Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2615 Niekam ne paslaptis, kad sergant depresija, dažnai susergama ir fizinėmis ligomis. Pakalbėkime apie imuniteto stiprinimą. kaip stiprinate imuniteta? aš dabar geriu ryklio taukus, dar nusipirkau spanguolių, bet nžn ką su jomis daryti.
ParašėLiepa
#2617 aš geriu ežiuolės vitaminus, sako praktiškai pats geriausias vaistas stiprinti imunitetui. Tačiau kadangi išsiaiškinau, kad ir pykina mane nuo jo, tai keletą dienų mėginsiu negerti. Bet aš - ne rodiklis, kitų nepykina, taip kad rekomenduoju 8)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#2619 reikia kasdien išeit pasivaikščioti, grynas oras stiprina imunitetą
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2642 geriu kiekviena menesi vitaminus vis kitokios rusies nes negaliu be ju nes pas mane yra dirglios zarnos sindromas ,dabar geriu welwoman pykina kada isgeriu nevalgius ,siaip geri vitamax vitaminai labai jauciasi aktyvumas kai juos geriau.
ParašėBegaline
#2695 as geriau vitamaxa (3 did. pakuotes is eiles), bet kazkodel turiu abejoniu, kad man nuo ju paumedavo dzs. ir to aktyvumo nejauciau, kadangi vis tiek raminamuosius tekdavo gert. tai grynai del bendro stiprinimo. o siaip dabar liko tik kalcis-magnis-cinkas ir pantogar vitaminai, nes ziauriai slenka plaukai. pries tai dar geriau vitamina b ir dar kazka. jau nebepamenu...
ParašėBegaline
#2696 p.s. man psichiatras, kai gulejau ligoninej, sake negert vitamax, nes jie aktyvina, tai nuo nerimo gali su visom durim iseit.
ParašėSandra
#2714 nusipirkau gerti maisto papilda deguoni skystoje formoje, tipo stiprina, vitaminus, kiek girdejau, reikia gerti ne multi (cia drauges tetis vaiku gydytojas sake), o pavienius, pvz, vienakart A vitamina, Kita kart Gelezi, paskui: E ir pan...arba po kelis, bet ne ta visa chemine maisalyne, taip geriau isisavinama (na cia jis taip sake), tai as taip ir stengiuosi gerti....
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
Sandra rašė:nusipirkau gerti maisto papilda deguoni skystoje formoje, tipo stiprina, vitaminus, kiek girdejau, reikia gerti ne multi (cia drauges tetis vaiku gydytojas sake), o pavienius, pvz, vienakart A vitamina, Kita kart Gelezi, paskui: E ir pan...arba po kelis, bet ne ta visa chemine maisalyne, taip geriau isisavinama (na cia jis taip sake), tai as taip ir stengiuosi gerti....

matai aik zinok ko tau truksta kokio vitamino taip geriant pavienius vitaminus :? jeigu tau pvz, netruksta to vit. tik bereikalingai ji vartosi :idea:
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2759 gal kuri vartojot vitaminus zurion :?:
kazi kaip jie ar geri drauge pasiule nusipirkt sake tipo geri ,bet noriu daugiau nuomoniu. :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2761 Sandra, o kas tai per maisto papildas deguonis??? :shock:
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2952 gal zinot ar kuriai taip buvo pradejo nuo rankos pirstu luptis oda :roll: :?:
tokie kaip klijais butu uzpyle ir lupasi tokiais nemazais gabalais :?:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2954 man vaikystėj būdavo. gal labai ilgai vonioje gulėjai ar baseine buvai?
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2972 ne negulejau nemegstu ilgai guleti vonioj nei buti vandenyje
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#3301 naudoju zuvu taukus bet kaip juos panaudoju tai paleidzia vidurius nesuprantu :roll: gal netinka
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#3302 gal tavo organizmas neįsisavina riebalų?