- 2012 07 18, 22:22
Psichoterapeutas tokio vaisto neisraso, tik psichiatras. Ner cia ko gedytis. O jei abejoji - padaryk kaip as - kreipkis i kitus gydytoju, paklausk ju nuomones. as kreipiausi - 3 gydytojai, 3 skirtingi ats... Pasirinkau man priimtiniausia sprendima su tinkamais argumentais.
Moderatorius: signs
- 2012 10 04, 20:20
as galvoju xanax pradet gert kazkaip daug geru atsiliepimu apie jy girdejau , kad nuramina , nuima nerima .. o as su nerimu jau daug metu ir niekas nepadeda. gal sitas vaistas pades :x
- 2012 10 05, 15:14
Kol galvoji, pasidomėk ar tau jo tikrai reikia, bei nepasikuklink ir pasiteirauk psichiatro nuomonės apie kurią dažnai nutylima pvz''ar teisybė, kad prie XANAX yra greitai įprantama?'' arba: ''ar gali būti, jog priklausomybių vaistams suvestinėje užima padorią vietą ir šis vaistas?''
All_Of_It rašė:as galvoju xanax pradet gert kazkaip daug geru atsiliepimu apie jy girdejau , kad nuramina , nuima nerima .. o as su nerimu jau daug metu ir niekas nepadeda. gal sitas vaistas pades :x
Kol galvoji, pasidomėk ar tau jo tikrai reikia, bei nepasikuklink ir pasiteirauk psichiatro nuomonės apie kurią dažnai nutylima pvz''ar teisybė, kad prie XANAX yra greitai įprantama?'' arba: ''ar gali būti, jog priklausomybių vaistams suvestinėje užima padorią vietą ir šis vaistas?''
- 2012 10 05, 15:51
teko ir man su xanax susidurt. tiesa, buvo tik vieną lapelį išrašę, tai per kelias dienas jo nebeliko. šiaip padėdavo tikrai, bet gavosi taip, kad nebenorėjau būt be jo - vos kas, iškart tabletę. šiaip džiaugiuosi, kad vėliau jį man pakeitė į tranxeną (nors ir to jau nebelikę, bet ir nebereikia), nes tikrai girdėjau labai daug apie tai, jog išsivysto priklausomybė.
- 2012 10 05, 19:36
jooooooooo man jie padeda ,o priklausomybe man ir vienodai keturi metai jau ryju , tik dabar reiketu kazko galingesnio nei klonazepamas
- 2012 10 06, 21:49
Įgijus priklausomybę vaistams niekad gerai nebesijausi, nes dozes teks didint, kepenys nespės skaidyti cheminių produktų, kasa irgi pareis, o vaistams organizmas nustos reaguoti.... Gyvenimas bus labirintinis - kokie vaistai padės nors šiek tiek...Va... Atleisk, nemoku vaizdžiau pasakoti...
All_Of_It rašė:kaip ir minejau as nebijau priprast prie vaistu man svarbu gerai jaustis.
Įgijus priklausomybę vaistams niekad gerai nebesijausi, nes dozes teks didint, kepenys nespės skaidyti cheminių produktų, kasa irgi pareis, o vaistams organizmas nustos reaguoti.... Gyvenimas bus labirintinis - kokie vaistai padės nors šiek tiek...Va... Atleisk, nemoku vaizdžiau pasakoti...
- 2012 10 06, 22:06
na man nepyk juokas ima is tavo tokiu pasakymu nes jau daug metu geriu vaistus beveik be perstojimo ir nieko sveikatai nera , bet neesme
o seip jau pirmadieni pradesiu gert parasysiu koks jausmas tikiuosi geras !!
Paukstis rašė:All_Of_It rašė:kaip ir minejau as nebijau priprast prie vaistu man svarbu gerai jaustis.
na man nepyk juokas ima is tavo tokiu pasakymu nes jau daug metu geriu vaistus beveik be perstojimo ir nieko sveikatai nera , bet neesme
o seip jau pirmadieni pradesiu gert parasysiu koks jausmas tikiuosi geras !!
- 2012 10 06, 22:47
Tikrai nepykstu, tik ne juokinimo funkciją mano komentaras turėjo atlikti
Jausmas bus geras, tačiau kelis žmones pažįstu, kurie lipo iš būtent šio vaisto pinklių... =)
All_Of_It rašė:
na man nepyk juokas ima is tavo tokiu pasakymu(...)
Tikrai nepykstu, tik ne juokinimo funkciją mano komentaras turėjo atlikti
All_Of_It rašė:...nes jau daug metu geriu vaistus beveik be perstojimo ir nieko sveikatai nera , bet neesmeo seip jau pirmadieni pradesiu gert parasysiu koks jausmas tikiuosi geras !!
Jausmas bus geras, tačiau kelis žmones pažįstu, kurie lipo iš būtent šio vaisto pinklių... =)
- 2012 10 07, 08:06
Lifelover rašė:Dvi rūžavo Xanaxo - iš karto nugali nerimą ir nukelia į patalą.manes xanax nemigdo ,as dienai gerdavau.
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 10 07, 11:37
Paieškok vaisto, kuris tau nuimtų užsispirimą
Nes žiū, ne vienas rašė apie priklausomybę, o tau ''dzyn''.
''Noriu šito vaisto''- tavo devizas... Neįsivaizduoju, kaip planuoji savo dienas, jei tau ir ''dieną gera numigti''...
Sėkmės
=)
All_Of_It rašė:Nieko blogo jei siek tiek migdo. Gera diena numigti. tikiuosi sis vaistas nuims man nerima nes niekas daugiau nebepadeda
Paieškok vaisto, kuris tau nuimtų užsispirimą
Nes žiū, ne vienas rašė apie priklausomybę, o tau ''dzyn''.
''Noriu šito vaisto''- tavo devizas... Neįsivaizduoju, kaip planuoji savo dienas, jei tau ir ''dieną gera numigti''...
Sėkmės
=)