kaip supraatu tau patinka raumenukai
Dieve, duok man kantrybės, kad nesipriešinčiau tam, ko negaliu pakeisti, drąsos - kad pakeisčiau tą, ką galiu, ir išminties - kad visada sugebėčiau viena nuo kita atskirti. K.Vonegutas
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
kaip supraatu tau patinka raumenukai
EniGmO rašė:krito dėl to kad nutraukiau vaistus ir pradėjau vartot kitus, kurie realiai mažina svorį..deja..teko dėl ligos pradėt gert kitus...ir dabar vėl šiek tiek priaugau :/ ....nepergyvenk,.jei nutrauksi taip greit nenukris..gerk vitaminą c.,ir palaikysi tonusąkaip supraatu tau patinka raumenukai
jo man patinka but stambiam ir as bijau numesti svorio nutraukes
man neuzilgo teks nutraukt nes jau puse metu geriu juos tai renku informacija kaip nutraukti juos ka vartoti po to , kad kuo maziau prarast forma ir svori.
simux112 rašė:sveiki, as cia naujas depresuotojas sitam klube...Ar buvo nuo mirtazapino kam nors drebulys, temperaturos pokyciai ,nes man menesy lyg ir viskas gerai buvo o dbr temperatura sokineja nuo 36,8 iki 37,6 ir nzn sar cia sergu ar cia nuo vaistu ir tai labai trukdo mano veiklai.. aciu uz atsakymus.
simux112 rašė:NA ir man viskas gerai buvo kokias 4 savaites geriau viskas ok .... bet dabar susirgau ..temperatura tai normali tai ne ir drebulys purto ne is sio ne is to.. ir gerkle (atrodo lyg persales buciau..) bet pastebejau kad yra toks salutinis po 4-6 savaiciu gali pasireikst... tai dabar nezinau pirmadieny eisiu pas savo psichiatra paziuresiu ka sakys....Nes labai ismuse is ritmo gyvenimisko ir niekaip nepraeina tie persalimo simptomai o gydaus jau savaite..
)
ar nuo kitu vaistu ? =)
}