Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268703 Virtual ,Virtual man paskaicius baisu ir gaila Jusu.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#268760 na taip, nors kvetiapina vartoju kokie 6-7 metai be pertraukos [isskyrus maitinant vaika] tokios dozes, tai mano rekordas. Mane tas vaistas veikia labiau nei kiti kuriuos vartoju, as manau, deja, jis ir yra pagrindinis vaistas itakojantis mano busena.
jei dabar nepadidinciau turbut ligoninej jau buciau.

maingirdas rašė:Virtual ,Virtual man paskaicius baisu ir gaila Jusu.

kai man pasidaro saves gaila, kartais pagalvoju, kad cia laiko klausimas kada prasides padariniai - be proto bijau velyvosios diskinezijos [dabar, kai jauciu kazkoki judesiu trukciojima pastoviai ypac is ryto] :bloga ar dar kokio bieso

viena padarini jau jauciu - staigius cukraus kritimus (hipoglikemija)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268763 cia sakysit prie vaistu ne i tema rasau ,tai jus kvetapiana turesit gerti dar ilgai ,kol pasveiksit,o pasekmes tokios baisios .
Parašė C'est la folie
#268854 Šitas šmotas yra geras, kol jo daug varyt nepradedi. Vartoju vietoj migdomųjų arba jeigu vakarais pasidarau neramus, irgi iš esmės tam, kad greičiau užmigčiau ir geriau išmiegočiau. Vartot dienos metu tolygu lėtinei savižudybei. Visokias psichozes nuima, bet tokius dalykus mano galva turėtų tvarkyt tinkamai parinkti antidepresantai, nes jei geri ad, tai ir savaime normaliau jaustis žmogus turėtų, nebent šizikas, iš viso kiek pastebėjau jeigu žmonėms būna daug ir dažnai tų visų problemų, tai dažniausiai nuo netinkamų antidepresantų arba piktnaudžiavimo raminamaisiais. Išgėrus šito dieną tampi pasyvesnis, lėčiau galva dirba, ryjimas kaip pas vilką kokį pasidaro, iš pradžių normaliai atrodo, bet ilgainiui daros vis blogiau, nes tiesiog pasidarai lievas, nieko normaliai nebesugebi, priaugi svorio, darbuose nebesuspėji su kitais, pradedi nebesugebėt susitvarkyt visko po savim, tas nuolatinis nuovargis ir pasyvumas žudo, o jeigu dar su moterim reikia ką nors veikt iš vis kaip lavonas būni. Vartojant dieną nuo šito totalus slabakas palieki ir tas ilgainiui ima žlugdyt iš vidaus, krenta self esteem`as ir galop įbrendi į dar didesnį liūną.
Parašėmarronnier
#268885 Kvetiapiną teko vartoti ir galiu drąsiai sakyt, kad iš visų neuroleptikų tik jis bū9tent ir nesukėlė viso to, ką aprašei, C'est la folie.
Parašė sunshine
C'est la folie rašė: priaugi svorio, darbuose nebesuspėji su kitais, pradedi nebesugebėt susitvarkyt visko po savim, tas nuolatinis nuovargis ir pasyvumas žudo

Du dalykai, kurie mane labai stabdė nuo vaistų prašymo buvo produktyvumo sumažėjimas ir svorio augimas. Nuo vakar bandau gerti kvetiapiną ir aišku, prisigalvosiu visokių šalutinių poveikių stebėdama save atidžiai, bet vienu metu atrodė, kad visai neturiu apetito, o pavalgius pietus rankos drebėt pradėjo net nelabai jaučiant alkį. ir ką aš dabar žinau - vaistai čia padarė savo ar tai, kad sportuodama daug energijos išnaudojau? nebūtų visokie forumai internete ir informaciniai lapeliai prieinami, tai gyvenčiau ramiai ir laukčiau, kas nutiks, o ne pradėčiau nervintis po pusdienio nuo pirmos vaistų dozės :)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#268890 is patirties galiu pasakyt kad pripranti prie dozes ir ilgainiui nemaloniu salutiniu poveikiu mazeja.
Tiesa, pagal save parinkau gerimo laika - didziausia dali isgeriu pries miega, tada per 12 val kazkiek isivaiksto ir galiu dirbt. Tai, kas darosi dabar su manim tai dozes padidinimo [500 po to 600 po to 700 buvo bandymas 750 mg] pasekme, nepripratau dar. Bet per 700 mg neperlipu, labai jau hrenova jei daugiau isgeriu. Gaunas 600 mg vakare ir 100 ryte [va sitas dalykas tai uzknisa nes darbingumas smuko konkreciai...]
Parašėmarronnier
#268898 O aš pripratau kai man didino nuo 500mg iškart prie 1000mg. Per kokias tris dienas. Aišku, tas dienas reikėjo išmiegoti. Nemiegoti tiesiog buvo neįmanoma - akys merkiasi stovint.

Džiaugiuosi, kad tokei ir panašųs vaistai man nebereikalingi. :)
ParašėKatastrofa
#268990 Teko šitą "brudą" vartoti. Negražiai išsireiškiau, bet "dėka" šio vaistuko neatsikeldavau visą dieną, gerai, kad gėriau kokią savaitę, po to nuėmė :) Seniai čia buvo, tik žinau, kad miegui sutvarkyti, miegas susitvarkė ir po šiai dienai jokių neuro.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
marronnier rašė:O aš pripratau kai man didino nuo 500mg iškart prie 1000mg. Per kokias tris dienas. :)

1000 mg :shock: OMG max doze yra 800 berods, ko cia tau taip uzskyre :bloga

nea vistik 700 mg man stringa, 750 dar labiau. Reik mazint iki 600-650. Nebegaliu hrenovai jaustis. Nors stoga kaip mat i vieta grazino...
Parašėmarronnier
#269008 Hmmm. Tai gal tada man buvo paskyrę 100mg? Tokia geltona apvali tablečiukė. :birst: :birst: :birst: :birst: :birst: :birst:
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#269016 Taip 100 - geltona apvali tableciuke.
Parašė sunshine
#269034 Virtual, ką turi omeny sakydama "grąžino stogą"?
nerimstu aš vis.. bijau suprastėjusios atminties, atidumo, produktyvumo. turbūt aukočiau tą buvimą su stogu dėl galimybės daugiau ir geriau padaryt, jei matyčiau, kad vaistai per daug atima.
Parašė svetimapalata
#269036 o man šitas vaistas visai netiko, iškart nutraukė jį man.
Parašė sunshine
#269099 kaip rast motyvacijos toliau gert vaistus? nebepanešu jau po trijų dienų, jaučiu, kaip man jos trukdo gyvent, o dar alkis pastovus.. suprantu, kad turiu išlaukt kelias savaites, kol organizmas pripras, bet kyla mintys, kad gal man geriau gyvent su savo blogom būsenom kartas nuo karto negu daržove virst