Moderatorius: signs

Parašė juodasarklys
#265050 F21. Esme kad as labai su diagnoze nesutikau, po pervargimo vieno miesto ligoninei F21 nustate, po triju menesiu i kita miesta nuvaziavau diagnozes pasitikslinimui vel tas pats gerk vaistus turi du metai praeit....Nuo siu vaistu juociuosi keistai, mano psichoterapeute nelinkus keist, vadovausjasi ligonines siusta nuomone, o pats jauciuosi i aklaviete papuoles...
Vartotojo avataras
Parašė mango123
Baran rašė:bandziau gerti rispolepta bet niekas neisejo isegeres jo tampu toks durnas galvoj nulis minciu nulis emociju visiska darzove ir priedo est ziauriai norisi ir skaiciau dauguma komentaruose kad jis augina svori (stipriau uz dauguma neuroleptiku) ir siaip nuo jo kita diena toks susijaudinimas yra kazkokia baime..

Svoris nuo jo augo del to,kad nuo rispolept uzkietedavo viduriai :D
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#272252 gaunu injekcinį-Rispolept consta..nežinau,dar pakolkas kažkaip super pokyčio nejaučiu....gal kas dar injekcinius gaunat ar gavot? kokie šalutiniai? :bloga
Parašė Baran
#272284 fuuu tik ne jis jis darzove pavercia
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#279680 labai verčia akis nuo constos ir mėšlungis traukia..kausto..gal kam yra panašiai?? ką pasiūlytumet?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#279686 slykstu kai akis vercia :bloga zinau sita jausma, man kartais prasiverzia traukuliukai nuo kvetiapino. Cyclodoli/parkopana gal reik gert..., paprastai negeriu, kai uzeina, isgeriu parkopana. blemba, va kuo negeri leidziami vaistai, kad negali dozes keist, suvaro ir kentek kol issivaikscios.
Parašė Žalčių karalienė
#286478 Hi,
psichiatras man išrašė Rispolepto, po 1mg vakare. Sakė, kad nuo tokios mažos dozės neturėtų būti šalutinio poveikio. Bet va dabar perskaičiau informacinį lapelį ir biški išsigandau. Rašo, kad vaistas skirtas gydyti šizofrenijai, bet mano būklė tikrai ne tokia. Ligos kodas tai F21, nors pati nelabai suprantu, kas man yra. Šiuo metu jaučiuosi gerai (nors tai nieko nereiškia - prieš du mėn. norėjau žudytis). Ryt - į darbą, ir aš negaliu sau leisti būti zombis nuo vaistų. Gal tie, kas vartoja, galėtų parašyti, kokia jų būklė ir ar padeda vaistai? :aciu Tiesiog kiekvieną tokį vaistą man baisu pradėt gerti. :) Pati vėliau parašysiu, ar man jie padeda.
Parašėnemoku
#286485 F21 yra sizotipinis sutrikimas.
Parašė briga6969
Žalčių karalienė rašė:Hi,
psichiatras man išrašė Rispolepto, po 1mg vakare. Sakė, kad nuo tokios mažos dozės neturėtų būti šalutinio poveikio. Bet va dabar perskaičiau informacinį lapelį ir biški išsigandau. Rašo, kad vaistas skirtas gydyti šizofrenijai, bet mano būklė tikrai ne tokia. Ligos kodas tai F21, nors pati nelabai suprantu, kas man yra. Šiuo metu jaučiuosi gerai (nors tai nieko nereiškia - prieš du mėn. norėjau žudytis). Ryt - į darbą, ir aš negaliu sau leisti būti zombis nuo vaistų. Gal tie, kas vartoja, galėtų parašyti, kokia jų būklė ir ar padeda vaistai? :aciu Tiesiog kiekvieną tokį vaistą man baisu pradėt gerti. :) Pati vėliau parašysiu, ar man jie padeda.

Kadangi pati gėriau daug metų tuos vaistus. Tai tau norėčiau pasakyti, kad tikrai gerk drąsiai. Bent man nuo 1mg ryte nieko nebūdavo, jokių šalutinių poveikių. Ir daktaras aiškiai pasakė, kad neskaityti jokių informacinių lapelių, nes ten būtent tai ir parašyta. O kaip daktaras išsireiškė tai šizofrenijai gydyti šis vaistas skiriamas žymiai didesnėmis dozėmis, o tau tik profilaktika tokia kaip ir man buvo ir patikėk tikrai jis padeda, bent jau man, jei ne jis nežinau ką darius būčiau.
Vartotojo avataras
Parašė Samanta
#287337 Geriu sita vaista ir iki siol nesuprantu kodel ji man duoda. Galvojau nuo nerimo, bet turbut nuo minciu pertekliaus, db galva lyg tuscia, nepatinka man sitas vaistas, negaliu isijaust i nieka.
Parašė Žalčių karalienė
#290099 Noriu atsakyt i savo pacios klausima ir aciu briga6969 uz atsakyma. Kaip ir mano psichiatras sake, sitie vaistai mazomis dozemis skirti visai kitokiems sutrikimams nei sizofrenija gydyti ir man tikrai jie padeda. YAY!!! :)
Beveik nera salutinio poveikio, dingo ikyrios mintys apie gyvenimo breprasmybe ir nepamenu kada paskutini karta turejau tiek nenergijos YAY :). Geriu sie ktiek daugiau nei 1,5 menesio, tikiuosi taip ir toliaus tesis.
Parašė briga6969
#290125 Taip ir man dingo blogos mintys, dėl to labai džiaugiuosi :) Tik va savęs nesuprantu, gal jūs galėtumėte man paaiškinti. Kiekvieną pirmadienį atsikeliu nervinga, nors neturiu darbo ir niekur nereikia eiti, bet įtampa jaučiu ohohoo. Ir taip kiekvieną pirmadienį, o penktadienį tokia atsipalaidavusi ir savaitgalį viskas gerai. Nesuprantu kodėl man taip yra.
Parašė Žalčių karalienė
#290156 Net nezinau ka patarti. Man nebuna kokios vienos isskirtines blogos dienos. Gal ima nervai del to, kad visi kaip tik eina i darba, o tau nereikia. Nezinau..
Smagu kai vaistai padeda. O ar ilgai vastus geri ar gerei? Gal jau nebereikia? :aciu
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#290169 Labai geras vaistas - nuima visus [blogus] norus
Parašė briga6969
Žalčių karalienė rašė:Net nezinau ka patarti. Man nebuna kokios vienos isskirtines blogos dienos. Gal ima nervai del to, kad visi kaip tik eina i darba, o tau nereikia. Nezinau..
Smagu kai vaistai padeda. O ar ilgai vastus geri ar gerei? Gal jau nebereikia? :aciu

Jau treti metai bus kaip geriu ir pasirodo dar reikia, o maniau, kad jau nebereikia. Jaučiuosi tokia vieniša kai draugas išeina ir lieku viena namie. Atrodo laisvos dienos ir savaitgaliai taip greitai praeina, o šiokiadieniai tokie ilgi. Norėčiau su kuo nors tuo metu pasikalbėti, bet nieko nėra šalia.