Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#281931 galiu tik pritart, kad nuo neuroleptikų svoris auga baisiai..pačiai teko kovot su viršsvoriu,dar dabar pasiginciju su gydytoja kai ji nori man rašyt šių vaistų..tragedija
Vartotojo avataras
Parašė defendu7
#281935 Aš nuo serokvelio buvau priaugęs 17 kg, tačiau kai pakeičiau į rispoleptą, vėl svoris susinormalizavo.
Parašė All_Of_It
#281938 Tai maziau valgei . del to nukrito tie 17 ?
Vartotojo avataras
Parašė defendu7
#281939 Valgiau mažiau, bet ir treniravausi daug.
Parašė All_Of_It
defendu7 rašė:Valgiau mažiau, bet ir treniravausi daug.

aisku. tai norejai numest ? ar patiko but stambiam ?
Vartotojo avataras
Parašė defendu7
All_Of_It rašė:

nepatiko, per daug riebalo buvo, strijos atsirado, dabar randai ties pazastim ir kirksniais liko...
Parašė All_Of_It
defendu7 rašė:
All_Of_It rašė:

nepatiko, per daug riebalo buvo, strijos atsirado, dabar randai ties pazastim ir kirksniais liko...

o kas man bus kai as 45 priaugau per 5 men..
Vartotojo avataras
Parašė defendu7
All_Of_It rašė:o kas man bus kai as 45 priaugau per 5 men..

45...čia jau žiauriai per daug. Aš neįsivaizduoju kaip Tu poto tiek numesi...
Parašė Linaaa
defendu7 rašė:
All_Of_It rašė:o kas man bus kai as 45 priaugau per 5 men..

45...čia jau žiauriai per daug. Aš neįsivaizduoju kaip Tu poto tiek numesi...

Apart svorio augimo,ar neskaudejo kam nors naudojančių AD galvos.Aš geriu dvi svaites seroxata,kai tik pradejau didint doze jau penkta diena stipriai skauda galva,ar tai praeis,ar netinka man tie vaistai?Šiaip padidejo nerimas ir baime.Gal kas pasidalinsit savo patirtimi?Juk po poros savaičių sako šalutinis poveikis mažėja,kai gėriau po 10 mg .nieko bloga nejaučiau,o kai po 20 mg iš kart pasireiškė labai nemalonūs pojūčiai.Gal dar reikia pakentėt,gal praeis,taip norisi pasijust geriau :(
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#311172 Venlafaksina kaip geriau , tai tu skausmu visokiu buvo , dar be to kad jis turetu slopint soc fobija teoriskai, tai gavosi ,kad is vis ja pakele , pirma diena isgeriau tai is maximos issliukinau kaip is karo lauko :D
Parašė egle4
DeVilbiss rašė:Venlafaksina kaip geriau , tai tu skausmu visokiu buvo , dar be to kad jis turetu slopint soc fobija teoriskai, tai gavosi ,kad is vis ja pakele , pirma diena isgeriau tai is maximos issliukinau kaip is karo lauko :D

o tai gyd neperspejo, jog pradejus vartot si vaista liga gali paumet, kol apsiprasi prie ju, vartoju jau savaite, kol kas nieko, ramu.
Vartotojo avataras
Parašė Freudas
#312803 Tai ką parašysiu gal ir nelabai tinka šiai temai, bet tiesiog nežinau, kur kitur rašyti. Man tiek dėl smalsumo, tiek dėl pačios gerovės iškilo klausimas. Kokie požymiai rodo, kad nereikėtų gerti tuos vaistus, kurios geri? Kaip žinoti, kad vaistai netinka?
Parašykit savo nuomonę, kad ir tiksliai nežinant atsakymo. O gal esat susidūrę su tuo?
Ačiū už atsakymą.
Parašėnemoku
#312808 Vaistu informaciniam lapely raso kokiais atvejais reiketu ju nebevartoti. O visa kita geriau spresti psichiatrui.
Parašėnemoku
#313646 Ar jums praėjo vyzdžių išsiplėtimas nuo vaistų? Jei taip, tai per kiek laiko?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#313652 nemoku man kazkada nuo effexoro suspazmavo vyzdziu raumenis, vienas buvo per visa aki, kitas - mazas, maciau iskreiptai ypac tamsoje, teko nutraukt ... ir dabar kartais buna bet ne taip zenkliai kaip tada