Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#256881 o ketipinoras ieina i tai ?
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#256885 Ne, kalba eina tik apie Astra Zeneca kompanijos "originaliojo varianto" Seroquel XR pailginto atpalaidavimo formą. Visiems kitiems "generic'ams" - kitų firmų gaminamam įprasto veikimo kvetiapinui (Ketipinor, Kventiax ir t.t), - mano žiniomis, tai negalioja, t.y. kainos neturėtų būti pasikeitusios.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#256891 O mano ketipinor 25 mg ir dabar nekompensuojami.
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#256892 Jei neklystu, pilnai kompensuoja tik F20 ir F25 :/
Parašė Rituletas
maingirdas rašė:O mano ketipinor 25 mg ir dabar nekompensuojami.

Kokia liga sergi, kad perki tokias juokingas Ketipinoro dozes? Su manuoju šizoafektiniu 400mg bajeris ir reikia minimum 600mg gert.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#256944 man ir 400 , labai lengva turi buti jai 25 padeda as iki 100 susimazinau savavaliskai ir i ligonine menesio begy :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#256945 Man sizotipinis ,bet vaistu ryju kaip koks sizofrenikas , be ju visisiskai stogas ciuozia
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#256951 Rituletui
Ketipinor geriu 25 mg ir dar geriu Cymbalta,man vidutinio sunkumo depresija F32.1 tiesa dar lexotoni .O kaip jus nemigdo Ketipinor ,as nakciai geriu?
Parašė Rituletas
#257086 molochas>Man ne stogas vaziuoja su F25.0, o kamuoja somatiniai simptomai. Jei ju nebutu, viskas butu idealu.

maingirdas>Viską supratau. Tavo tiesiog kita liga. Kaip sekasi kovot su ja
Parašė Rituletas
#257087 Nematau mygtuko redaguoti post'ą, tai rašau naują. Kas dėl Ketipinor migdymo, mane migdo tik labai dideles dozes, o prie mazesniu tereikia priprasti 2-3 savaiciu begyje.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Rituletas rašė:
maingirdas>Viską supratau. Tavo tiesiog kita liga. Kaip sekasi kovot su ja
As sergu vid.sunk.depresija,geriu Cymbalta,lexo.,ir ketipinor 25 mg .Vienus metus laiko,bet ketipinor mane migdo ,as juos geriu nakciai.Mane kankina galvos skausmai,cia matyt nuo kitu ligu.Niekas jau man nepadeda,tik geriu vaistus ,kad galeciau gyventi.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#257094 atsiprasau antra karta ta pati parasiau.
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#257181 Sakot, 400 mg kvetiapino mažai prie šizoafektinio? :? Tiesiog smalsu, nes panašiai man sakė ir gydytoja Vasaros g. Dienos stacionare. Šizoafektinis pas mane tik dėl kompensacijos, taip ligoninėje gydytojai nusprendė, iš esmės mišraus tipo bipolinis sutrikimas. Kiek pastebėjau užsienio psichiatrijos "manualuose", nuotaikos (afektiniams) sutrikimams optimali dozė yra 400-800 mg.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#257215 Geriu is vakaro ketipinor 25 mg ,o ryte atsikeles vaikstau apsnudes.Neveikia galva...Pykstu... :bum ,bet veliau praeina.
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#257245 Maingirdai, nieko nuostabaus, jog tau skiria 25 mg kvetiapino prieš miegą. Kai pirmą kartą susidūriau su šiuo vaistu (tai buvo prieš ketverius metus), man buvo diagnozuotas mišraus tipo bipolinis sutrikimas ir gydytojas skyrė tokią pat dozę prieš miegą. Smigdavau per valandą ir dieną taip pat būdavau kaip priplotas :bum
Pagal naujas depresijų gydymo rekomendacijas dabar daug kur skiriamas kvetiapinas mažesnėmis dozėmis, jis taip pat skiriamas ir nemigai su nerimu.