Moderatorius: signs
- 2007 11 07, 12:47
pažiūrėjau. 5 mg.
- 2007 11 09, 18:14
man visa nestuma buvo gresiantis persileidimas, relaniuma reikejo leisti, kad butu raumenys visiskai atsipalaidave ir nesusitraukinėtų gimda. šiaip bvau per jauna suprasti tokius dalykus, o be to aš tada norėjau tik, kad vaikas išgyventų, nes jei būtų gimęs tuo metu, tai nelabai būtų pavykę jam.
- 2007 11 09, 18:44
kaip suprasti tuo metu, tai jai butum nesileidus tai butu neisgyvenes
:
jetau kokia tu stipri vis delto
palaikau tokias moteris....
as dabar galvoju jai buciau nenutraukus vaistu ar bent buciau pasitarus su psicho ka daryti nestumo metu gal vaikas butu sveikas ir normaliai ,gal nustojo vystytis kai nutraukiau vaistus bet dabar neverta kaltinti nieko nepakeisi vistiek
:
jetau kokia tu stipri vis delto
palaikau tokias moteris....
as dabar galvoju jai buciau nenutraukus vaistu ar bent buciau pasitarus su psicho ka daryti nestumo metu gal vaikas butu sveikas ir normaliai ,gal nustojo vystytis kai nutraukiau vaistus bet dabar neverta kaltinti nieko nepakeisi vistiek
Sunkumai žmoguje gimdo gabumus,reikalingus jiems nugaleti
- 2007 11 19, 16:24
kiek dienu geri relanium
: gal poto praeis man pirmom dienom nerimo nebuvo ,bet buvo labai negera pykino,galva labai skaudejo bet cia nuo leidziamu taip ,po penkiu dienu pasijutau geriau,tik poto greit priprato organizmas ir dave relanium tabletem o ju biski poveikis kitoks buvo neramumas vel galva plyso tada prisimenu buvo ir asaru kalnai nes jis mane labai jautre padare,nu dabar geriau bet vistiek nesijauciu laiminga atrodo vistiek kazko truksta
:x
: gal poto praeis man pirmom dienom nerimo nebuvo ,bet buvo labai negera pykino,galva labai skaudejo bet cia nuo leidziamu taip ,po penkiu dienu pasijutau geriau,tik poto greit priprato organizmas ir dave relanium tabletem o ju biski poveikis kitoks buvo neramumas vel galva plyso tada prisimenu buvo ir asaru kalnai nes jis mane labai jautre padare,nu dabar geriau bet vistiek nesijauciu laiminga atrodo vistiek kazko truksta
:x
Sunkumai žmoguje gimdo gabumus,reikalingus jiems nugaleti