Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Spindulelis rašė:As geriu 300 mg. Daug. Vyro nereik. :x
As paskaitysiu instrukcijoj apie Alventa. Sinduleli reik ,reik .Dabar supratau,kodel taviskis remontuoja masinas .Forume parasyta draudziama juoktis is ligu ,tokios taisykles ,gali ispeti.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#248242 Gauni tuoj galvon! :evil:
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:
Spindulelis rašė:
maingirdas rašė:
Spindulelis rašė:
Gabe rašė:Sveiki, as geriu Alventa (venlafaxinum) mėnesį. Kai gėriau tabletę 75 mg, tai buvo labai sustiprėjęs nerimas, žmonių baimė kažkokia, o kai dabar padidino man ir geriu 150 mg tai atvirksčiai norisi kažką labai veikti, su visais bendrauti, ir šeip gal net per gera nuotaika.Gal kam taip yra buvę?

Zinok, man taip buvo. Bet dabar jau dvi po 150 geriu. Nuotaika, darbas, bendraut galiu. :super
Kas ta Alventa,man tokiu neisraso.As irgi noriu geros nuotaikos ,bendraut.Pasidomesiu Alventa,jie kompensuojami

AS juos seniai geriu. Kompensuojami.
Taigi matai, visiem skirtingai.
As tavo vaisto negaliu gert. Nenoriu but apsnudus!
Nepasakyciau,kad apsnudes,kad ramina ,tai tiesa.Tai ketipinor 25 mg. ir Cymbalta geriu.Na as paklausiu pas Asta ,gal man Alventa tiktu.O kiek jie kainuoja menesiui ir ar kompensuojami.

Ziurint kokia doze. Maziausia gal 20...
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#254046 As vel su ta alventa.
Geriau 300 mg.
Pati pradejau gerti 150. Noriu visai nusokt.

Kiek metu jau galima gert!
Teisingai cia kazkas rase, narkomanai.
Man atrodo, as nuo alventos pradejau taip garsiai kalbet. Pripompuota.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#254052 o tu paskaityk salutinius poveikius
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#254061 Zinai, paskaicius, jokiu vaistu geriau negert. :da
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#254136 aš žinau, kad nuo šito vaisto sunku nulipt - žiauriai. Metus vartoju, liga praėjo, daktaras norėtų nuimt, bet aš bijau :achtung pamenu vieną dieną buvau užmiršęs išgert - naktį 4D sapnai su keisčiausiais pojūčiais, o kitą dieną net išgėrus dozę, vaikščiojau kaip ant kojūkų :D pasižiūri į žemę, pradeda svaigt galva, rodos būtum kokio kilometro aukšty ir akys pačios po biški juda į viršų, galva svaigo kas keletą sekundžių - tie vadinami 'brain zap'ai', apsvaigsta galva+lyg kokia elektra sprogus būtų smegenyse, labai keistas jausmas.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#254159 Butent. Man svaigsta galva. Bet puse dozes numeciau.
Yra pagunda isgert dar viena kapsule, laikausi.

Bet kai geriau 300, jauciausi, kaip ant sparnu.

Ka daryt..... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#254176 As rimtai... :evil:

Ar kentet ar gert?... :bloga
Parašėnemoku
#254193 Psichiatro klaust.
Vartotojo avataras
Parašė Mints
Spindulelis rašė:As rimtai... :evil:

Ar kentet ar gert?... :bloga

Is instrukcijos:
Be gydytojo leidimo nenutraukite kapsulių vartojimo net pasijautę geriau. Jei gydytojas nuspręs, kad Jums nebereikia gydytis Alventa, pirmiausiai jis paprašys sumažinti dozę. Jei gydymas Alventa nutraukiamas staiga arba dozė mažinama per greitai, kai kuriems pacientams gali atsirasti nuovargis, galvos svaigimas, galvos skausmas, mieguistumas, burnos džiūvimas, pykinimas ar vėmimas, viduriavimas, nervingumas, konfūzija, spengimas ausyse ir smarkus prakaitavimas. Tokie simptomai paprastai būna nesunkūs ir praeina per kelias dienas. Gydytojas patars, kaip laipsniškai nutraukti gydymą Alventa, o jei atsiras minėtų ar kitokių neraminančių simptomų, dar kartą kreipkitės į gydytoją patarimo.
Sprendimą dėl gydymo nutraukimo turi priimti gydytojas.

Neturime teises tave skatinti elgtis beatodairiskai. jei geri labai ilgai, nutraukimas turi but labai palaipsniui ir pagal gydytojo konsultacijas. Bet is principo as visada buvau uz gyvenima be veistu. Tik niekad drastiskai ju nenutraukineju.

Man uzteko nutraukt kofeino vartojima - lomkes buvo kaip pas narkomana :D
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#254211 Aisku. Man reikejo nuimt trecdali, o ne puse dozes. Nes visi namie pastebejo, kad tapau "blogesne"

Be kavos ir as - lavonas.
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#254290 "blogesne"? Paaiskink.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
linute36 rašė:Kaip suprantu irzli ir pikta?
ir as taip pat supratau :bloga