.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#253202 Taip.....as irgi gerb. Biznieriui patarciau kuo greiciau kreiptis pas psichologus....manau esi ir kazkokioje neaiskioje bendruomeneje, tai irgi patariu begti, nors jau smegenys 99 proc praplautos...
ParašėKatastrofa
#253277 biznierius777 tyli, nebeturi ką pasakyti, o skype kontakto taip ir negavau :achtung
Parašė biznierius777
Katastrofa rašė:biznierius777 tyli, nebeturi ką pasakyti, o skype kontakto taip ir negavau :achtung

siunciau, bet ko gero neissisiunte. vel issiunciau, dbr tikrai turejo issisiust. zinai jei zmogui Dievas dzin, tada nekalbu net. koks tikslas, Dievas artinas prie tu, kas prie Jo artinas. pora sykiu buvau paklauses pas zmones: o ka jei Jezus tikrai tikras ir Jis Dievo sunus? ar noretum tai zinot, jei taip is tikro butu. atsakymai buvo paprasti lydimi isdidaus zvilgsnio: NE. man siaip buvo sokas, bet jau dabar pradedu priprast
ParašėKatastrofa
biznierius777 rašė:
Katastrofa rašė:biznierius777 tyli, nebeturi ką pasakyti, o skype kontakto taip ir negavau :achtung

siunciau, bet ko gero neissisiunte. vel issiunciau, dbr tikrai turejo issisiust. zinai jei zmogui Dievas dzin, tada nekalbu net. koks tikslas, Dievas artinas prie tu, kas prie Jo artinas. pora sykiu buvau paklauses pas zmones: o ka jei Jezus tikrai tikras ir Jis Dievo sunus? ar noretum tai zinot, jei taip is tikro butu. atsakymai buvo paprasti lydimi isdidaus zvilgsnio: NE. man siaip buvo sokas, bet jau dabar pradedu priprast

Vaje, pridėjau prie kontaktų jau ir PM išsiunčiau.. :bloga
Parašė mariusss
#253324 katastrofa, turėsi dar vieną galvos skausmą :D
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#253334 pirmo jau neturi, jeigu ka.....
mariau,aciu kad priminei.
ParašėKatastrofa
mariusss rašė:katastrofa, turėsi dar vieną galvos skausmą :D

Nu kad nepavadinčiau to glavos skausmu. Nei tavo, Spindulėli.
Vartotojo avataras
Parašė grincas
#277430 Grįžtant prie temos štai keletas senojo testamento eilučių, kurios man labiausiai įstrigo :)

9 Tada Jis tarė jam: „Atvesk man trejų metų karvę, trejų metų ožką, trejų metų aviną, balandį ir jauną karvelį“.
10 Abromas, atvedęs visus gyvulius, padalino pusiau ir padėjo kiekvieną gabalą vienas prieš kitą, tačiau paukščių nedalino.
pradžios knyga 15 skyrius

2 Saraja tarė Abromui: „Viešpats nedavė man vaikų gimdyti. Prašau, įeik pas mano tarnaitę, galbūt per ją aš turėsiu vaikų“. Abromas paklausė Sarajos.
4 Jis įėjo pas Hagarą, ir ji pastojo. Hagara pastojusi su panieka ėmė žiūrėti į savo valdovę.
pradžios knyga 16 skyrius

8 Aš turiu dvi dukteris, kurios dar nepažino vyro. Leiskite man jas išvesti pas jus ir darykite su jomis, kaip jums patinka. Tik tiems vyrams nieko nedarykite, nes jie atėjo po mano stogu“
pradžios knyga 19 skyrius

31 Tada vyresnioji tarė jaunesniajai: „Mūsų tėvas senas, ir žemėje nebeliko vyro, kuris galėtų įeiti pas mus, kaip priimta visoje žemėje.
32 Eime, nugirdysime vynu savo tėvą ir atsigulsime prie jo, kad iš tėvo susilauktume palikuonių!“
33 Jos tą naktį nugirdė vynu savo tėvą. Po to vyresnioji įėjo ir gulėjo su savo tėvu, o tas nepajuto, kada ji atsigulė nė kada atsikėlė.
36 Taip abi Loto dukterys pastojo nuo savo tėvo.
pradžios knyga 19 skyrius

18 Nes Viešpats buvo padaręs nevaisingomis visas moteris Abimelecho namuose dėl Abraomo žmonos Saros.

9 Jiems atėjus į vietą, kurią Dievas buvo nurodęs, Abraomas pastatė aukurą, uždėjo ant jo malkas, surišo savo sūnų Izaoką ir jį uždėjo ant aukuro.

23 Vakare jis įvedė savo dukterį Lėją pas jį, ir jis įėjo pas ją.
30 Jis įėjo ir pas Rachelę ir mylėjo ją labiau už Lėją; ir tarnavo dar kitus septynerius metus.
31 Viešpats matydamas, kad Jokūbas Lėjos nemylėjo, padarė ją vaisingą, o Rachelę – nevaisingą.
pradžios knyga skyrius

Ir čia tik dalis visų šlykštynių kas rašoma biblijoje. Ir tai vadinama "Šventąja knyga" :)
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#277434 Tai, kad Grincai - toks gyvenimas =) :achtung
Nenavatna, kad ir Biblijoj apie tai raso. Kaip tik atvirksciai - butu keista jei nerasytu :achtung Cia apie lytinius santykius :)

O kruvinos aukos - visose senoves kulturose jos buvo praktikuotos, musulmonai dar ir dabar kazkada ten avinus skerdzia - taigi irgi nieko navatna..:)
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
grincas rašė:Grįžtant prie temos štai keletas senojo testamento eilučių, kurios man labiausiai įstrigo :)

9 Tada Jis tarė jam: „Atvesk man trejų metų karvę, trejų metų ožką, trejų metų aviną, balandį ir jauną karvelį“.
10 Abromas, atvedęs visus gyvulius, padalino pusiau ir padėjo kiekvieną gabalą vienas prieš kitą, tačiau paukščių nedalino.
pradžios knyga 15 skyrius

Jo... tačiau reikia perkeltine prasme tai interpretuoti. To meto žmonėms tai buvo daugiau suprantama.

(Man labiausia patiko ta vieta:''tačiau paukščių nedalino'') B)
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#277445 Pasiseke pauksciams :achtung
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#277518 siaubas, kaip šlykštu.