Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#279973 labai skubi zmogau, cia ne paracetamolis, nenumus temperaturos kuri laikesi ilga laika per 20 minuciu. Ir gerai, kad nejauti salutiniu poveikiu. Duok laiko, sau ir vaistui. reikia pastovios koncentracijos kraujyje, jei geri ne prailginta forma [xr] tai pusine eliminacija [puse vaisto pasisalina] per 7-8 val.... pastovi koncentracija bus tik po laiko. Palauk su isvadom, ok?
Parašė All_Of_It
Virtual rašė:labai skubi zmogau, cia ne paracetamolis, nenumus temperaturos kuri laikesi ilga laika per 20 minuciu. Ir gerai, kad nejauti salutiniu poveikiu. Duok laiko, sau ir vaistui. reikia pastovios koncentracijos kraujyje, jei geri ne prailginta forma [xr] tai pusine eliminacija [puse vaisto pasisalina] per 7-8 val.... pastovi koncentracija bus tik po laiko. Palauk su isvadom, ok?

na as juk suprantu as esu geres gal 30 vaistu rusiu jeigu nedaugiau :) tiek , kad atsibodo kad niekas nebepadeda uztai taip nekantrauju..

kiek kolkas pajauciau , kad apetitas sumazejo tikiuosi pasitaisys ;/
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#279993 as du metus daugiau gal geriau tuos pacius ,kol kazkas geret pradejo :)
Parašė All_Of_It
DeVilbiss rašė:as du metus daugiau gal geriau tuos pacius ,kol kazkas geret pradejo :)

o as geriau cipralexa daugiau nei 2 metus ir nepagerejo nei kiek :)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#280005 Jis man netiko mano pirmasis vaistas , energijos atsirado suktis virtuvej :D o po to miegot .
Parašė All_Of_It
#280256 auga svoris kaip ant mieliu nuo sio vaisto .
Parašėhappymouse
#280258 man, kiek prisimenu, nei augo, nei krito, bet spaudimas krisdavo ir alpdavau rytais. nors ir dozės nemažos buvo - iš pradžių po 800mg gaudavau. paskui jau po mažiau, ir po kelių savaičių ir spaudimas nebekrisdavo. bet jei negerdavau kokias dvi dienas ir paskui vėl išgerdavau, tai ir vėl per spaudimą kirsdavo.
Parašė All_Of_It
freakymouse rašė:man, kiek prisimenu, nei augo, nei krito, bet spaudimas krisdavo ir alpdavau rytais. nors ir dozės nemažos buvo - iš pradžių po 800mg gaudavau. paskui jau po mažiau, ir po kelių savaičių ir spaudimas nebekrisdavo. bet jei negerdavau kokias dvi dienas ir paskui vėl išgerdavau, tai ir vėl per spaudimą kirsdavo.

as maza doze geriu tai isvis nieko gero nejauciu . tik jauciu sioki toki pablogejima , padidejo nerimas , baime .
Parašė All_Of_It
freakymouse rašė:man, kiek prisimenu, nei augo, nei krito, bet spaudimas krisdavo ir alpdavau rytais. nors ir dozės nemažos buvo - iš pradžių po 800mg gaudavau. paskui jau po mažiau, ir po kelių savaičių ir spaudimas nebekrisdavo. bet jei negerdavau kokias dvi dienas ir paskui vėl išgerdavau, tai ir vėl per spaudimą kirsdavo.

nu nemaza doze. man ir tuoi didins. dabar tik 25 geriu.
Parašė All_Of_It
burial rašė:Jei idomu, tai cia neblogas link'as apie seroqueli http://www.crazymeds.us/pmwiki/pmwiki.php/Meds/Seroquel-XR

Gamintojo nurodymas yra pradeti nuo 100mg ir pabreziama, kad veikia leciau nei kiti antipsichotikai, tai manau tikrai bukle pageres :)

nors nebetikiu , kad pageres nes tik blogeja , bet nieko kito nelieka kaip tiket :) jau 4 diena geriu siuos vaistus tai jauciu pablogejima dideli.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#280514 pereinu ant olanzapino kol kas ,kai svoris prades augt vel imsiu kvetiapina :D
Parašė Procella
#280605 Ligonineje prirase 25mg, tada 50mg, bet miegas vistiek buvo prastas. Daktare leido savo nuoziura didint/mazint, tai 75mg ir sia nakti ismiegojau produktyviai ir be prabudimu. Beet.. Tam turbut turejo itakos intensyvus sportas grynam ore apie 1h ir bastymasis gal 3 val po parduotuves:). Esu patenkinta situo vaistu-jei rytais apie 10min pasivartau lovoje, tai jokiu galvos svaigimu nera ir liezuvis nesipina:). Bei nerima apmalsina. :lakstau
Parašė All_Of_It
#280610 Man pradejus vartoti sy vaista nerimas dar didesnis dvigubai
Parašė Rituletas
#280903 Aš išbandžiau visus neuroleptikus, kai kuriuos vartojau tik pora savaičių ar savaite, bet užteko pamatyt, kad nuo vienu ištinstu, nuo kitu - miegu visą parą praktiškai. Ką skyrė Kauno Klinikose, tą reikėjo naudoti visą laiką - Kvetiapiną. Su juo esu vėl nuo gegužės mėnesio ir viskas tvarkoje. Tuo tarpu ieškant tinkamo vaisto buvau taip nusivažiavęs, kad vos pereidavau per kambarį, teko du mėnesius gulėt ligoninėj, kuri išvis niekuo nepadėjo. Smagu, jog radau tinkamą vaistą, galiu dirbt, mokytis ir sportuot.