talib rašė:Jo paskaičiau biškį, pasikeičiau gydytoją, reikia bandyt prašyt receptą, arba bent jau tikėtis kažkokios alternatyvos. Ir noriu ir bijau tuo pačiu...
nuo sio vaisto bent jau man dideliu salutiniu nebuvo. tik krutine buvo padidejus.
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
talib rašė:Jo paskaičiau biškį, pasikeičiau gydytoją, reikia bandyt prašyt receptą, arba bent jau tikėtis kažkokios alternatyvos. Ir noriu ir bijau tuo pačiu...
Kamejaa rašė:Antra karta bandau gerti si vaista-pirma karta meciau po pirmos dienos, si karta vel nzn, ka daryti- nuo jo labai noriu miego, esu nedarbinga, nuotaika prasta...
Ar jis man netinka, ar pradzioje jo vartojimo tai-normalu?
burial rašė:su kiekvienu antidepresantu reikia taip elgtis, pradzioj ateina salutiniai poveikiai, bet su laiku jie dingsta ir toliau ateina vaisto poveikis, pamazu didinama doze, kol pasijaucia nauda, bet reik turet kantrybes islaukti bent 4-6 savaites, pries nutraukiant ir bandant kita antidepresanta
Baran rašė:o dieve, pats turbut baisiausias mano vartotas vaistas, apetitas nuo jo zveriskas ir diena, ir nakti, o svarbiausia toks mieguistas vaikstai kaip nuo zyprexos, kaip zombis, nieko nesinori tik guleti.. daugiau jokiu noru nera, uzslopina.. uzzombina kaip reikalas, trumpai tegeriau ir meciau nafik...