Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#278070 Aš jį vartoju ypač retai. Šiais metais gal dvi tabl. išgėriau. Tad, organizmas nėra prie Relaniumo ar kitų vaistų įpratęs. Man jis tik įtampa nuimė.
Vartotojo avataras
Parašė Revenant
#278103 Buvo gydytojas israses extrra atvejams nusiraminti, bet labai greitai suvartojau ir daugiau neberase, nes labai lengvai priklausomybe issivysto. Paskutiniu metu gana gerai tvarkausi ir be diazepamo :)
Vartotojo avataras
Parašė joni23
#278181 Anskciau as ji gan daznai isgerdavau, bet man jis nepatiko nes uzeidavo galvos skausmai nuo jo ... Meciau. Db jai reikia karts nuo karto isgeriu Bromazepamum 1.5mg arba 3mg..
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#278183 bet vis vien kiek pastebejau jis bent daugumai padeda. o as geriu nakciai 5mg, bet busena nesikeicia, tas lb erzina. galima pamanyt, kad esu nusistacius pries vaistus, bet ne, as jais tikiu ir isgerus jau laukiu to raminamojo poveikio, bet kaip esu energinga taip esu, kaip nemiegu taip nemiegu, kaip noris judinti koja ar vaiksciot, taip noris.. na nzn
Vartotojo avataras
Parašė joni23
#278185 Na taip jis yra toks gan silpnas raminamasis vaistas. Vat kokio Lorafen isgerus :D
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#278186 gal man reikia ypatingu doziu nzn ;DDDDDD bet beveik soko busenoj buvau atvezta i ligonine ir dave viena lorafeno tablete. drebejau, verkiau, nervinaus. tada antra irgi nieko, tas pats jausmas. tik po kiek laiko prablaske palatos kaimynes ir jos pacios apramino..
Vartotojo avataras
Parašė joni23
#278187 Na man irgi kartais uztenka 1.5mg Bromazepam, o kartais nuo 3mg nk nejauciu. :) Tas pats buvo ir su Relanium, kartais isgerdavau 4tab. kad uzmigciau :D
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
dddeganti rašė:(...) bet kaip esu energinga taip esu, kaip nemiegu taip nemiegu, kaip noris judinti koja ar vaiksciot, taip noris.. na nzn

Man Seraquelas buvo išrašytas 200mg nakčiai, tai po ketvirtadalio t.y 50mg nieko nebesinorėjo judint, o visa energija išeidavo kažkur... ir vos už 15-20 min lovon slinkau...
O jo pakaitals Sero(pigesnis variantas, sudėtyje veiklių medž santykių proporcija kiek kitokia, nors visi choru sako, kad tas pats)manęs taip neveikė.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#278190 ar tas seraquelas tai yra kvetiapinas arba ketipinoras?
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#278192 Taip, dddeganti, tai veiklioji medžiaga šiame vaiste. Tačiau ant savo škuros tą pačią dozę išbandžiau skirtingų gamintojų, poveikis skirėsi. Vienas tik farmacininkas (neplatina, nieko bendro neturi) paaiškino, kodėl man taip.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#278195 nes siaiap esu gerus ta kvetiapina nzn kokios firmos, tik pamenu, kad lenkiskas ir su juo uzmigdavau, bet td turedavau problemu su atmintim :DD bet ir tai man duodavao 25mg, na kartais sakydavao jei nori gali ir 50, bet 200 tai arkliska doze :D
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
dddeganti rašė:(...)bet 200 tai arkliska doze :D

Taip, arkliška, bet man taip išrašė. Tačiau ketvirtadalio pakakdavo.Man dėstė, kad prie jo mažiausia tikimybė priprasti. Tad, vaistinėlėje dar guli. Šiaip, extra atveju... Su vaistais reikia atsargiai - poreikiui esant. Nes nulipti po to sunku. Kas tai apturėjęs - patvirtins. Jeigu reikia - tai reikia. O jeigu šiaip sau, tipo ''ai, turiu, nereikės savo mintis nuganyt, vaistai visagalintys''...
Parašė Linaaa
Paukstis rašė:
dddeganti rašė:(...)bet 200 tai arkliska doze :D

Taip, arkliška, bet man taip išrašė. Tačiau ketvirtadalio pakakdavo.Man dėstė, kad prie jo mažiausia tikimybė priprasti. Tad, vaistinėlėje dar guli. Šiaip, extra atveju... Su vaistais reikia atsargiai - poreikiui esant. Nes nulipti po to sunku. Kas tai apturėjęs - patvirtins. Jeigu reikia - tai reikia. O jeigu šiaip sau, tipo ''ai, turiu, nereikės savo mintis nuganyt, vaistai visagalintys''...

Gal kas leidosi relaniuma,ar padejo?man gydytoja israse 5 ampoles po 2 mg.baisu ir pradet bet teks,nes itampa,nerimas pastovusir plius nemiga...Gal klonazepamo nakciai po puse tabletes,o diena po ketvertuka du kart.O kai paskaitai šalutini poveiki vaistų,tai visai nera jokio noro leistis....Bet nera kitos ošeities :(
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#291770 gal as ir rasiau kazkur - as leidziama relaniuma geriau - taip liepe Azuolyno klinikoj israsant per vidury gydymo del artimojo mirties, nulauzi ampule ismauki ir uzgeri nes skonis weee. =)
Parašė Linaaa
Virtual rašė:gal as ir rasiau kazkur - as leidziama relaniuma geriau - taip liepe Azuolyno klinikoj israsant per vidury gydymo del artimojo mirties, nulauzi ampule ismauki ir uzgeri nes skonis weee. =)

Pirmą kart girdziu kad ampolę gert galima,as galvojau tik leistis?:)Aš irgi palūžau po artimojo mirties,viskas akyse stovi,kaip nusiramint :(.Viską gerai suprantu kad nieko nepakeisi,bet mane kažkas valdo,o ne aš.Anksciau ketvircio klonazepamo uztekdavo,snd visa geriau ir miegojau vos kelias valandas,apsvaigus visa,nera jegu...Fui...