Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
Partizanas rašė:Dievas girdi viską ką jam sakau , jis man duoda viską ko prašau...

Vertinu! :eros
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maraija rašė:o man atrodo kad isgirsta....ir gauni ne to ko nori, o ko tuo momentu tau reikia....man yra atsitike mistisku dalyku, as tikiu kad kazkas mus vistiek globoja...del ko tokios kancios....sako, siela pati pasirenka kur jai gimti, kokioje seimoje....as kartais klausiu saves o kodel as pasrinkau gimti butent sioje seimoje?

Ir man. Stebuklu buvo nutike. O kad siela pasirenka pati..., na, nemanyciau....
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#244216 Taip taip, teko skaityt tokia knyga apie sielu isikunijimus. Ten kazkoks mokslininkas per hipnoze bendravo apie tai su zmonemis...
Ten gali atrodyti, kad tavo gyvenimas sumautas, bet gal tau reikia tai pereit, kad siela tobuletu. Ten ziurima kokie buvo gyvenimai, ka patyrei ir ko tau reiktu...Nes galutinis tikslas absoliuciai tyra siela, kuri nebeisikunija....

Cia is serijos norit tikekit, norit ne...Bet gan idomu, intriguojanti ir net itinkinama knyga... :da
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#247838 Cia ezoterika, zinau
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
Vitalija rašė:Taip taip, teko skaityt tokia knyga apie sielu isikunijimus. Ten kazkoks mokslininkas per hipnoze bendravo apie tai su zmonemis...
Ten gali atrodyti, kad tavo gyvenimas sumautas, bet gal tau reikia tai pereit, kad siela tobuletu. Ten ziurima kokie buvo gyvenimai, ka patyrei ir ko tau reiktu...Nes galutinis tikslas absoliuciai tyra siela, kuri nebeisikunija....

Cia is serijos norit tikekit, norit ne...Bet gan idomu, intriguojanti ir net itinkinama knyga... :da

Kiekvienas pats pasirenka kuo tiket. Mano dukra sako - tu meldiesi, prasai - gauni.
O ji - galvoja, svajoja - gauna. Mintis.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#247960 O as atvirksciai - gaunu kai net negalvoju, kad galiu gauti, arba visos viltys buna prarastos...
Kuo daugiau svajoju, ar meldziuosi, jei taip galima pavadinti, gaunas visiskas fiasko...
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#247962 Bet juk sako, mintis materializuojasi
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#247963 Nezinau...man ne... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Vitalija rašė:Nezinau...man ne... :bloga
Man ne...nezinau
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#247974 Prastai norit!!!!!!
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#247975 Budavo, kad dar ir kaip noredavau....Dabar apie nieka nesvajoju, nieko nenoriu, tai ir nukrenta kas..:)
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#247984 Reiskia tau taip....
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#254488 Tikrasis dievas,tikroji "magija" slepiasi paciame zmoguje...tik tuomet kai zmogus materialus kunas ir dvasinis labai tvirti- tuomet net tokio zmogaus mintys daro stebuklus...realiai kiekvienas skleidziame energija,..vieni ryskia,kiti silpna,vieni teigiama kiti ne...svarbu kad kuno fiziologiniai poreikiai butu patenkinti,.bei dvasine- (socialine) ar kaip kitaip laikot butu taip pat uzpildyta...tokiam zmogui ne tik sekas...toks zmogus uzkrecia sekme ir kitus. :jap
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#258229 Nu, jei tik turi ausis... (bet jei mes nematėm jo ir jo ausų, kaip ir oro, tai neprivalom tikėti)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#258236 Bet Dievas nematomas ... ;boks