Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Kotryna
#291639 Bet tai na***i aš pastoviai susidedu su tais gražiais, protingais, sėkmingais, savo gyvenimo tikslą matančiais ir atkakliai jo siekiančiais žmogais, nu pyyp! pyyp! pyyp! ;puf ;puf ;puf ;drugas ;drugas ;drugas :vovere :vovere :vovere , nu kiek kartų nepasimokau, kad jie viską žino ko man reikia ir geriau už visus psi išmano kaip išgydyt visas pyyp! mano ligas :cat :cat :cat susikiškit į subinę tą savo žinojimą, na***i niekur aš nevažiuosiu ir su niekuo nesikalbėsiu, mamaaaaaaaaaaaa, kad tu žinotum kaip man stogą rauna, nepasakysiu tau nieko, bo tau savo problemų gana. Man viskas bus gerai, aš susitvarkysiu, aš išlipsiu - aš pajėgsiu ištverti, pamatysi, mama, viskas bus gerai...mes niekada neprapuolėm, niekada.

O tą stervą, ;cake kuri mano vietą užėmė vistiek kada nors kas nors užmuš už jos darbelius. Lazda turi du galus, visada turi. ;drako ;drako ;drako :egles: :egles: :egles:
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
maingirdas rašė: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Myskinas pyksta ant manes ,kad rasau apie susitikimus ...

Nekreipk dėmesio, rašyk kur tu nori.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#291666 Mano Myskinas -mano gerasis zmogus !!! :flo
Parašėievazza
#291795 :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#292170 harė krišna - charė vyšnioj ble
ParašėKatastrofa
kunigaikštisMyškinas rašė:harė krišna - charė vyšnioj ble

:D

You made my day :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#292852 Kokie pasakoriai ir svaigikai. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#292967 eina pyyp! ,kaip šiandien blogai jaučiuosi ... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kotryna
#292975 bl***, na***!!! ŪKIO bankas neišduoda pinigų. Užp*** ;puf ;puf ;puf
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#292983 Jooo, man su babkėm irgi "liuks" :da ;puf :renku :winer

Tėvas prašo susimokėt už arbatą, kurią jis man nupirko. :achtung Tipo nežino kokia mano finansinė padėtis.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#292984 Taigi....ir dar uz Zalgiri Romanova reikia ;puf ;puf ;puf ;puf
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#292988 as pernai del "Snoro "pergyvenau ,kai mane paliete ,bet pinigus grazino per SEB banka
Vartotojo avataras
Parašė Kotryna
#293752 Pasmaugsiu!!! Valkata!!! ;drako
Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
#294077 Nx viska, nx bernus, nx meiles, nx visus....
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#294152 bbd vel prasidejo