Moderatorius: signs

Parašė lynx
#255902 man nuo šių vaistų daiktai atrodė kitokios formos ir judantys :) dabar va irgi išgėriau ir laukiu, kol kas nors įdomaus įvyks:D deja jau 40 minučių sėdžiu ir nieko nesijaučia, net miego nenoriu
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#255917 neprisidirbkit su padauginimu, nes neprisiminsit kokias nesąmones padarėt :achtung
JAV dažnai visokios babulkos skundžias, kad rodos vieną tabletę išgėrė, o ryte nebier nė vienos ir prisipirkta daiktų belekokių :D
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#255945 Teko susidurt su vienu zmogum, kuris pakeli isgerdavo per 2-3 dienas :bloga Tai bijau isivaizduot, kas jam turejo vaidens po 8-10 tableciu vienu kartu :bloga ir is kur jis tu vaistu tokiais kiekiais gaudavo irgi nesuprantu..
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#255989 man atrodo recepto vaistininkes nepaima, tai ir gali pirktis kiek nori
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#255991 Na tokiu atveju tai tada jo, per visas miesto vaistines ratuku apejai, tai nei vienai itarimu nekyla :achtung
Vartotojo avataras
Parašė lapė pašovė medžiotoją
#255998 Aš irgi pastebėjau, kad vaistininkės nebepaima receptų. Anksčiau lyg ir kažkokį antspaudą uždėdavo ar kažką pan., bet dabar jį atiduoda atgal, tai gali pirktis, kiek nori. Bent jau taip su AD yra.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#256001 AD aš nusiperku ir be recepto. Bet benzodiazepinų ar zolpidemo, mėginkit pirkt kaip išmanot, bet be recepto neparduos :achtung nes šitie kontroliuojami. O visokius neuroleptikus, antialerginius, antidepresantus nelabai kontroliuoja, tik formaliai receptiniai anie.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#256764 Pastebėjau ir aš kad paprastų receptų vaistinėje nepasiima. Užtat mano gydytoja net nerašo paprastų receptų keliems mėnesiams. Parašo vieną ir užtenka bent dviem mėnesiams.
O stilnox labai geras vaistas. Vartoju jau keli mėnesiai ir neturiu nusiskundimų. Kadangi mano močiutė vaistininkė tai galiu gauti be recepto. Geriu vos po pusę tabletės per dieną tai ilgai užtenka vieno lapelio.
Vartotojo avataras
Parašė Noele
#256820 manes stilnoxas kazkaip nebeveikia, gal butu galima sakyti, kad organizmas priprato, bet isgeriau viso 5 tabletes tik. Ir kokia savaite nevartojau.. Vakar negelejau uzmigti - isgeriau (geriu po viena tablete), bet neuzmigau vistiek.
Gal reikia 2 bandyt?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#256825 Organizmas nuo tiek mazai vaistu negalejo priprasti.As geriau stilnox,man irgi nelabai tiko.Bet tu tokia jauna ,o cia vaistai stiprus.Turetum miegoti.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#256886 nėra jie stiprūs migdymo prasme. Jeigu išgeriat ir atsigulat tamsoje, tada užmigsit greit ir užliūliuos į sapnus. Jei išgeriat ir dar naktinėjat - prasidės impulsyvumas ir vaikščiojimas sapne :achtung neseniai su drauge naktį žiūrėdamas filmą išgėriau, draugė paprašė arbatos - nuėjau užkaičiau virdulį, o arbatžolių kokį puoduką supyliau :achtung kartą girą raugiau prieš miegą jo išgėręs - tai puodynei giros (apie keturi litrai) sudėjau raugo kokiem dešimčiai litrų, nu bet gavos nebloga :D
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#256887 na as kita diena po jo sededavau kampe issigandus ir manes visi klausynedavo kas tau yra... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#257212 O čia tai tiesa su naktinėjimu. Kartą išgėriau visą tabletę ir kažkodėl neužmigau, tai ėmė vaidintis visokios gėlės ant langųū. Miegojau atmerktom akim, tai visi išsigando kas man nutiko. :achtung
Parašė Vvol
#287449 O geras, galvojau man čia tik vienam nuo jų haliucinacijos :D pamenu kai pirmą kartą net išsigandau, iškarto nepaėmė miegas tai galvoju baigsiu žiūrėt serialą, žiūriu aš tą serialą ir pradėjau matyt 3d vaizdą (na kaip su tais 3d akiniais kino teatre), apžiupinėjau kompą, nieko nesuprantu... toliau žiūriu ir po kiek laiko serialo personažai pradėjo šnekėt su manim, o aš su jais bazarinu ir nesuprantu kad to negali būt, paskui jie pradėjo lyst iš ekrano ir galiausiai atsijungiau. Bet po kiek laiko teko susitaikyt su haliucinacijom, nes kai pas mane nemiga stipri teko tuos vaistukus dažnai pagert, nes daugiau niekas neveikė. Svarbiausia neblūdinėt, o iškart eit miegot, ypač jei esat ne vieni, ne sprišnekėsit tokių nesamonių, kad ryte gėda bus ir greičiausiai net neprisiminsit :) žodžiu būkit atsargūs su šitais vaistais.
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#287692 Man pirma karta buvo su jais bajerio,nes nenuejau miegot laiku,tai kaip uzbludinau... tevai is ryto papasakojo,net geda pasidare,o dabar is karto atsigulu isgeriu uzmiegu,geri jie:) (O kas cia virsuj rase del to,kad nepaima recepto tai cia ne samone,paima,nes priklauso bendzodiepinams)