JAV dažnai visokios babulkos skundžias, kad rodos vieną tabletę išgėrė, o ryte nebier nė vienos ir prisipirkta daiktų belekokių
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Tai bijau isivaizduot, kas jam turejo vaidens po 8-10 tableciu vienu kartu
ir is kur jis tu vaistu tokiais kiekiais gaudavo irgi nesuprantu..
nes šitie kontroliuojami. O visokius neuroleptikus, antialerginius, antidepresantus nelabai kontroliuoja, tik formaliai receptiniai anie.
neseniai su drauge naktį žiūrėdamas filmą išgėriau, draugė paprašė arbatos - nuėjau užkaičiau virdulį, o arbatžolių kokį puoduką supyliau
kartą girą raugiau prieš miegą jo išgėręs - tai puodynei giros (apie keturi litrai) sudėjau raugo kokiem dešimčiai litrų, nu bet gavos nebloga
pamenu kai pirmą kartą net išsigandau, iškarto nepaėmė miegas tai galvoju baigsiu žiūrėt serialą, žiūriu aš tą serialą ir pradėjau matyt 3d vaizdą (na kaip su tais 3d akiniais kino teatre), apžiupinėjau kompą, nieko nesuprantu... toliau žiūriu ir po kiek laiko serialo personažai pradėjo šnekėt su manim, o aš su jais bazarinu ir nesuprantu kad to negali būt, paskui jie pradėjo lyst iš ekrano ir galiausiai atsijungiau. Bet po kiek laiko teko susitaikyt su haliucinacijom, nes kai pas mane nemiga stipri teko tuos vaistukus dažnai pagert, nes daugiau niekas neveikė. Svarbiausia neblūdinėt, o iškart eit miegot, ypač jei esat ne vieni, ne sprišnekėsit tokių nesamonių, kad ryte gėda bus ir greičiausiai net neprisiminsit
žodžiu būkit atsargūs su šitais vaistais.