Moderatorius: signs

Parašė talib
#283866 Jo paskaičiau biškį, pasikeičiau gydytoją, reikia bandyt prašyt receptą, arba bent jau tikėtis kažkokios alternatyvos. Ir noriu ir bijau tuo pačiu...
Parašė All_Of_It
talib rašė:Jo paskaičiau biškį, pasikeičiau gydytoją, reikia bandyt prašyt receptą, arba bent jau tikėtis kažkokios alternatyvos. Ir noriu ir bijau tuo pačiu...

nuo sio vaisto bent jau man dideliu salutiniu nebuvo. tik krutine buvo padidejus.
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#287191 Na as vel ji pradejau vartoti,tai lyg ir nieko dziaugiuosi jais,nes nuramina ir gerai miegot prdejau,tik va su apetitu,nevalgau o edu ant nakties,bet tai galima isspresti,pakeisti vaisiais jei norisi valgyti.
Vartotojo avataras
Parašė mėlyni plaukai
#288621 pradėjau ką tik vartot. didžiausias klausimas dėl svorio. ar svoris kils, jeigu susilaikysiu nuo ėdimo visko iš eilės? ta prasme šalutinis poveikis apetito padidėjimas ar ir lėtesnė medžiagų apykaita ir pan dalykai kurie didina svorį. ?
Parašė Baran
#288629 dides, bent man didejo, dideja nuo visu vaistu, isskirus nuo prozaco, kuris man netinka
Vartotojo avataras
Parašė mėlyni plaukai
#290158 nutraukiau tą remeroną, baisiai blogai su emocijom po savaitės, bet nesigailiu, išrašys kitų tuoj , baisiai nejaukus amžinai jausmas, kūnas nebepriklauso tau, amžinai flegmatiškas kažkoks jauties, kilogramai akyse auga
Parašė burial
#290420 pakelem mirtazapina iki 60mg, nebemigdo, o net gi stimuliuot pradeda dienom
Parašė Kamejaa
#290553 Antra karta bandau gerti si vaista-pirma karta meciau po pirmos dienos, si karta vel nzn, ka daryti- nuo jo labai noriu miego, esu nedarbinga, nuotaika prasta...
Ar jis man netinka, ar pradzioje jo vartojimo tai-normalu?
Parašė burial
Kamejaa rašė:Antra karta bandau gerti si vaista-pirma karta meciau po pirmos dienos, si karta vel nzn, ka daryti- nuo jo labai noriu miego, esu nedarbinga, nuotaika prasta...
Ar jis man netinka, ar pradzioje jo vartojimo tai-normalu?

mirtazapinas blokuoja histamino receptoriu, kuris reguliuoja aktyvuma, apetita ir svori, taciau tai vyksta iki kazkur 15 mg, o didinant mirtazapino doze, tas receptorius daugiau nepalieciamas, o sustipreja serotonino, norepinefrino ir dopamino poveikis ir vaistas tampa daugiau stimuliuojanciu. Yra klinikiniu bandymu ir su 90-120mg dozem, nors cia jau krastutinumas, bet pabandyti po truputi kelt galima, man paciam nuo 30 iki 60 labai pasijaute poveikis
Parašė burial
#290557 dar pamirsau prideti, kad mirtazapinas bent savaite bet kuriuo atveju mygdys, o siaip, su tavo gydytojos palaiminimu pakelus doze, turetu praeiti
Parašė Kamejaa
#290563 Aciu uz ats.
Gydytoja sake gerti po ketvirti tabl. Ir nuo to ketvircio -noriu miego, nuotaika baisi...
Isgeriau 2 tabl Xanax, nes buvo tikrai blogai..Dabar siek tiek geriau.
Bandysiu nenutraukti, pasitarsiu del dozes didinimo.
Parašė burial
#290580 su kiekvienu antidepresantu reikia taip elgtis, pradzioj ateina salutiniai poveikiai, bet su laiku jie dingsta ir toliau ateina vaisto poveikis, pamazu didinama doze, kol pasijaucia nauda, bet reik turet kantrybes islaukti bent 4-6 savaites, pries nutraukiant ir bandant kita antidepresanta
Parašė Linaaa
burial rašė:su kiekvienu antidepresantu reikia taip elgtis, pradzioj ateina salutiniai poveikiai, bet su laiku jie dingsta ir toliau ateina vaisto poveikis, pamazu didinama doze, kol pasijaucia nauda, bet reik turet kantrybes islaukti bent 4-6 savaites, pries nutraukiant ir bandant kita antidepresanta

Sveiki,aš naujokė,daug čia skaičiau apie AD šalutinį poveikį,bet ne visiems gal būt jis pasireiškia?O jei stiprus šalutinis poveikis,gal tas AD visai netinka,ir kankiniesi veltui tas 2-3 savaites:(.Aš dar tik pradejau trečia diena po puse tabletės gert,ir pablogėjo savijauta,nerimas paaštrėjo,apetitas dingo,virškinimas sutriko...Žodziu nežinau ką toliau daryt,gal dar blogiau bus kai toliau didinsiu doze ,jau ir taip iš lovos sunku atsikelt:(
Parašė Baran
#293709 o dieve, pats turbut baisiausias mano vartotas vaistas, apetitas nuo jo zveriskas ir diena, ir nakti, o svarbiausia toks mieguistas vaikstai kaip nuo zyprexos, kaip zombis, nieko nesinori tik guleti.. daugiau jokiu noru nera, uzslopina.. uzzombina kaip reikalas, trumpai tegeriau ir meciau nafik...
Parašė Linaaa
Baran rašė:o dieve, pats turbut baisiausias mano vartotas vaistas, apetitas nuo jo zveriskas ir diena, ir nakti, o svarbiausia toks mieguistas vaikstai kaip nuo zyprexos, kaip zombis, nieko nesinori tik guleti.. daugiau jokiu noru nera, uzslopina.. uzzombina kaip reikalas, trumpai tegeriau ir meciau nafik...

Bet čia rašo kad daugumai padeda tie antidepresantai.Aš vartojau jau kelių rūšių,nieks nepadėjo,savijauta tik blogėjo,nors gydytoja sakė kad retai kam būna šalutinis poveikis.Ir aš mečiau tuos AD...kaip pasveikt jau nebežinau,tik klonazepamas nors trumpam padeda.Jokios energijos,baimė,nerimas,jau praradau viltį.