- 2013 03 05, 21:12
Lina ,gal per trumpai gydeisi antidepresantais ,gal netiko ? Bet aš clonazepam nakčiai gerdavau ,kad miegočiau.
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
maingirdas rašė:Lina ,gal per trumpai gydeisi antidepresantais ,gal netiko ? Bet aš clonazepam nakčiai gerdavau ,kad miegočiau.
.O kiek žmonių geria vaistus beveik visą gyvenimą,pvz.cukraligė,spaudimas ir t.t.Kai tik gerėja tai pati juk supranti ir mažini dozes,bet kad ta bjauri liga nuo mažiausio streso vis atsinaujina...
simux112 rašė:Sveiki , per kiek laiko jum sitas vaistas pradejo veikti ? ( turiu omeny miego kokybe)
All_Of_It rašė:simux112 rašė:Sveiki , per kiek laiko jum sitas vaistas pradejo veikti ? ( turiu omeny miego kokybe)
Miegas turi imti greitai. Pirma savaite jau turi miegoti geriau, BET gali buti kol organizmas ipras kokias dvi savaites nieko nejausi gero arba bus kaip tik blogiau. Lauk gerk ir pradesi miegoti geriau su remeronu. Tik pasiruosk svorio prieaugiui.
Rituletas rašė:Nesuprantu, ar aš čia vienas išbandęs eiles vaistų ir vienintelis nesusidūręs su svorio neaugimu (palaikau daugiau, nei aktyvu fizini judejima bet kokiu metu laiku)?
) Iš pažįstamų rato taip pat visiems augo svoris...ir pakankamai greitai, nepaisant aktyvaus gyvenimo ir judėjimo.
HappyAngel rašė:Rituletas rašė:Nesuprantu, ar aš čia vienas išbandęs eiles vaistų ir vienintelis nesusidūręs su svorio neaugimu (palaikau daugiau, nei aktyvu fizini judejima bet kokiu metu laiku)?
Aš priaugau apie 11 kg :x (gerai, kad su Cymbalta juos numečiau) Iš pažįstamų rato taip pat visiems augo svoris...ir pakankamai greitai, nepaisant aktyvaus gyvenimo ir judėjimo.
sapnai tokie gilus ir labai labai daug sapnuojasi
, o mano liesa kuna pamazu atgaivina, virstu i zmogu, tik jau neramu, kad neisstoreciau viena diena.
happymouse rašė:Jau apetitas tai neduokdie... Jau atrodo vemsiu nuo tiek maisto, ir vis tiek alkana, ir vis tiek valgau. Bet miegasi neįtikėtinai nuo jų
Sigitutė rašė:O kokiom dozėm vartojat, man dabar toks jausmas kad jie kaip pradžioje veikė nebeveikia. Nei per daug valgau, nei per daug miegu, turbūt neįpratau dar kad normalėja viskas pamažu.
Net pati nesupratau , atrodo valgai ir valgai ir nieko kito daryti nesinori... Paskui issiaiskinau, kad mirta geriausiai tinka linkusiems i anoreksija zmonems ( bet deja- per velai), 90 % ji vartojusiu priauga svorio.. Nusprendem su gydytoja pakeisti vaistus, dabar pradesiu gerti Valdoxina. Atseit nuo jo nera tokio baisaus potraukio valgyt. Tikiuosi sita vaistukas bus efektyvus man