Moderatorius: signs

Parašė Rituletas
Paukstis rašė:
Paukstis rašė:(...)farmacininkas pasakė, jog veiklioji medžiaga nors ta pati, tačiau komponentai skiriasi, todėl jų sąveika su veikliaja medžiaga ir įtakoja skirtingą vaistų poveikį.

Na, gal ne veltui toks kainų skirtumas a?

Pauksti, jei vaistas kitas, bet jis gydo ta pati, tai gali buti. Gi ir neuroleptiku nera vienas, o daugybe. Ju komponentai skiriasi akivaizdziai, taciau bandoma gydyti ta pati. Visgi del skirtingu komponentu ne visu zmoniu organizmai priima. As ar 7 neuroleptikus isbandes ir tik kvetiapinas prilipo. Nebent blogai tave supratau.
Parašė Baran
#293711 kaip man, tai jis blogas vaistas, visu pirma: ziaurus mieguistumas ( diena ).., visu antra labai padidina apetita, kai ypac geriant nakciai, tik ir norisi pavalgyt miltiniu patiekalu... ir siaip, ne man jis.. zombie nation...
Parašėdragonfly
#293810 Man ir teko pora pastaruju dienu ji pavartot. Baisu.... prisirijau kaip kiaule, nuotaika ziauriai sugedo, na bent jau uzmigau
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#293824 Aš vartoju net nebežinau kiek gal porą metų. Iš pradžių tikrai alkis nežmoniškas buvo, bet dabar nieko panašaus nėra. Miegu sau ramiai. Nulūžtu dar nespėjus valandai praeiti nuo išgėrimo... Sakau, jokio alkio nebejaučiu, bet negaliu pasakyt nuo kada. O šiaip būdavo naktim graužiu kaip chamiakas ką nors ir būdavo kartais neprisimindavau net, tik nuo ryte rastų šiukšlių suprasdavau kad valgiau. :D :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Laurute666
#293876 Vartoju ketipinor 300 du kartus per dieną jau porą metų,tikrai padeda ir kaip nekeista svoris nedidėja,nors pradžioje tikrai buvo apsirijimo priepuoliai.
ParašėVaiduoklis
#294729 Soroquvel yra nuodas man jau nuo jo bloga vartoju 3 metus, esu nuo jo priklausomas .
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#294750 Pats tu nuodas, nerašyk nesąmonių. :twisted:
ParašėVaiduoklis
#294763 tada man reikia gero psichologo, kad ištrauktu mane iš ledynmečio kuriame esu, bet aisku rimtas psichologas už pagalba neapsiribos 100lt jiem reikia moketi daug, kad norėtu padėti , o tokiu pingus nera lengva gauti
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Laurute666 rašė:Vartoju ketipinor 300 du kartus per dieną jau porą metų,tikrai padeda ir kaip nekeista svoris nedidėja,nors pradžioje tikrai buvo apsirijimo priepuoliai.

Aš jį vartoju nakčiai. Mane nukerta neblogai :) Bet man pakanka labai mažos dozės. Aš 25 mg tabletę padalinu į ketvirčius. Apetito nėra, tik sunku ryte išbusti. Kaip suprantu jo dieną nenaudojate? Nes man tekę susiduri su vaistais miegui, kurie veikia atvirkščiai.
Beje man tai buvo išeitis, kai mečiau gerti Mirzaten, nuo kurio svoris augo dienom, va ten tai svorio auginimo priemonė. Brrrr
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
#296004 Niekaip jis manes neveike, tik priaugau 20kg per 4-5 menesius, dabar nueme, bet prirase rispolepta, tai svoris nebeauga, bet teigiamo pokycio nejauciu gal tik nuotaika vos vos geresne.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Baran rašė:kaip man, tai jis blogas vaistas, visu pirma: ziaurus mieguistumas ( diena ).., visu antra labai padidina apetita, kai ypac geriant nakciai, tik ir norisi pavalgyt miltiniu patiekalu... ir siaip, ne man jis.. zombie nation...
o aš geriu ketipinor 25 mg nakčiai ... :bloga man baisu ...
Parašė Rituletas
maingirdas rašė:
Baran rašė:kaip man, tai jis blogas vaistas, visu pirma: ziaurus mieguistumas ( diena ).., visu antra labai padidina apetita, kai ypac geriant nakciai, tik ir norisi pavalgyt miltiniu patiekalu... ir siaip, ne man jis.. zombie nation...
o aš geriu ketipinor 25 mg nakčiai ... :bloga man baisu ...

25mg? As 400mg varau ir nieko nejauciu jau. Kiti nuo 400mg jauciu nuluztu.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#297393 Aš nuo 200mg vėl prie 400mg grįžau. O jau galvojau, kad nuims man visai quetiapiną. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#297398 as 600 valgau... gyva :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#297406 Virtual ,600 mg geri vaistus ir gyva ,tai todel ,kad jauna .Man tai būtų šakės... :)