Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė iev
#242370 aš nusibadavus buvau tuo metu, tai mane viskas veikė
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#242448 Viespatie, Iev, valgyk vaikeli! Per prievarta kisk!
Parašė mariusss
#244590 Aš irgi gėriau Ripolepta, bet šis vaistas man labai netiko: nieko negalejau veikti, nenulaikydavau demesio net 5 min, visą diena miegodavau. Nuolat vaikščiodavau po kambarį. Pasidare niekas neįdomu - buvau zombis.
Parašė dali59
#255402 Man gerai nuo rispolepto.
Parašė Baran
#259655 bandziau gerti rispolepta bet niekas neisejo isegeres jo tampu toks durnas galvoj nulis minciu nulis emociju visiska darzove ir priedo est ziauriai norisi ir skaiciau dauguma komentaruose kad jis augina svori (stipriau uz dauguma neuroleptiku) ir siaip nuo jo kita diena toks susijaudinimas yra kazkokia baime..
Parašė dali59
#259858 [quote="Baran"]bandziau gerti rispolepta bet niekas neisejo isegeres jo tampu toks durnas galvoj nulis minciu nulis emociju visiska darzove ir priedo est ziauriai norisi ir skaiciau dauguma komentaruose kad jis augina svori (stipriau uz dauguma neuroleptiku) ir siaip nuo jo kita diena toks susijaudinimas yra kazkokia baime..[/quote]

Geriu 5 men.ir nejauciu jokio apetito padidejimo.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#262477 :bloga Ar kam didėjo svoris nuo rispolepto? Pastaruoju metu priaugau 15kg ir prieš kelias dienas mečiau visus vaistus, ir laikaus dietos. Esu 100% anoreksikė ir negaliu pakęsti nė vieno kg per daug.
Parašė dali59
#262542 [quote="Lestatas"]:bloga Ar kam didėjo svoris nuo rispolepto? Pastaruoju metu priaugau 15kg ir prieš kelias dienas mečiau visus vaistus, ir laikaus dietos. Esu 100% anoreksikė ir negaliu pakęsti nė vieno kg per daug.[/quote]

Pradzioj,kai pradejau gerti ,pamaciau,kad dideja.Susitvarkiau mitybos reikalus-po 6 nevalgyt,viskas gerai.Jei jus bijot svorio augimo reiskia liga patys issigalvojat.Kai tikrai sergi ,ir reikalingi vaistai,svoris nebelabai ir rupi.Viska galima susireguliuoti.
Parašė dali59
#262543 [quote="Lestatas"]:bloga Ar kam didėjo svoris nuo rispolepto? Pastaruoju metu priaugau 15kg ir prieš kelias dienas mečiau visus vaistus, ir laikaus dietos. Esu 100% anoreksikė ir negaliu pakęsti nė vieno kg per daug.[/quote]

Pradzioj,kai pradejau gerti ,pamaciau,kad dideja.Susitvarkiau mitybos reikalus-po 6 nevalgyt,viskas gerai.Jei jus bijot svorio augimo reiskia liga patys issigalvojat.Kai tikrai sergi ,ir reikalingi vaistai,svoris nebelabai ir rupi.Viska galima susireguliuoti.
Vartotojo avataras
Parašė Mints
Lestatas rašė:prieš kelias dienas mečiau visus vaistus

Abstinecijos simptomai nekankina metus staiga vaistus, ar mazinai pamazu?
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#262575 Nea, ne staigiai mečiau, pamažu. Tai nieko blogo nejutau. Negaliu gyventi jei auga svoris, imu nekęsti savęs ir ir badauti. Dabar jaučiuosi labai blogai, apie Palangą galiu jau pamiršti jei negrįšiu į normalų svorį, teks lindėt namuose... Skaičiau, kad nuo visų psichotropinių vaistas auga svoris, tai daugiau gyvenime nieko į burną. Geriau jau skęsiu liūdesy ir eisiu iš proto nei atrodysiu kaip karvė.
Parašė Baran
#262589 joa vaistai tikrai augina svori ar as su jais priaugau nekenciu
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#262599 Nekenciu!!!!!!!!!!
Parašė juodasarklys
#265007 Sveiki, pries tris savaites paskyre risperidono 2mg nakciai, po savaites pradejau lauzt tablete ir gert tik puse. BE nerimo vakarais padidejusio noro valgyt ir raumenu kaustymo daugiau nieko nejauciu.
Klausimas kokia sio vaisto nutraukimo strategija renkates?Nes nei ligoninei paaiskino kodel ji paskyre nei psichitre kazka aiskina-tiesiog GERK.Forumai skaityti vaisto farmokodinamika aiski, reikia dar tikslumo ir jusu nuosirdziu atsakymu kuriu labai lauksiu...
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
juodasarklys rašė:Sveiki, pries tris savaites paskyre risperidono 2mg nakciai, po savaites pradejau lauzt tablete ir gert tik puse. BE nerimo vakarais padidejusio noro valgyt ir raumenu kaustymo daugiau nieko nejauciu.
Klausimas kokia sio vaisto nutraukimo strategija renkates?Nes nei ligoninei paaiskino kodel ji paskyre nei psichitre kazka aiskina-tiesiog GERK.Forumai skaityti vaisto farmokodinamika aiski, reikia dar tikslumo ir jusu nuosirdziu atsakymu kuriu labai lauksiu...

Jeigu blogai nuos situ vaistu jautiesi, iskart pranesk savo daktarui. As juos jau vartoju 3 metai ir man viskas gerai (isskyrus tai kad svorio priaugau). Gali buti, kad tau netinka sitie vaistai. Pasnekek su daktaru, gal tau skirs kitokius. O kokia tavo diagnoze?