Moderatorius: signs

Parašė burial
#290423 jei mesti clonazepama, galima bandyt pradziai keisti i diazepama, nes jo ilgesnis "gyvenimo laikas", t.y ilgiau buna organizme, tada pamazu nuimti ir ji
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
coffee rašė:geriu prieš miegą.dažniausiai ypatingomis progomis,kai kitą dieną nereikia į paskaitas,savaitgalis ar šiaip norisi atsijungti nuo tikrovės.
poveikis-ne tik saldus gardus miegelis,bet ir suzombėjimas dieną po to,nekordinuoti judesiai ir minčių tingumas..bet pasaulis tampa kažkoks tykus,ramus ir man patinka jį stebėti.be panikos atakų,be visiškai jokio vidinio nerimo.

sveiki, as cia naujoke, noriu suzinoti apie tokius vaisus, kaip lorafenas ir sie- clonazepamas... ar yra vartojusiu, gal jei temos jau sukurtos, pasakysite, kur galeciau pasiskaityti jusu pasisakymus. aciu :by
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
DeVilbiss rašė:As diena jai neisgeriu tai vakare jau drebanciom rankom baimes apimtas ,bet dar apie metima negalvoju =)

o ar gali buti, kad po jo keisti sapnai buna, ar cia tik man taip?toks jausmas, kad viskas, kas pasamonej, islenda i pavirsiu per sapnus... bet jie tokie baisus, slykstus, kad bijau net vel uzmigti....
ParašėKatastrofa
Doratela rašė:
DeVilbiss rašė:As diena jai neisgeriu tai vakare jau drebanciom rankom baimes apimtas ,bet dar apie metima negalvoju =)

o ar gali buti, kad po jo keisti sapnai buna, ar cia tik man taip?toks jausmas, kad viskas, kas pasamonej, islenda i pavirsiu per sapnus... bet jie tokie baisus, slykstus, kad bijau net vel uzmigti....

Gali. Juk tai psichotropas, jie ir "haliūnkes" gali sukelti, o jei neklystu, košmarai yra vienas iš šalutinių. Pasitark su gydytoju ką daryti :)
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
Katastrofa rašė:
Doratela rašė:

Gali. Juk tai psichotropas, jie ir "haliūnkes" gali sukelti, o jei neklystu, košmarai yra vienas iš šalutinių. Pasitark su gydytoju ką daryti :)

Tariausi, sakė, čia nieko blogo... :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė ugnyte12
#291796 geriu si vaistuka po puse tabletes pries miega tai liux,greit uzmiegu ir atsikeliu zvali:)
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
ugnyte12 rašė:geriu si vaistuka po puse tabletes pries miega tai liux,greit uzmiegu ir atsikeliu zvali:)

man pusele nepadeda, reikia gerti po visa tablete... :king
Parašė Aqua
Mellisa rašė:
Aqua rašė:Vartoju Clonazepamą 15 metų be pertraukos.Kaip čia kažkas buvo minėjęs, nuo ilgo vartojimo pradeda vystytis debilizmas . Turbūt tiesa, nes nebeturiu emocijų, atminties ir pastoviai dezorentuota. Per tą laiką daug kartų bandžiau "nulipti", bet nesėkmingai. Kai prisimeni, kokios prasideda lomkės :x . Šiaip baisus vaistas, gaila, kad gydytojai taip neatsakingai jį skiria ir dar kokiomis dozemis.
Atsikėliau šiandieną ir pasakiau "užteks". Geriau mirsiu, nei dar vartosiu tą vaistą. Juk clonazepamas vistiek pavers visiška daržove :achtung .
Taigi pradėjau mažinti. Jau jaučiu lomkes, tuoj prasidės panikos priepuoliai, bet nepasiduosiu!

Kazin kaip sekasi?
As sunkiai nulipau.....
Atsikandu puse, jei jau visai ku ku.

