- 2013 02 27, 18:18
Pauksti, jei vaistas kitas, bet jis gydo ta pati, tai gali buti. Gi ir neuroleptiku nera vienas, o daugybe. Ju komponentai skiriasi akivaizdziai, taciau bandoma gydyti ta pati. Visgi del skirtingu komponentu ne visu zmoniu organizmai priima. As ar 7 neuroleptikus isbandes ir tik kvetiapinas prilipo. Nebent blogai tave supratau.
Paukstis rašė:Paukstis rašė:(...)farmacininkas pasakė, jog veiklioji medžiaga nors ta pati, tačiau komponentai skiriasi, todėl jų sąveika su veikliaja medžiaga ir įtakoja skirtingą vaistų poveikį.
Na, gal ne veltui toks kainų skirtumas a?
Pauksti, jei vaistas kitas, bet jis gydo ta pati, tai gali buti. Gi ir neuroleptiku nera vienas, o daugybe. Ju komponentai skiriasi akivaizdziai, taciau bandoma gydyti ta pati. Visgi del skirtingu komponentu ne visu zmoniu organizmai priima. As ar 7 neuroleptikus isbandes ir tik kvetiapinas prilipo. Nebent blogai tave supratau.

Bet man pakanka labai mažos dozės. Aš 25 mg tabletę padalinu į ketvirčius. Apetito nėra, tik sunku ryte išbusti. Kaip suprantu jo dieną nenaudojate? Nes man tekę susiduri su vaistais miegui, kurie veikia atvirkščiai.