Moderatorius: signs

Parašė All_Of_It
#270580 as girdejau kad nutraukus labai krenta svoris ? kaip jum buvo.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#270627 Man šis vaistas labiausiai iš visų augino svorį. Ilgai jo negėriau (~3 mėn), nes ir šiaip jis man netiko, migdė, slopino ir t.t. Bet per tą laiką priaugau ~3-4 kg. Nustojus juos vartoti, po truputį grįžo atgal svoris. Negaliu tiksliai pasakyti kiek kg, nes nelabai seku savo svorio, tiesiog pastebiu, ar priaugau, ar nukrito. Taip pat, jaučiu, kad su Cipralex svoris nukrinta, tad valgau daugiau. Su seroxatu augo. Žodžiu, man visad maždaug taip - kai nustoju gerti, svoris grįžta plius-minus į tą pačią padėtį. Čia vaistų šalutinis reiškinys - svorio kitimas. Na nebent daug prisiauginta, tada sunkiau grįžti į ankstesnę padėtį. Manau, kad ir jums kažkiek nukris ir kažkiek liks tų kilogramų:)
Parašė All_Of_It
#270639 as daug priaugau , bet bijau , kad daug nukris , nes man patinka but stambiam. idomu kas buvo daug priauges koek nukrito.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#270652 Matot, cia yra vaistai ir ju salutinis poveikis. Nutraukus ju vartojima aisku, kad nukris svoris, tik nemanau, kad visas, nes jus daug prisiauginot, o jeigu dar valgysit, tai palaikysit ta svori. Na bet ir vaistu gi nevartosit vien delto, kad svori palaikyti. Mesit ir tiek, svoriui palaikyti kitu budu reikes ieskoti..
Parašė All_Of_It
mmm rašė:Matot, cia yra vaistai ir ju salutinis poveikis. Nutraukus ju vartojima aisku, kad nukris svoris, tik nemanau, kad visas, nes jus daug prisiauginot, o jeigu dar valgysit, tai palaikysit ta svori. Na bet ir vaistu gi nevartosit vien delto, kad svori palaikyti. Mesit ir tiek, svoriui palaikyti kitu budu reikes ieskoti..

Na man dar puse metu juos teks gerti . As siu vaistu pagalba , tapau normalus zmogus is 183 cm 59 kg priaugau iki 183 cm 91 kg , vyrui cia kaip tik . Dabar atrodau gerai , nei daugiau nei maziau nebereikia , uztai labai bijau viska prarasti , kai tiek stengiausi valgyti per prievarta .
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#270660 Na tada dar paaugink siek tiek kg, nes jeigu tiek priaugo, tai kazkiek ir nukris... bet nemanau, kad grisi iki 59 kg, ypac jei stengsiesi palaikyti esama svori :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#275132 Remeron ar Trittico...
vitamin9 rašė:Sveiki,norejau paklaust ar bandet gal vaistus siuos ir kaip jie jums veike? Panikos atakos uzmigus nuo ju net atsikeliu,delto reik ir gert,turiu abu,nusprendziau isbandyt rameron pyrma.Nelabai suprantu delto rameron kaina maza o trittico dauk didesne,tas trittico skaitosi gal geresnis vaistas? cia kiek skaiciau vienu raso trittico naujos kartos kiti kitos ir nesuprasi normalei,tai vat gal kas turit patirties su siais vaistais? vakar pima karta isgeriau ramerono...dieve kaip jis apsvaigina,tiesa pyrma mazdauk valanda jauciausi gan idomei o poto prasidejo jau toks nemalonus svaigimas neuzmigau neaisku kiek laiko o visas kaip lavonas,gal sitas vaistas man biski nepatinka kad jis neuzmigdo o tiesiog apsvaigina lyg butu su kuoka gerai per galva uzvosta,gal reik trittica geriau bandyt... :bloga
Parašė All_Of_It
#276199 Istino rankos kojos nuo remerono . ypac rankos net krupliu nebesimato. ar cia normalu ?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#276205 tokie negeri vaistu salutiniai poveikiai ,jeigu istino rankos ,kojos.
Parašė All_Of_It
#276232 Na kad salutiniai tai zinau. bet ar cia labai blogai ar praeis ?
Parašė dali59
#276259 Cia jau reiketu su gydytoju pasikalbeti.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#276453 Ir jeigu matai,kad stipriai istino,tai ner ko laukt,manau kreipkis i gydytojus nedelsiant!!!!
Parašė All_Of_It
aviete rašė:Ir jeigu matai,kad stipriai istino,tai ner ko laukt,manau kreipkis i gydytojus nedelsiant!!!!

man labiausiai krutine istino , speneliai , pilvas isipute , jau priaugau 40 kilu per 5 menesius atrodau belekoks ambalas , sportuoju kulturizma tuo paciu , labai man patinka kaip atrodau dabar .. tiek kad labai rankos istino , bet nenoriu eit pas gydytoja nes as nenoriu nutraukt sio vaisto... as jauciu kaifa nuo siu vaistu man gera jy isgerus ir po to visa diena megaujies kiekvienu valgiu , viskas skanu .... ziauriai geras vaistas kuris sugrazino man gyvenima ;)
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#276594 :achtung Kaip Džiugu, kad bent kažkam šitas vaistas neša sėkmę, nu tikrai smagu girdėt, nes aš tai pasigirt tuo pačiu negaliu, man nepatinka būt mbalei, nors tokia ir aš uvau bepradedanti tapt:) gerai kad nutraukus,bent pusė priaugto svorio nukrito :)
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#276595 sry už klaidas tikiuosi supratot esmę :achtung juokas ima šiandien kažkaip nesveikai iš visko :achtung