Moderatorius: signs

Parašė All_Of_It
#263866 nerimui gydyti paroxetinas minimum 30 mg reikia gerti sake daktare , koks ten kaimo dydytojas tave gydo, as geriau po 20 nerimas nepraejo , tik 30 per diena nerima nuima.
Parašė Paula
All_Of_It rašė:nerimui gydyti paroxetinas minimum 30 mg reikia gerti sake daktare , koks ten kaimo dydytojas tave gydo, as geriau po 20 nerimas nepraejo , tik 30 per diena nerima nuima.

as tau dar karta sakau man seroxatas netinka net ir su maza doze patyriau visus salutinius poveikius, pries 5 metus geriau paroxetina ir viskas puikiai tiko poveiki pajutau galima sakyti is karto. tai ir grysiu prie to paties.
KAIMO NE KAIMO BET JEI ZINAI TOKI MEDICINOS CENTRA NEUROMEDA TAI TEN IR LANKAUSI
Parašė All_Of_It
#263895 nebuna nuo jo salutiniu , bijodama gerei tai ir prisigalvojai salutunius .
Parašė Paula
All_Of_It rašė:nebuna nuo jo salutiniu , bijodama gerei tai ir prisigalvojai salutunius .

GERAI NEBUNA TIEK TO. :D :D
Parašėnemoku
All_Of_It rašė:nebuna nuo jo salutiniu , bijodama gerei tai ir prisigalvojai salutunius .

O vaisto informacinio lapelio skilty "salutinis poveikis" siaip sau tiek prirasyta?
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#263979 Juolab kiekvienas reaguojam kitaip i ta pati vaista -vienam nebuna kitam buna =) !
Parašė All_Of_It
#263980 pries gerdamas daktarei sakau ar buna salutiniu nuo jo nes skaiciau kad buna . daktare sake kai prisiskaitot tai ir buna maziau skaitykit ir nebus. cia psichologija yra kai paskaitai tai sau ir prisitaikai salutinius po to nors rimtu salutiniu Nebuna.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#263984 Irgi tiesos yra =)
Parašėnemoku
#264011 O kraujavima is skrandzio, isberima, pieno issiskyrima (cia is informacinio lapelio) irgi galima sau "prisitaikyt"?
As suprantu, kad tikrai daug kas gali paskaityt apie salutinius ir ju prisigalvoti. Arba ir siaip zmogui, negerianciam vaistu, kartais gali buti bloga, galva skaudet, o kai vaistai geriami, tai daznai viskas jiems ir nurasoma. Bet sakyt, kad vaistas visai salutinio poveikio neturi, kai informaciniam lapely kitaip rasoma, tai nezinau ar teisinga. Gi ne is lempos ten kazka priraso, ne visiems vienodai organizmas reaguoja.
Parašė Paula
All_Of_It rašė:pries gerdamas daktarei sakau ar buna salutiniu nuo jo nes skaiciau kad buna . daktare sake kai prisiskaitot tai ir buna maziau skaitykit ir nebus. cia psichologija yra kai paskaitai tai sau ir prisitaikai salutinius po to nors rimtu salutiniu Nebuna.

o tai daktare superine, nezinau pries israsant bet kokius vaistus, ar tai antidepresantus ar tai antibiotikus visada gydytoji supazindina su salutiniu poveikiu. o tavo orgnizmas gal jau priprates prie n vaistu tai ir nieko nejauti tai tau ir pasiseke labai :super
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#264264 Nemalonius prisiminimus sukelia man sie Ad. Gal sutapimas, bet kaip ir salutini poveiki pamineciau ir suicidiniu minciu ir veiksmu suaktyvejima.
Parašė Baran
#264517 kaip suzinoti ar ne per daug yra paroksetino vaisto? pvz man paskyre 40 mg seroxato bet jauciu labai didele apatija nieko nesinori veikti. paskyre tiek todel kad pas mane obsesinis kompulsinis sutrikimas, panikos atakos, socialine fobija. bet gal per daug vaisto 40 mg? kokie butu issireiskia salutiniai, jeigu per daug?
Parašė Paula
Baran rašė:kaip suzinoti ar ne per daug yra paroksetino vaisto? pvz man paskyre 40 mg seroxato bet jauciu labai didele apatija nieko nesinori veikti. paskyre tiek todel kad pas mane obsesinis kompulsinis sutrikimas, panikos atakos, socialine fobija. bet gal per daug vaisto 40 mg? kokie butu issireiskia salutiniai, jeigu per daug?

kiek laiko tu geri? Pvz man netiko, pakeite, dabar geriu Paroxetin actavis nors zinau kad seroxatas tas pats paroxetinas, bet tas actavis mane aktyvina o ne slopina reiskias jis tinka :)
Parašė Baran
#264528 mane neslopina man tokia uzejus astenija 40 mg geriu jau 13 dienu bet sake dar palaukt 10 dienu miegot negaliu uzmigt nemyga kankina
Parašė Paula
Baran rašė:mane neslopina man tokia uzejus astenija 40 mg geriu jau 13 dienu bet sake dar palaukt 10 dienu miegot negaliu uzmigt nemyga kankina

arba tau per didele doze, arba tau jie netinka :)