Moderatorius: signs

Parašė All_Of_It
#276657 Enigmo o kai nutraukei ar svoris krito greitai ? ir krite seip ar del to kad maziau valgei ?
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#276740 krito dėl to kad nutraukiau vaistus ir pradėjau vartot kitus, kurie realiai mažina svorį..deja..teko dėl ligos pradėt gert kitus...ir dabar vėl šiek tiek priaugau :/ ....nepergyvenk,.jei nutrauksi taip greit nenukris..gerk vitaminą c.,ir palaikysi tonusą :kazokas kaip supraatu tau patinka raumenukai
Parašė All_Of_It
EniGmO rašė:krito dėl to kad nutraukiau vaistus ir pradėjau vartot kitus, kurie realiai mažina svorį..deja..teko dėl ligos pradėt gert kitus...ir dabar vėl šiek tiek priaugau :/ ....nepergyvenk,.jei nutrauksi taip greit nenukris..gerk vitaminą c.,ir palaikysi tonusą :kazokas kaip supraatu tau patinka raumenukai

aisku :) jo man patinka but stambiam ir as bijau numesti svorio nutraukes :) man neuzilgo teks nutraukt nes jau puse metu geriu juos tai renku informacija kaip nutraukti juos ka vartoti po to , kad kuo maziau prarast forma ir svori.
Parašė All_Of_It
#277933 Buvau pas psiche vakar. sake jau perdaug priaugau norejo nutraukt bet neleidau.
Parašė simux112
#278096 sveiki, as cia naujas depresuotojas sitam klube...Ar buvo nuo mirtazapino kam nors drebulys, temperaturos pokyciai ,nes man menesy lyg ir viskas gerai buvo o dbr temperatura sokineja nuo 36,8 iki 37,6 ir nzn sar cia sergu ar cia nuo vaistu ir tai labai trukdo mano veiklai.. aciu uz atsakymus.
Parašė All_Of_It
simux112 rašė:sveiki, as cia naujas depresuotojas sitam klube...Ar buvo nuo mirtazapino kam nors drebulys, temperaturos pokyciai ,nes man menesy lyg ir viskas gerai buvo o dbr temperatura sokineja nuo 36,8 iki 37,6 ir nzn sar cia sergu ar cia nuo vaistu ir tai labai trukdo mano veiklai.. aciu uz atsakymus.

na negirdejau dar tokio salutinio.. cia seip gal persalai.. nuo siu vaistu nemanau , kad taip butu . =)
Parašė simux112
#278214 NA ir man viskas gerai buvo kokias 4 savaites geriau viskas ok .... bet dabar susirgau ..temperatura tai normali tai ne ir drebulys purto ne is sio ne is to.. ir gerkle (atrodo lyg persales buciau..) bet pastebejau kad yra toks salutinis po 4-6 savaiciu gali pasireikst... tai dabar nezinau pirmadieny eisiu pas savo psichiatra paziuresiu ka sakys....Nes labai ismuse is ritmo gyvenimisko ir niekaip nepraeina tie persalimo simptomai o gydaus jau savaite..
Parašė All_Of_It
simux112 rašė:NA ir man viskas gerai buvo kokias 4 savaites geriau viskas ok .... bet dabar susirgau ..temperatura tai normali tai ne ir drebulys purto ne is sio ne is to.. ir gerkle (atrodo lyg persales buciau..) bet pastebejau kad yra toks salutinis po 4-6 savaiciu gali pasireikst... tai dabar nezinau pirmadieny eisiu pas savo psichiatra paziuresiu ka sakys....Nes labai ismuse is ritmo gyvenimisko ir niekaip nepraeina tie persalimo simptomai o gydaus jau savaite..

svorio priaugai nuo remerono ? skaiciau kitoi temoi kad neuzmiegi nuo jo.. po kiek geri ? as tai nuo 7,5 mg uzmiegu laisvai ( puse 15 mg tabletes ) . man pradzioje ir buvo , kad neuzmiegu , bet veliau viskas susitvarke. tu matau dar naujokas sitoi srity tikiesi per menesi pasveikt.. cia ne vienu metu reikia siai ligai gydyti :))
Parašė simux112
#278262 nu jo man tai 30mg israse bet visitek kazkas ne taip o dbr ir salutinis turbut pasireiske po men gydymo su ta temperatura ir drebuliu..bet einu pirmadieny pas pshi tai gal paaiskins ka ar duos kitu vaistu..
O , kad naujokas tai jo niekad gyvenime nebuciau pagalvojes ,kad gali man uzeit depresija ar kokia kita nesamone kaip dabar...
Parašė All_Of_It
#278675 Na ka pradejo pienas begti is krutines. galvojau kad tik moterim taip buna... sako daktare kad labiau nuo tiapridalio bet as manau nuo remerono. yra kam taip buve nuo remerono ?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#278818 nuo remerono vyrui pradejo is krutines begti pienas ? :bloga ar nuo kitu vaistu ? =)
Parašė All_Of_It
#278824 Nezinau nuo kuriu.. bet bega. idomu ar kam taip yra buve
Parašė simux112
#278995 ar geriant mirtazapina yra kam teke susidurti su persalimu ar imuniteto susilpnejimu(nezinau kaip konkreciau yvardint...) ,jei taip ar ilgai tas tesesi kol atsistatet y normalia buvusia gera savijauta...(na supratot ka turiu omeny...(kad pozymis normalios ligos butu , nes kad depresija tai zinau visiem cia sitam forume ir silkpna ir bloga...:D}
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#278997 gerciau remerona ,bet bijau ,kad pienas prades begti .... :bloga :bloga :bloga
israse gydytoja.
Parašė All_Of_It
#278998 jei nedaug sveri gerk bent svorio priaugsi . o kad is papu skystis begs tai nieko blogo praeis ;)