Nenulipau ligi šiol. Buvau sumažinusi iki 1/16!!! tabletės per dieną, bet atsinaujino panikos priepuoliai ir vėl vartoju apie 1mg. Dabar gydytojas griežtai liepė keisti į Lexotanilį. Rytoj pradedu.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#299045 aš prie clonazepamo nepripratau ,o ant lexotonilio ,kai užlipau ,tai negaliu nulipt. O tai nuo jų vystosi debilizmas ? :bloga :bloga :bloga
Parašė Aqua
maingirdas rašė:aš prie clonazepamo nepripratau ,o ant lexotonilio ,kai užlipau ,tai negaliu nulipt. O tai nuo jų vystosi debilizmas ? :bloga :bloga :bloga

Šiandien pajutau Lexotanilio jėgą . Clonazepamo nebeprireikė, nors prieš pusantrų metų bandžiau nulipti nuo clonazepamo pagal profesorės Ashton metodą, bet lomkių neišlaikiau :bloga . Vaikštau kaip girta šiandien nuo to Lexotanilio ir vietoj miltų parduotuvėje prie kasos atsinešiau manų kruopų :D. Gydytojas sakė,jog Lexotanilis gerokai silpnesnis už clonazepamą, beje ir užsienio forumuose panašiai žmonės šneka. Man išrašė gerti po 9 tabletes :x . Išgėriau tik 2.5 ir manau,jog šiandienai užteks =) .
Parašė Aqua
#299085 Dėl to debilizmo gal čia per stipriai pasakiau, tiesiog ilgalaikis trankviliantų vartojimas silpnina atmintį, sukelia dezorentaciją, slopina emocijas ir pan. O jeigu jau organiniu požiūriu, kadangi benzodiazepinų veikimo mechanizmas susijęs poveikiu GABA jautriems receptoriams ir ilgalaikis vartojimas gali sumažinti tikimybę, kad smegenys vėl sugebės pačios tinkamai susitvarkyti su teisingu GABA poveikiu receptoriams.
Parašėhappymouse
#299087 dabar galiu džiaugtis, kad clonazepamo prireikia gal tik kartą per dvi savaites. o buvo laikas, kai gerdavau kone kasdien. bet labai stipriai jis mane veikia, kadangi nemėgstu tablečių laužyt, tai geriu po visą, bet tada kitą dieną išmiegu iki dvylikos ir visą naktį knarkiu kaip meška, tai jau mama sužino ir be sakymo, kad teko išgert tabletę :D
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#299095 Nulipimo budai nuo klonazepamo koki butu , domintu ,kad galeciau negert tom dienom ,kaip niekur nelendu ir streso nera .
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#299108 clonazepamas man padeda panikos priepolio metu...
Parašė Tomas M
#299512 Vakar kaip uzsimusdamas Londone ieskojau . Po 2 savaiciu gerimo. Zinojau kad jeu neuzmigsiu tris paras po akoholio nutraukimo staigaus, gali visai blogai pasidaryti (baisios haliucinacijos). Vakar buvo antra diena kaip negeriu. Paprastai reikia vos ne savaites atsigauti. Net nuejau i vaistine neturedamas recepto bet prasydamas kokiu miego tableciu, nesd tokio xanaxo ar clonazapamo neimanoma gauti. Pasiule kazkoki mesla vietoj prasyto zolpidine (stilnox), arba zopiclone. Tada jau parades vilti pradejau ieskoti skelbimu, gal kas is lietuvaiciu pardivineja benzotiazapinus kaip anksciau kazkada uztikes skelbima. Laimei radau moteriske pardavinejancia 1mg xanaxa. Iskart skambinu, ji, aisku, turi. Dar pasiule ir clonezapama, sako, stipresnis. Ne, sakau. Man labai blogai, bet clonezapamo niekada gyvenime. Manau, pats didziausias narkotikas yra clonezapamas. Skaitau jusu komentarus ir man keista, kad ryjate tokiom dozem. As sianakt ikales 2mg xanaxo miegojau kaip uzmustas. Is rtyo atsikeliau, dar pusike ir jauciuosi kaip negeres nei dienos. Auksinis vaistas nors aisku, ir sukelia priklausomybe. Bet kokia sukelia clonezapamas, yra baisu. Ne is savo patirties sakau, bet maciau zmoniu. Didziausias narkotikas.