Moderatorius: signs

Parašė svetimapalata
#276171 net pora metų turi praeit, kad taip nebūtų? :O
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#276212 Cia mano atvejis ,slykstus kalejimas ,paluzau ne karta iki suicidu ,bet atejo laikas ,kai kazkas pasikeite ,su tokiu pykciu is saves lipt pradejau . Is to mastymas suaktyveja problemos sprendimui , aisku bus visokiu periodu ,bet geryn eis manau . Zinok ,kad visada taip nebus ... =)
Parašė All_Of_It
#279691 man israse sio vaisto :)
Parašė All_Of_It
#279693 as bijau gert jy nes nuo remerono ir seroxato priaugau 40 kilu , o paskaite, kad nuo sito irgi auga svoris .. tai kaip as atrodysiu ir taip i rubus nebetelpu..
Parašė All_Of_It
#279743 As ir taip gerai miegu kam man jy paskyre :/
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#279760 svoris cia kaip kam, siaip is mano pazistamu vartojusiu kai kuriem paaugo [man gal irgi] bet pagal kitus neuroleptikus - turiu omeny leponex, rispolept - tokia smulkmena tas kvetiapinas =)

jei savo pojuciais lyginciau mirtazapina [remeron] ir seroqueli - mirtazapinas nepalyginamai didina apetita, ir zmoniu priaugusiu svorio, daugiau nei nuo kvetiapino. aisku doze gal turi itakos
Parašė All_Of_It
Virtual rašė:svoris cia kaip kam, siaip is mano pazistamu vartojusiu kai kuriem paaugo [man gal irgi] bet pagal kitus neuroleptikus - turiu omeny leponex, rispolept - tokia smulkmena tas kvetiapinas =)

jei savo pojuciais lyginciau mirtazapina [remeron] ir seroqueli - mirtazapinas nepalyginamai didina apetita, ir zmoniu priaugusiu svorio, daugiau nei nuo kvetiapino. aisku doze gal turi itakos

aisku nuraminai :song
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#279767 nuraminsiu labiau: jei pradzioj labiau apsinesi, nebijok, su laiku [iki menesio] praeis..

nors jei pereini nuo kokio olanzapino, risperidono tai panasus apsinesimas, gal net svelnesnis. Bent man jokiu nesamoningu drebuliu ner net negeriu parkopano, retkarciais tik.

na man tai vaistas nr.1, as jau mazinu AD, sita paliekant 600-700-reciau 500 pagal situacija. Ir stebuklu sis vaistas padare mano pazistamu tarpe daug. Turiu ne viena pavyzdi, kad zmones dirba atsakingus darbus [as irgi] ir net neitarsi kad jie isvis kazka vartoja.
Parašė All_Of_It
Virtual rašė:nuraminsiu labiau: jei pradzioj labiau apsinesi, nebijok, su laiku [iki menesio] praeis..

nors jei pereini nuo kokio olanzapino, risperidono tai panasus apsinesimas, gal net svelnesnis. Bent man jokiu nesamoningu drebuliu ner net negeriu parkopano, retkarciais tik.

na man tai vaistas nr.1, as jau mazinu AD, sita paliekant 600-700-reciau 500 pagal situacija. Ir stebuklu sis vaistas padare mano pazistamu tarpe daug. Turiu ne viena pavyzdi, kad zmones dirba atsakingus darbus [as irgi] ir net neitarsi kad jie isvis kazka vartoja.

smagu girdeti , mano parasyta tik 25 mg , tai mazute doze :) :flo
Parašė All_Of_It
#279841 nieko blogo nepajauciau isgeres sio vaisto , isvis nieko galima sakyti . net miegas nesuime , tik isgeres remerona pajauciau miego jausma , o siandien rite nejauciu , kad buciau ka nors geres vakar
Parašė All_Of_It
#279887 neveikia mane sitie vaistai.. isgeriu ir lyg buciau isgeres vandens stikline.. nieko isvis nera.
Parašė burial
#279911 seroquelis gan letokai veikia, kantrybes bent savaitelei :kazokas
Parašė All_Of_It
burial rašė:seroquelis gan letokai veikia, kantrybes bent savaitelei :kazokas

o apetita jis numuse jum ?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#279919 kazkaip man kai sukelia mieguistuma apetitui ner kada :achtung
Parašė All_Of_It
Virtual rašė:kazkaip man kai sukelia mieguistuma apetitui ner kada :achtung

man zinok isvis nieko nesukelia jisai isgeriu ir nieko nejauciu..