Cia uzduociu skyrelis ?
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
Kovos su depresija klubas
Moderatoriai: Astro-Meška, Agni
Agni rašė:Tai va, šiąnakt miegodama sugalvojau naują temą. Nesu tikra ar ji bus populiari, bet atkakliai sieksiu jos populiarumo. Sugalvojau tokį žaidimą, kuris mums visoms turėtų padėti po truputi nepasiduoti apatijai. Žaidimo taisyklės tokios. įstoti į žaidimą galima bet kada, išstoti taip pat. esmė tokia. kiekvieną dieną pateikiama nauja užduotis. mažytė užduotėlė, tokia, kuri turėtų būti įmanoma bet kam. nereikalaujanti kažkokių spec. sąlygų. šios dienos užduotį sugalvosiu aš, o sekančios dienos užduotį galvos tas, kuris pirmas įvykdys dienos užduotį ir t.t. įvykdžius užduotį, šioje temoje reikia parašyti, kad užduotį įvykdėm ir kaip sekėsiužduotis užrašoma didžiosiomis raidėmis. taigi kviečiu prisijungti, bus smagu, nes niekada nežinosit, kokia užduotėlė bus rytoj. taigi šios dienos užduotis:
PASIVAIKŠČIOTI
pirmas įvykdęs šios dienos užduotį, sugalvoja naują užduotį rytdienai.
Paukstis rašė:O kadangi as ne vegetaras, ir valgiau pica su jelapenais ir kumpiu praeita savaite - tai mano uzduotis - surasti sena, apleista, bet idomia tema, joje savo posta! ir irasyti cia jos pavadinima!