Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Procyon
#287540 Kokios jums dozės nuo nemigos pakako? Kitą dieną nesijautėte apsnūdę? Man paskyrė trečdalį tabletės (50 mg), o jei reikės ir du trečdalius...
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#287591 Pradzioj normalu,tikrai kita diena jautiesi apsnudes ir pan.,bet po savaites kokios geriau buna.
Skirtingai manau skiria,gali 50mg.,kitam ir 150mg. =)
Vartotojo avataras
Parašė Procyon
#287602 Na, žiūrėsim, kaip šitie "nuodai" suveiks. Matyt, nelabai išeis juos vartoti, jei kitą dieną juntamas mieguistumas, o reikia, kad galva dirbtų "pilnu pajėgumu"... Beje, kažkodėl įvardijo kaip lengvą ir saugų vaistą, nors, sprendžiant iš atsiliepimų, kažin ar taip yra... Jei ką, gal kokio Zolpidemo reikės prašyt...
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#287606 Man sitie vaistukai super buvo,neturiu blogu atsiliepimu. =)
Vartotojo avataras
Parašė Procyon
#287693 Na ką, nuo kasvalandinių atsibudinėjimų padėjo, vakare užmigti – ne taip labai, bet turbūt kitaip ir negalėjo būti, nes išgėriau tik guldamasis, o kad suveiktų reikia laiko. Žymiai didesnio mieguistumo šiandien nejaučiu, šalutinio poveikio lyg ir nėra.
Vartotojo avataras
Parašė Procyon
#287909 Atrodo, kad vaistukas nelabai teveikia - vėl atsibudinėjimai keliskart kiekvieną valandą. Gal tik užmigti kiek lengviau. Reikės pamėgint didesnę dozę arba teks prašyti pakeisti kuo nors kitu. O kol kas, matyt, teks draugauti su insomnija.
Vartotojo avataras
Parašė Procyon
#288003 100 mg dozė lyg ir suveikė. :super
Parašė Vvol
#288106 Kazkada teko gert, didinau iki 150, nes sake mazos dozes depresijos neveikia, uzmigt budavo lengva, bet kita ryta jausdavausi kaip traukiniu pervaziuotas. Jausdavasu mieguistas ir atitrukes nuo realybes. Viskas atrodydavo netikra. Zodziu meciau.
Parašė Baran
#288129 as ir gi nuo jo kita diena kaip po tanku palindes
Vartotojo avataras
Parašė Procyon
#288211 Vis dėlto šalutinis poveikis yra – nuo jo taip užgula nosį, kad praktiškai neįmanoma kvėpuoti...
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#288244 užgula nosį? Neteko girdėti apie tokį šalutinį poveikį. Gal čia žiemos įtaka?

Man tai geriausi vaistai, galiu pasakyti po tiek laiko jau. Vieninteliai, kurie pagerino miego kokybę...
vis žadėjau dėl asmeninių priežasčių nutraukti juos (ir kitus vaistus), bet prie šitų pasilikau, nes kažkaip apsigyvenau ir jie man tinka.
Vartotojo avataras
Parašė Procyon
pasaulis rašė:užgula nosį? Neteko girdėti apie tokį šalutinį poveikį. Gal čia žiemos įtaka?

Man tai geriausi vaistai, galiu pasakyti po tiek laiko jau. Vieninteliai, kurie pagerino miego kokybę...
vis žadėjau dėl asmeninių priežasčių nutraukti juos (ir kitus vaistus), bet prie šitų pasilikau, nes kažkaip apsigyvenau ir jie man tinka.

Aš irgi iš pradžių taip maniau, bet nosies užgulimas atsiranda išgėrus šio vaistuko... Tiesa, dabar jau mažiau būna, nei pirmus kartus.
Vartotojo avataras
Parašė Procyon
busgerudienu rašė:O jis kompensuojamas?

Ne. Šiaip nėra pats geriausias variantas nemigai. Tik toks pliusas, kad nesukelia pripratimo.