Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#252208 as nevalges juos , geriu ir parukau ir nieko , kad taip nunestu reikia daug prisivartot , mane nuo dideliu kiekiu tris dienas blaivino :bloga
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252209 na cia gal del to, kad mano zemas spaudimas, mazas svoris. bet buvau isgerus berods tik viena tablete arba tik puse, tai nemanau, kad cia daug
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252210 ohohoooo, tai kiek isgerei?
Vartotojo avataras
Parašė Mints
molochas rašė:daug nevilties apimtas

Blogai taip elgtis, juk zinai kad ne iseitis, ar ne? O del gerimo vaistu is ryto, cia galejo but susideje ivairus veiksniai. Siaip buna kartais organizmas labai jautrus vaistams o kartais ne. Gal priklauso aplamai nuo busenos, ar nuo to ka valgei is vakaro. As tai niekada negeriu ant tuscio skrandzio nieko. Skrandis ne tas :P
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#262077 Na, jau nulipot visi nuo savo bromazepamų? :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#262196 As geriu savo lexo ,bet stengiuosi mazinti doze . :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#262197 Turejau laiko pasidometi. Yra anglu kalba keli puslapiai kaip benzobuddies ir panasus, ten kai pasiskaitai kaip kankinasi zmones kurie sedi ant benzodiazepinu metais, tai nuo ju nulipineja baisiau kaipo nuo heroino.

Lomkes labaipripratusiems tesiasi menesiais ir salutiniai visokie dalykai dar ilgai laikosi. Todel as manau cia kiekvieno tikslas kas naudojat benzodiazepinus (man tame tarpe), kas tai bebutu, lexo ar xanax ar klonas visiems reikia susiplanuot viska taip kad pamazu atsargiai neskubant nuo ju nulipti. Tada zymiai geriau kai nevartoji ju ir staiga tampa blogai, galima tik esant ziauriam poreikiui pavartot vel keleta dienu ir tada raminimas normaliai jauciasi kai esi nepriprates.

Pats dabar vel pavartojau Lexotanilio po puse raudonos tabletes vakare, dabar susimazinau iki ketvircio ir kita savaite dalinsiu smulkiau ir uzbaigsiu. Taip zymiai ramiau.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#262203 Mints ,negasdink lomkemis,nes as galiu isproteti.As daug metu geriu lexo ir man nieko ,bet atsisakyti negaliu.Nulipsiu nuo lexo ,kai senas busiu .Bet galiu pasigincyti su tavimi.Man lexo nuima galvos skausma ,todel geriu.Man xanax netinka ir kiti.Tai as ,jei negersiu ,tai kentesiu ,kaip narkomanas be narkotiku.Manau jei po puse tabletes geriu du kart dienoje,tai gal nebus baisiu ir lomkiu.Rasai kankinasi zmones menesiais.Man pskaicius jau siurpuliukai eina per kuna.
Vartotojo avataras
Parašė Mints
maingirdas rašė:Mints ,negasdink lomkemis,nes as galiu isproteti.As daug metu geriu lexo ir man nieko ,bet atsisakyti negaliu.Nulipsiu nuo lexo ,kai senas busiu .Bet galiu pasigincyti su tavimi.Man lexo nuima galvos skausma ,todel geriu.Man xanax netinka ir kiti.Tai as ,jei negersiu ,tai kentesiu ,kaip narkomanas be narkotiku.Manau jei po puse tabletes geriu du kart dienoje,tai gal nebus baisiu ir lomkiu.Rasai kankinasi zmones menesiais.Man pskaicius jau siurpuliukai eina per kuna.

Kai senas busi nebenulipsi. Negasdinu, tavo atvejis dar ne ziaurus. Ko tu toks patiklus. O jei parasyciau kad po lexotanilio zmones pagere metus ima is proti kraustytis, irgi patiketum? :D

Jei nedidinsi dozes labai blogai gal nebus, bet ko ilgiau gersi tuo maziau jausi ju poveiki. Itariu kad pagerus metus tu jau pripratai ir issivyste tolerancija. Tai reiskia kad poveikio tu ko gero nebejauti, nebent psichologini nusiraminima, kad isgerei ta stebuklinga tablete.

Pasitartum su gydytoja ir galetum tablete lauzyt i 4 dalis bet per diena isgert tik 3 dalelles ir pastebet save koks pojutis. Gal but niekas net nepasikeis, tai gali taip pagert koki menesi ar du ir va busi jau normaliai zumazines, galesi daryt kita zingsni.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#262775 Man Bromazepamas tai kaip bombonke. Neesu vaistu fanatas, taciau kai labai didele itampa buna lyg ir kiek nuima.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#262777 :D paskaitys Mints ,tai bus jums bambonke.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
maingirdas rašė::D paskaitys Mints ,tai bus jums bambonke.

Va todel ciulpiu jas tik is reikalo :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#263317 as jau meciau bromazepama ,dabar klonazepama ryju :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#263336 O tas Klonazepamas stipresnis ar tiesiog kitoks?