Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#281351 ne ta tema :kazokas
ParašėKai
#281702 Sveiki gyvi,

tiems, kuriems pavyko 'nulipti' nuo klonazepamo - pasidalinkit patirtim, KAIP?...as ji vartojau gerus 6 metus (kaip vaistus nuo nemiegos kartu su Xanaxu/Seroxatu nuo bipolines depresijos, nerimo ir panikos ataku), bet va isvaziavau studijuoti i UK, dar buvau atsivezus klonazepamo likuti is LT, bet cia per savo pacios isgerijas nespejau prisiregistruoti pas joki gydytoja dar, tai reziume - jau 4 dienas gyvenu be klonazepamo ir nebezinau, kaip istvert :x
Ryt suderejau nueit pas universiteto psixa, bet...nezinau, visiska paranoja, per tas 4 dienas miegojau max 6 valandas is viso, realybe kaip per migla, senos manijos lauk list eme (einu ir pvz negaliu atplest zvilgsnio nuo saligatvio, nes sventai atrodo, kad pakelsiu akis ir nuleksiu kazkur velniop nuo zemes, nes nebeveiks gravitacija, ir visokie panasus bludai, kurie staiga tapo laaaabai realus ir trukdo gyvent juodai), atmintis streikuoja, susikoncentruoti nepavyksta i nieka (o egzai du ant nosies - triguba paranoja), gyvenu kazkokiam live kosmare...
help

:x
ParašėKai
#281703 Sveiki gyvi,

tiems, kuriems pavyko 'nulipti' nuo klonazepamo - pasidalinkit patirtim, KAIP?...as ji vartojau gerus 6 metus (kaip vaistus nuo nemiegos kartu su Xanaxu/Seroxatu nuo bipolines depresijos, nerimo ir panikos ataku), bet va isvaziavau studijuoti i UK, dar buvau atsivezus klonazepamo likuti is LT, bet cia per savo pacios isgerijas nespejau prisiregistruoti pas joki gydytoja dar, tai reziume - jau 4 dienas gyvenu be klonazepamo ir nebezinau, kaip istvert :x
Ryt suderejau nueit pas universiteto psixa, bet...nezinau, visiska paranoja, per tas 4 dienas miegojau max 6 valandas is viso, realybe kaip per migla, senos manijos lauk list eme (einu ir pvz negaliu atplest zvilgsnio nuo saligatvio, nes sventai atrodo, kad pakelsiu akis ir nuleksiu kazkur velniop nuo zemes, nes nebeveiks gravitacija, ir visokie panasus bludai, kurie staiga tapo laaaabai realus ir trukdo gyvent juodai), atmintis streikuoja, susikoncentruoti nepavyksta i nieka (o egzai du ant nosies - triguba paranoja), gyvenu kazkokiam live kosmare...Nezinau, ka ten univero daktaraite gero ryt pasakys, bet itariu, kad cia jie klonazepamo nerasineja i kaire ir i desine, tai...
help

:x
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#281720 As diena jai neisgeriu tai vakare jau drebanciom rankom baimes apimtas ,bet dar apie metima negalvoju =)
ParašėKai
#281722 As jau senai galvojau,bet planavau po truputi ir su gydytoju pagalba.tik kad per durna galva is anksto nesusiderinau tu gydytoju,palikau viska paskutinei minutei,ir tiesiog likau ant ledo:( tikraja ta zodzio prasme..nezinau,ka daryt,norisi lipt po autobusu, leteneles dreba,visa savaite atrodo kaip vienas ilgas istises pirmadienis,nes nuo nemigosstogas isvaziavo totaliai.kiek ta abstinencija trunka???nes toks jausmas,kad nepratrauksiu iki ryt:(
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#281724 Neturi jokiu vaistu ? Po truputi mazinant nejauti tos apstinencijos as kazkada buvau keliom svaitem susimazines iki ketvirtadalio tabletes . O kazka daugiau kiti gal pasakys ,nes nezinau .laikykis =)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Kai rašė:,norisi lipt po autobusu, leteneles dreba,visa savaite atrodo kaip vienas ilgas istises pirmadienis,nes nuo nemigosstogas isvaziavo totaliai.kiek ta abstinencija trunka???nes toks jausmas,kad nepratrauksiu iki ryt:(
kodel be gydytojo žinios metei gerti vaistus,todel taip jautiesi.
ParašėKai
#281745 Turiu...paracetamolio.but juokinga,jei nebut graudu.as irgi mazinau po truputi-nuo 4-5 tab.per diena iki puses tab.per diena,bet kai visiskai neliko...BATAI.o kad be gydytojo pagalbos sitaip issidirbinet yra absurdas,suprantu labai gerai,tiesiog per visus stojimus/kraustynes/keliones kazkaip uzsimirsau,ir...va.toks jausmas,kaip vienas didelis panikos priepuolis,tik kad nesibaigia.nebezinau,uz KO laikytis,bo viskas plaukioja:(:(
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#281750 Ojoj, nezinau ne ka patart... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#281781 o, varge... tiktu bet koks benzodiazepinas [raminamasis] nieko neturi?

jei vemsi, viduriuosi, karsciuosi, soks spaudimas, kres karstis po minutes saltis, manyciau pas medikus reikia kreiptis
ParašėKai
#281795 Neturiu visiskai nieko i ta puse,o visi jusu isvardyti pozymiai,isskyrus vemima,man jau4 dienas pasireiskia:x velniop,varau i ligonine:(
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#281796 as emigrantu temoj parasiau,

siulau i ligonine...
Vartotojo avataras
Parašė Kai
#283347 Clonazepamo lomkes yra BAISU.man viskas issisprende,bet papykau labai ant gydytojos,kuri man ji rekomendavo ir israsinejo visus 6 metus.taip,yra info lapeliai prie vaistu,bet kai esi tokioj duobej,tai su racionaliu mastymu neretai yra stipriai pykstamasi,todel...
Siaubiakas,buciau zinojus,kad tokia klaikuma,tikrai nebuciau net savaitei bandzius.tfui.
Parašė talib
#283350 Man kloniką išrašė gydytoja kai pasakiau, jog paniškai bijau dantų gydytojo, ir kad esu užrašyta tą dieną. Tai tąkart taip atpalaidavo gerai ir sutaisė dantį. Bet psichiatrė sakė gerti vakarais. Šaunu. Galvojau, padės užmigt. Bet vietoj to tik apsvaigdavau ir eidavau prie kompo. Miegot visiškai netraukė net atsigulus lovoje. Dabar jau no nebegeriu nes labai jau kaifas nuo jo, nenoriu būti narkomanė :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#283371 As atsimenu ,kaip dar gerai veike ,dvi pabandziau isgert ,tai relaxuoja super ...