Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Mints
#255228 O dar norejau pklausti visu kas cia lankotes del nerimo ar depresijos, ar pastebite regejimo pakitimu? - pilkos dulkeles, plaukiojancios akyse (http://lt.wikipedia.org/wiki/Skraidan%C4%8Dios_musel%C4%97s), migla akyse, pablogejes regejimasm ir pan.?

Pvz.:
Paveikslėlis

Zinau kad daugelis dalyku egzistuoja ir bunant sveikiems, bet kai esu jautrije psichineje busenoje jie tampa labai pastebimais ir tik didina depresija. Jums taip nera?
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#255229 Aha buna...Manau nuo ytampos...
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#255233 Taip. Yra.
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#255239 ar ką nors nuo vaistų beria spuogeliais (pvz. pečius)? būtent nuo vaistų, o ne brendimo?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#255240 Taip Mints regejimo pakitimai yra ,pastebejau ir as.
Parašė Saulegraza
#255266 Akyse labai daznai raibuliuoja, musytes juodos skaido, kartais tokie kaip muilo burbulai...O paskutiniu metu SALTIS neapsakomas salts...nebegaliu uzmigt...kaip salta...
Parašė moom
#255545 Pastoviai įsitempę kojos, nugaros raumenys. Ryte atsikėlus kurį laiką dar šlubuoju. O kuomet viskas gerai ir rytais atsikeliu su saudančiom blauzdom - žinau, kad artimiausiom savaitėm prasidės juodas laikotarpis.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#255556 saulegraza ,Tu rasai akyse raibuliuoja ,saltis neapsakomas saltis...o tu galvoji ,kad cia nuo depresijos.Man taip ziema budavo; saltis kresdavo,drebedavau,bet ne nuo gripo.Gydytojai nieko nesakiau. Bet dabar del salcio taip nera,o tau ir dabar salta ?
Vartotojo avataras
Parašė Rimas
Zvakide rašė:O ar buna kam is jusu koju(pedu) salimas? As siltai apsikloju,jau kars musa,bet kojos saltos kaip ledas...Salia be abejo nuovargis,galvos plysimas (atrodo-sprogs),raumenu trukciojimai,drebulys,pykinimas...Toks jausmas kaip kokiu veziu sirgciau..

Jo man pėdos beveik visalaik šaltos,retai kada sušyla,dabar atsirado jausmas kad tuoj nustosiu kvėpuoti ir širdis atrodo sustos,labai durnas jausmas.
Norėjau paklausti nusimanančių ar kenkia sveikatai laptopo laikymas ant krutinės?Gal kenkia širdies darbui?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#267393 Cia nereikia ir nusimanyti ,kiekvienam aisku ,kad ant krutines loptopo laikyti negalima ,nes kenkia dar ir kaip kenkia.Mano zentas turi lentute ,tai pasideda ant koju loptopa ir zaidzia vakarais.O tu zinai ,kad loptopa negalima deti ant lovos ,ant minkstu pavirsiu ,nes ten apacioj yra ventiliacija.Pats jauti ,kaip uzia.As salia sedziu ir tai jauciu ,kaip man kenkia,o tu dedi ant krutines.
Parašė simux112
#282962 o man ydomu ar gali pakilti kuno temperatura nes man taip yra ir pakyla ne seip o iki 39 nuo 36.69MANO NORMALIOS...ar gali stresas a kas isaukti tokia reakcija????
Parašėnemoku
simux112 rašė:o man ydomu ar gali pakilti kuno temperatura nes man taip yra ir pakyla ne seip o iki 39 nuo 36.69MANO NORMALIOS...ar gali stresas a kas isaukti tokia reakcija????

O negaletu koks gripas, plauciu uzdegimas ar dar kas tokia reakcija issaukt? Kai temperatura 39, tai tikrai reikia apsilankyti pas daktara ir vaistuku pagert. O siaip nekoseji, gerkles neskauda?
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#282978 O kada ji tau pakyla? Gal koks uzdegimas, as tavo vietoje eiciau pas gydytoja.
Vartotojo avataras
Parašė Samanta
Saulegraza rašė:O paskutiniu metu SALTIS neapsakomas salts...nebegaliu uzmigt...kaip salta...

Jooo, sitas atvejas vienas is keistesniu. As kuomet isijauciu i savo ikyrias proceduras (o tai trunka kelias valandas), buna kad itin suprakaituoju per visa kuna, ir net nepajauciu, kad vien su apatiniais prasedejau prie atidaryto lango, net jei uz lango gili ziema. O kai baigiu savo proceduras, staiga ismusa toks saltis, kad nors apsirengi pizama, chalata, pora kojniu ir krenti po pukine koldra, saltis vis tiek nesitraukia beveik visa nakti. Man taip buna del staiga stipriai padidejusio nerimo.
Vienas is nemaloniausiu fiziniu pojuciu tai nuolatinis galvos spaudimas ir negalejimas uzmigti, issimiegoti. Taip pat baime bei geda pries kitus zmones.. Jausmu tustuma irgi labai erzina.., jaustis artimiems zmones pasaliete nefaina.., ypac jeigu matai kad jie labai rupinasi, o tu tik nori kad atsotu nuo taves, nes jiems nejauti jokios traukos visiskai. Zodziu, apatija.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#282998 per paskutini atkryti guledavau po 2 antklodem su vilnoniu megztiniu ir valandu valandas drebejau pusiau miego busenoj, po 3 savaiciu tokios busenos pamatavau temperatura, 37,6... ir kaip ikalta nei daugiau nei maziau, net juokinga, 2 menesius kazkur laikesi.