Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#250377 o, tiesa, apie odontologus... reikia pasakyt kad geriat vaistus jei daro nuskausiminima... as turejau malonuma kai man gavosi reakcija [2 injekciju vienu metu uzteko] ir darbe po to sedejau nepakartojamam stovyje :bloga kitas 6 skyles lopijom beveik be nuskausminimo
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#253823 ar yra sitoj temoj gyvu :achtung kurie geria 800 mg kvetiapino?
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#253824 mano drauge vartodavo, tik nepamenu as tiksliai 800mg, bet kazkas pan. budavo negyva ir diena ir nakti, negaledavo nieko veikt, nes jausdavos kaip girta ir migdydavo. veliau jai nueme juos.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Virtual rašė:ar yra sitoj temoj gyvu :achtung kurie geria 800 mg kvetiapino?
As geriu nakciai 25 mg ir tai kita diena galva buna sunki,o 800 mg cia parai ar nakciai. lb stiprus vaistai.Jums geriau ?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#253872 800 mg parai, tipo 500 nakciai, 300 rytui :bloga kol kas istveriau 500 nakciai ir 200 rytui, galvojau diena padvesiu nuo salutiniu poveikiu [ramiai isgulet neturiu kaip siuo metu]...

siandien rimtai kelsiu klausima del tokios dozes atsaukimo, beje pirma karta kai dare pakeitimus del 800 mg gydyme teko pasirasyt sutikima
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#253879 bet cia arkline doze tie 800 :bloga as tavo vietoj kazko imciausi
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#253927 Man nakciai 400 , bet man jie gerai , is vis man su vaistai kazkaip nesijaucia tiek problemu kiek kitiem salutiniu pilna , man tik veinas buvo tai svoris , bet jau jo nera
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#253946 o su kitais vaistais irgi gali gautis reakcija pas dantista ? nes as pastoviai aiskinu kad geriu ad ir dar xanaxo ateinu prigerus nes kitaip bijau :bloga bet geda
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Virtual rašė:...beje pirma karta kai dare pakeitimus del 800 mg gydyme teko pasirasyt sutikima

Vau geras, man nereikėjo nieko pasirašyt.
O jūsų nemiga nekankina jei neišgeriat priešnakt? Aš išsiryškinau kad kai pamirštu jų įkalt, nemiegu. Aš bijau kad nutraukus juos gert aš užmigt negalėsiu.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#255080 as, kad ir kokius vaistus vartojau miegui, tai be ju kolkas niekad nejo uzmigt.. bet su getiapinu to nebuvo. taprasme kazkokio pripratimo
Parašė Rituletas
#255317 Esu aš šito gerės 800mg per parą, tai miegas imdavo gana nelogai. Nutraukiau, praėjau pro visus neuroleptikus ir šią savaitę vėl grįžtu prie šių, nes jie atrodo geriausi. Tik tiek, jog negersiu 800mg dozes, o mazesnes.
Parašė Rituletas
#255318 Galiu taip pat pridurt, jog į Kvetiapinų pasaulį grįžtu po Rispolept Consta ir didelio prolaktino kiekio.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#255363 niu, as grizau prie 600 mg, daugiau nepakeliau

Rituletas, va butent del prolaktino sitie geri, nekelia. O kaip atrodo prolaktino kiekis padidejes pas vyriski [lygtai esi vyriskos lyties?]
Parašė Rituletas
#255386 Kaip atrodo prolaktinas vyrams? Tiesiog kieti guzai viduje krūties ir jos yra šiek tiek padidėjusios, matosi, bet man nėra dar taip baisiai. Ta pastebi labai greitai, o dabar man bus dvi tikimybes - arba po 5-6 men dings sukietejimai ir prolaktinas (tirs greitu metu ir daugeli kitu hormonu), nes geriu jau Kvepiatiną, arba reikės jas pašalinti chirurgiškai.

Beje, šiuo metu pradedu pratintis vėl prie Kvepiatino. Po pirmų dienų pastebėjau, kad vos išgėrus tablete vakare (200mg) prieš miegą kiek sutrinka visa koordinacija, nors paeiti dar gali, bet sunku pakilt iš lovos. Nepamenu, ar kažkas panašaus buvo ir pirmą kartą, tada buvau psichozėje ir galva rodė, jog viskas tvarkoj.
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#256876 Mielieji, ar žinote, jog nuo pastarųjų poros mėnesių nebėra 100% kompensacijos už Seroquel XR? Tiems, kurie gaudavote pilną kompensaciją, dabar per mėnesį teks primokėti apie 76 lt :(