Moderatorius: signs

Parašė bagyyra
#259588 Ačiū už atsakymus.Man gyditoja nieko nesakė kada gert tai naudoju ryte.
Bet jergau savijauta klaiki vis šiurpuliukai eina,galva kaip nežinau iš marso norinti suktis,jau apie pykinimą net nebekalbu ir pastebėjau lyg nori išlyst panikos ataka nors šiuos vaistus naudoju tik 10diena, gal man jie netinka..
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#259590 O as geriau tuos vaistus po puse tabl. ryte ir pavakariais apie 18 .00 val.Man taip geriau.
Parašė bagyyra
#259608 o kokia savijauta nuo jų buvo? nesijausdavot apkvaišę kaip nesavi?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#259611 Kad neapkvaises buciau ,todel as pats ir sugalvojau tablete gerti per pus .Taip stipriai neveikia,o psichiatre man leido .Dabar geriu stipresnius vaistus Cymbalta.Cymbaltos per pus negaliu dalinti ,nes jie kapsulese.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#259613 Manau jau pripratau prie Cipralex... Be jų nuotaika būna suknista. Gaila, kad prie tokių gerų vaistų greitai priprantama...
Parašė Baran
#259653 sveiki ar jums padejo kiek nors cipralex? turiu omeny prie panikos ataku socialines fobijos generalizuoto nerimo sutrikimu ir obsesiju? kiek ilgai geriate ir nuo kada pasireiskia antidepresanto poveikis pagerejimui? ar sis vaistas skirtas tik moteryms? kiek skaiciau komentaru jis nelabai kam padejo ar is tikro taip yra? ar jis per silpnas yra? dekui uz komentarus
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
Baran rašė:sveiki ar jums padejo kiek nors cipralex? turiu omeny prie panikos ataku socialines fobijos generalizuoto nerimo sutrikimu ir obsesiju? kiek ilgai geriate ir nuo kada pasireiskia antidepresanto poveikis pagerejimui? ar sis vaistas skirtas tik moteryms? kiek skaiciau komentaru jis nelabai kam padejo ar is tikro taip yra? ar jis per silpnas yra? dekui uz komentarus

Man labai padėjo. Geriu jau daug mėnesių ir be jo jaučiauosi blogai, nes jis sukelia priklausomybę. Manau kiekvienam žmogui poveikis vis kitoks. Kai kam padeda, kai kam ne- matyt priklauso nuo organizmo.
Parašė bagyyra
maingirdas rašė:Kad neapkvaises buciau ,todel as pats ir sugalvojau tablete gerti per pus .Taip stipriai neveikia,o psichiatre man leido .Dabar geriu stipresnius vaistus Cymbalta.Cymbaltos per pus negaliu dalinti ,nes jie kapsulese.

jums gal juokingai pasirodys mano vartojama dozė dar tik 1/4 tabletės ir va organizmas reaguoja,priešinas. Bijau jau ir pradėt didint doze
Parašė Baran
#259742 ar yra kam nors taip buve kai pradejau gerti cipralexa prasidejo didziulis nerimas socialine fobija sustiprejo ir panikos atakos prasidejo? man taip nutiko gal but vaistas netinka?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#259753 Man Cipralex priklausomybes nesukelia.Raminamieji taip.
Parašė All_Of_It
#259812 geriau sita vaista 2 metus po 20 miligramu , nesukelia priklausomybes , lengvai nutraukiau.
Parašė bagyyra
Baran rašė:ar yra kam nors taip buve kai pradejau gerti cipralexa prasidejo didziulis nerimas socialine fobija sustiprejo ir panikos atakos prasidejo? man taip nutiko gal but vaistas netinka?

jei iššaukė panikos atakas gali būti kad vaistas netinka
Parašė Baran
#259824 tai kiek girdejau pirmas savaites turetu sukelti nerima o del nerimo ir panikos atakos prasideda gal reiketu palaukt!
Parašė All_Of_It
#259852 kai bijodamas geri vaista uztai ir buna visokios panikos atakos , neprisigalvokit ir nebus :) nes nuo sito tikrai nebuna jokiu paniku , lengvas vaistas.
Vartotojo avataras
Parašė vita
#259855 kiekvienam sis vaistas veikia skirtingai... nereikia sakyt, kad neprisigalvok ir nieko nebus... as vartojau rexetina- tiko, po geru metu vel jo prireike - nebetiko, israse cipralexo isvis neistveriau salutiniu... kiekvienas organizmas i vaista reaguoja kitaip...