Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#267597 dabar supratau ,kodel vyresniems zmonems nepatartina gerti daug raminanciuju.Virtual paaiskino ,kad del kvepavimo.Reiskia vaistai pradeda dusinti ?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#267602 jei ir dusina tai mane. Ne kasdien, pora priepuoliu per menesi, nezinau su kuo susijusiu. Cia individualu. Plius mano doze didele. Kvetiapinas nera raminantis. tai neuroleptikas [vaistas nuo psichozes].

o vyresniems zmonems raminamuju ir aplamai psichotropiku paskiria mazesnem dozem del organizmo senatviniu pokyciu ir salutiniu reiskiniu didesnes tikimybes nei jaunems
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#267889 dabar nebegeriu seroquel, geriu jo veikliosios medžiagos turintį ketipinorą.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#268099 bandau 700-800 datraukt ir 600 nakciai ir varyt po 50 mg keliskart per diena vietoj raminamuju :bloga itariu bus migdomieji :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#268101 o..o..O gydytojas zino? nieko sau doze!
Vartotojo avataras
Parašė Mints
Paukstis rašė:o..o..O gydytojas zino? nieko sau doze!

aha kiek cia tableciu iseina per diana?
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#268107 kiek kiek... jei 200 tai net 7 tabletes iseina... tikriausiai savaite is lovos neatsikelciau
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#268185 gyd ir liepe...ne tai kad zino. sako reguliuok pagal save, jei pavyks iki 800 mg datraukt.
Siandien 700 kolkas, ty 3x200 mg nakti ir 1x100 diena padalinau po50 2 kartus kad neisvirsciau darbo vietoj :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#268189 Stebiuosi gydytojos maksimalizmu...
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#268222 ner ka daryt kitaip, 3 xanaxai po 0,5 per diena net nesijaucia, tiek nerimas suklies :bloga o gydytojas - vienas geriausiu Vln. bet shudas jauciu gausis, nors siandien jau nedrebu paranojiskai darbo vietoj kaip kad visa savaite
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#268229 Virtual, ar galiu paklausti, koks gi tai gydytojas? :)
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#268230 Man irgi tas pats parupo...
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#268231 Daubaras :heart mjooo.... su dar 50 mg jauciuosi ne kazka
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#268611 padidnta doze ta nesamoninga nerima nueme iskart. Bet net 700 mg nepakeliu. 600, max 650 riba. paskui pradedu drebet, kausto. Dirbt ryte isgerus kad ir 50 mg, neimanoma [bent uz 3 etatus, kaip dabar].
Parašė Rituletas
#268700 Man atrodo, kad tau, Virtual, su tokiom dozėm ligoninė šviečiasi. Aš pats per diena teišgeriu 300mg kviatepino ir 0,5mg klonezapamo.